Рулет зі свинячої рульки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Поживна м’ясне блюдо, яке часто можна зустріти за святковим столом – рулет з свинячої рульки. Частування також можна подавати до обіднього столу разом з гарніром або свіжими овочами. Використовуйте для приготування добірку з 8 цікавих рецептів з покроковим описом процесу.

Рулет з вареної свинячої рульки в домашніх умовах

Апетитний домашній рулет зі свинячої рульки можна приготувати за допомогою варіння. Частування порадує ніжним смаком і яскравим ароматом. Порадуйте своїх близьких цікавим кулінарним рішенням.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Свиняча рулька 1 шт.
  • цибулиння 100 гр.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для м’яса, за смаком
  • Часник 1 головка
  • Вода 2 л

Процес приготування:

  1. Як приготувати рулет із свинячої рульки в домашніх умовах? Рульку промиваємо, гарненько вичищаємо шкірку і обтираем паперовими рушниками.
  2. У великій каструлі кип’ятимо воду з цибулевої лушпинням і спеціями. Доводимо до кипіння.
  3. В цей час видаляємо з рульки кісточку.
  4. Після цього підготовлене м’ясо гарненько обсипаємо спеціями.
  5. Доповнюємо подрібненими зубчиками часнику.
  6. В цей час вода зі спеціями вже забарвиться в колір лушпиння.
  7. Всипаємо в рідину сіль.
  8. Свиняче м’ясо звертаємо в рулет і щільно перев’язуємо мотузкою.
  9. Відправляємо заготовку у воду і варимо на слабкому вогні близько 2 годин.
  10. Після готовності рулет охолодити і звільняємо від мотузок. Можна нарізати і пробувати!

Рулет зі свинячої рульки в харчовій плівці

Поживний м’ясний рулет з рульки буде можна приготувати з використанням харчової плівки. Так продукт буде добре тримати форму. Спробуйте простий кулінарний рецепт!

Час приготування: 3 години

Час приготування: 2 години

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1 шт.
  • цибульна Лушпиння – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

1. У каструлі кип’ятимо воду з цибулевої лушпинням, сіллю і іншими спеціями за смаком. Рідина повинна придбати насичений коричневий відтінок.

2. Рульку ретельно промиваємо і кладемо в цю рідину. Варимо на слабкому вогні не менше двох годин.

3. Після процедури витягаємо продукт з води і даємо йому охолонути. Акуратно видаляємо кісточку.

4. Звертаємо свиняче м’ясо в щільний рулет, обмотуємо харчову плівку і кладемо в холодильник.

5. Свинячий охолоджений рулет можна діставати з плівки, нарізати і подавати до столу!

Рулет зі свинячої рульки, запеченої в духовці

Ароматний і смачний рулет зі свинячої рульки можна запекти в духовці. Яскраве частування різноманітить ваше домашнє меню. Крім того, блюдо відмінно доповнить святковий стіл.

Час приготування: 3 години 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1 шт.
  • лавровий Лист – 4 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Базилік – за смаком.
  • Часник – 3 зубчики.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Гірчиця зернова – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Рульку промиваємо і ретельно чистимо щіткою шкірку.

2. Заливаємо продукт водою, солимо його і ставимо на плиту.

3. Доповнюємо заготівлю спеціями і варимо близько 1-1,5 годин.

4. Готове м’ясо виймаємо з каструлі і даємо йому охолонути.

5. В цей час підготуємо зелень, базилік і зубчики часнику.

6. Подрібнюємо продукти ножем.

7. З остиглої рульки акуратно вирізаємо кісточку.

8. У невеликій мисці з’єднуємо інгредієнти подрібнені, солимо їх і ретельно перемішуємо.

9. Викладаємо спеції на розгорнуту рульку.

10. В окремому посуді з’єднуємо соєвий соус з гірчицею.

11. Сюди ж кладемо мед і перемішуємо масу.

12. Рульку звертаємо в щільний рулет і обв’язуємо його нитками.

13. Обмазуємо продукт приготовленою сумішшю з гірчиці, меду і соєвого соусу.

14. Перекладаємо заготовку в рукав для випікання.

15. Готуємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.

16. Готове частування виймаємо з духовки і даємо йому охолонути.

17. Рулет нарізаємо і подаємо до столу!

Домашній рулет зі свинячої рульки у фользі

Ніжний м’ясний рулет з яскравим смаком і ароматом можна приготувати в фользі зі свинячої рульки. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт в домашніх умовах. Здивуйте своїх близьких.

Час приготування: 3 години 30 хвилин

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1,2 кг
  • Часник – 1 шт.
  • Паприка мелена – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Старанно промиваємо рульку. Особливу увагу приділяємо шкірі.

2. Робимо глибокий розріз в продукті.

3. Підрізаємо м’ясо близько кістки.

4. Акуратно витягаємо кістку.

5. Зрізаємо жилки, а також занадто великі шматочки м’яса.

6. Відокремлене м’ясо відбиваємо молотком.

7. Далі шматочки посипаємо перцем, коріандром і сіллю.

8. Теж саме робимо і з шкіркою.

9. Сюди ж продавлюємо зубчики часнику.

10. Кладемо на пласт з шкірки шматочки м’яса.

11. Звертаємо заготовку в щільний рулет.

12. Більше вузьку частину рулету обв’язуємо міцною ниткою.

13. Обмотуємо продукт по всій довжині.

14. Перевертаємо заготівлю і обв’язуємо поперечні нитки.

15. Міцно зав’язуємо і зрізаємо кінці.

16. Натираємо підготовлений рулет паприкою і кладемо на фольгу.

17. Закриваємо частування з усіх боків.

18. Щільно загортаємо другим шаром фольги.

19. Відправляємо м’ясну заготовку у форму для випікання.

20. Готуємо страву при температурі 180 градусів 2,5 години.

21. Приготовлений продукт витягуємо з фольги і даємо йому охолонути.

22. Ароматний свинячий рулет готовий, можна нарізати і пробувати!

Рулет з свинячої рульки в пляшці з желатином

Оригінальний і смачний варіант приготування рулету з свинячої рульки – з желатином в пляшці. Таке частування подають холодним, воно нікого не залишить байдужим. Беріть ідею для вашого святкового меню.

Час готування: 4 години

Час приготування: 2 години

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1,2 кг
  • Часник – 1 шт.
  • Желатин – 30 гр.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготовлену рульку варимо дві години у воді з сіллю і спеціями.

2. Витягаємо продукт з води, остуджуємо і ріжемо невеликими шматками.

3. Доповнюємо м’ясо подрібненою зеленню.

4. Сюди ж продавлюємо трохи часнику і розмішуємо.

5. Бульйон проціджуємо з допомогою сита.

6. Прогріваємо рідину, що залишилася, розчиняємо в ній желатин і знову проціджують.

7. М’ясну частину щільно укладаємо в пляшку і заливаємо желатиновим бульйоном.

8. В пляшці попередньо потрібно зрізати горлечко.

9. Відправляємо заготовку в холодильник для застигання. Свинячий рулет готовий, можна різати і подавати до столу!

Соковитий рулет з свинячої рульки в духовці в рукаві

Ароматний і смачний рулет зі свинячої рульки можна запекти в духовці в рукаві. Апетитне частування порадує ваших близьких, прикрасить домашній стіл і відмінно різноманітить звичне меню.

Час готування: 4 години

Час приготування: 3 години

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1 шт.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Старанно промиваємо рульку. Видаляємо з неї кістка, м’ясо всередині натираємо сіллю і спеціями. Щільно згортаємо заготовку в рулет і обв’язуємо його ниткою.

2. Натираємо продукт зверху гірчицею і спеціями.

3. Кладемо в рукав для запікання і готуємо при температурі 120 градусів не менше 3 годин.

4. Через деякий час розриваємо рукав і намазуємо рульку медом.

5. Збільшуємо температуру і випікаємо до утворення рум’яної скоринки.

6. Апетитний рулет слід повністю остудити і нарізати. Можна пробувати!

Ніжний рулет з свинячої рульки в мультиварці

Простий і смачний спосіб приготувати рулет із свинячої рульки – в мультиварці. Поживна закуска порадує яскравим ароматом, соковитістю. Відмінне рішення для святкового столу.

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 1 годину 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Імбир маринований – за смаком.
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

1. Промиваємо свинячу рульку. Шкірку і зайвий жир можна зрізати.

2. Далі м’ясо акуратно відокремлюємо від кісточки.

3. Кожен шматочок відбиваємо молотком.

4. М’ясо викладаємо у велику миску в загальний пласт. Солимо, посипаємо спеціями і поливаємо соєвим соусом.

5. Доповнюємо маринованим імбиром і маринуємо в холодильнику близько півгодини.

6. Звертаємо заготовку в щільний рулет і обв’язуємо його ниткою.

7. Перекладаємо продукт в чашу мультиварки.

8. Вливаємо воду і тушкуємо блюдо в спеціальному режимі 1 годину.

9. Після цього готуємо частування ще 40 хвилин в режимі для випічки.

10. Ароматний свинячий рулет готовий. Дайте йому повністю охолонути.

11. Після можна нарізати і пригощатися!

Домашній рулет зі свинячої рульки з начинкою

Оригінальна кулінарна ідея для вашого столу – м’ясний рулет з рульки з начинкою. Страва порадує яскравим смаком, ароматом і поживними властивостями. Порадуйте себе і близьких!

Час готування: 4 години 30 хвилин

Час приготування: 3 години

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Стебло селери – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Рульку промиваємо, очищаємо овочі.

2. У м’ясному продукті робимо надріз уздовж кістки.

3. Кип’ятимо рульку, після чого міняємо воду, солимо і знову ставимо на вогонь.

4. На невеликі частині поділяємо підготовлені овочі.

5. Доповнюємо каструлю овочами і спеціями. Варимо вміст не менше трьох годин на тихому вогні.

6. Відварену рульку остуджуємо, звільняємо від кісточки і надрізаємо по всій поверхні.

7. Продавлюємо на м’ясний пласт зубчики часнику.

8. По центру викладаємо відварену моркву. Солимо і перчимо за смаком.

9. Звертаємо заготовку в щільний рулет, обмотуємо харчову плівку і кладемо в холодильник для охолодження.

10. Готовий м’ясний рулет з начинкою нарізаємо і подаємо до столу!