Бешбармак з свинини в мультиварці
Бешбармак з свинини в мультиварці – дуже смачне і нескладний у виконанні блюдо для всієї родини. Приготування за допомогою кухонної техніки значно прискорить і полегшить кулінарний процес. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і радуйте своїх близьких!
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 1 мультистакан.
- Вода – 1/3 мультистакана.
- Гриби сушені – 1/2 мультистакана.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо свинину і нарізаємо її шматочками середнього розміру.
Крок 2. Очищаємо картоплю й нарізаємо його кубиками. Викладаємо овоч в чашу мультиварки разом з м’ясом.
Крок 3. Цибулю ріжемо півкільцями. Викладаємо до решти інгредієнтів.
Крок 4. Солимо продукти, перчимо і доповнюємо сушеними грибами. Готуємо в режимі «гасіння» 50 хвилин.
[adsp-pro-730]
Крок 5. В цей час приготуємо локшину. Замішуємо круте тісто з яйця, борошна і невеликої кількості води.
Крок 6. Отриманий ком тонко розкачуємо і розрізаємо на невеликі квадратики. Відварюємо їх в окропі одну хвилину.
Крок 7. На тарілку викладаємо заготовку з мультиварки, доповнюємо її локшиною. Апетитний бешбармак зі свининою готовий. Пригощайтеся!