Бешбармак зі свинини – 5 покрокових рецептів в домашніх умовах з фото

Бешбармак з свинини в мультиварці

Бешбармак з свинини в мультиварці – дуже смачне і нескладний у виконанні блюдо для всієї родини. Приготування за допомогою кухонної техніки значно прискорить і полегшить кулінарний процес. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і радуйте своїх близьких!

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 1 мультистакан.
  • Вода – 1/3 мультистакана.
  • Гриби сушені – 1/2 мультистакана.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину і нарізаємо її шматочками середнього розміру.

Крок 2. Очищаємо картоплю й нарізаємо його кубиками. Викладаємо овоч в чашу мультиварки разом з м’ясом.

Крок 3. Цибулю ріжемо півкільцями. Викладаємо до решти інгредієнтів.

Крок 4. Солимо продукти, перчимо і доповнюємо сушеними грибами. Готуємо в режимі «гасіння» 50 хвилин.

[adsp-pro-730]

Крок 5. В цей час приготуємо локшину. Замішуємо круте тісто з яйця, борошна і невеликої кількості води.

Крок 6. Отриманий ком тонко розкачуємо і розрізаємо на невеликі квадратики. Відварюємо їх в окропі одну хвилину.

Крок 7. На тарілку викладаємо заготовку з мультиварки, доповнюємо її локшиною. Апетитний бешбармак зі свининою готовий. Пригощайтеся!