Рулет зі свинячої рульки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Поживна м’ясне блюдо, яке часто можна зустріти за святковим столом – рулет з свинячої рульки. Частування також можна подавати до обіднього столу разом з гарніром або свіжими овочами. Використовуйте для приготування добірку з 8 цікавих рецептів з покроковим описом процесу.

Рулет з вареної свинячої рульки в домашніх умовах

Апетитний домашній рулет зі свинячої рульки можна приготувати за допомогою варіння. Частування порадує ніжним смаком і яскравим ароматом. Порадуйте своїх близьких цікавим кулінарним рішенням.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Свиняча рулька 1 шт.
  • цибулиння 100 гр.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для м’яса, за смаком
  • Часник 1 головка
  • Вода 2 л

Процес приготування:

  1. Як приготувати рулет із свинячої рульки в домашніх умовах? Рульку промиваємо, гарненько вичищаємо шкірку і обтираем паперовими рушниками.
  2. У великій каструлі кип’ятимо воду з цибулевої лушпинням і спеціями. Доводимо до кипіння.
  3. В цей час видаляємо з рульки кісточку.
  4. Після цього підготовлене м’ясо гарненько обсипаємо спеціями.
  5. Доповнюємо подрібненими зубчиками часнику.
  6. В цей час вода зі спеціями вже забарвиться в колір лушпиння.
  7. Всипаємо в рідину сіль.
  8. Свиняче м’ясо звертаємо в рулет і щільно перев’язуємо мотузкою.
  9. Відправляємо заготовку у воду і варимо на слабкому вогні близько 2 годин.
  10. Після готовності рулет охолодити і звільняємо від мотузок. Можна нарізати і пробувати!