Котлети з рибних консервів – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Котлети з рибних консервів – відмінний варіант вечері. Вони ідеально підходять тим, хто дотримується дієти або посаду. І якщо возиться зі свіжої або замороженої рибою надто довго, то рибні консерви економлять час і сили. А результат нітрохи не поступається за смаком. Навпаки, набуває нові нотки.

Ну дуже смачні рибні котлети з консервів сайри

Котлети з консервів сайри є більш простим і швидким варіантом рибних котлет, а смак у них особливий. Такі котлети відмінно підійдуть і для дієтичного харчування, і для пісних днів, і для перекусу, і в холодному вигляді для бутербродів. У цьому рецепті дуже смачні котлети з консервів сайри готуємо з картоплею, обсмаженими морквою і цибулею. Спеції і панірування можна вибрати будь-яку.

Інгредієнти на
4 шт.

  • Сайра в олії-1 банка
  • Картопля 3 шт. (варена в мундирах)
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Манна крупа 4 ст. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Сіль морська 1 щіпка
  • Перець чорний мелений 1 щіпка
  • Для подання:
  • Кетчуп 4 ст. л.
  • Зелень пов кусу

Процес приготування:

  1. Для приготування дуже смачних рибних котлет з консервів сайри потрібен дуже смачний рибний фарш, тому виберіть якісні інгредієнти, і згідно пропорції рецепта. Заздалегідь відваріть картоплю в мундирах. Очистіть моркву і цибулю.
  2. Відварену картоплю трохи остудіть, очистіть від шкірки і будь-яким способом пюрируйте.
  3. Очищену цибулину дрібно наріжте і обсмажте до легкого золотистого кольору на розігрітому рослинному маслі.
  4. На крупній тертці подрібніть морква, перекладіть до цибулі і посмажте до м’якості.
  5. Сайру, тільки без масла, з банки перекладіть в окремий посуд і добре розімніть виделкою. Додайте до риби картопляне пюре і перемішайте.
  6. Потім додайте до рибного фаршу обсмажені цибулю з морквою і сіль з чорним перцем.
  7. За одним розбийте до фаршу яйця, одночасно перемішуючи ложкою, щоб маса вийшла однорідною.
  8. В останню чергу до фаршу насипте манку, ще раз перемішайте і залиште на 15 хвилин, щоб манка набухла, і фарш став більш щільним.
  9. З приготованого рибного фаршу мокрими руками або за допомогою кільця сформуй котлети. Обваляйте їх у будь паніровці і обсмажте до рум’яної скоринки з обох сторін. Приготовлені, ну дуже смачні рибні котлети з консервів сайри доповніть сметаною з кетчупом і зеленню і можете накривати до столу. Приємного апетиту!

Приємного апетиту!