Підлива з курки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива з курки – це смачний і поживний продукт для вашого обіду або вечері. Таке частування чудово доповнить улюблені домашні гарніри. Можна подавати з картоплею, крупами або макаронами. Для приготування беріть на замітку перевірену кулінарну добірку з десяти рецептів з фотографіями.

Підлива з курки на сковороді з борошном і томатною пастою

Підлива з курки на сковороді з борошном і томатною пастою – це нескладне в приготуванні і смачне частування, яке можна подавати як доповнення до рису, макаронів або картоплі. Підлива порадує вас своєю соковитістю й ніжністю. Обов’язково беріть на замітку!.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Куряче філе ⅘ кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Томатна паста 10 гр.
  • Масло вершкове 20 гр.
  • Сіль 1 щіпка
  • Зелень за смаком

Процес приготування:

  1. Куряче філе ріжемо невеликими брусочками.
  2. Обсмажуємо м’ясо птиці на вершковому маслі до легкого рум’янцю.
  3. Очищаємо цибулю і дрібно розбираємо його.
  4. Викладаємо цибулю до курячого філе. Перемішуємо і смажимо до рум’янцю лука.
  5. Посипаємо заготівлю борошном, добре все перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин.
  6. Доповнюємо блюдо томатною пастою, заливаємо водою. Солимо і тушкуємо близько 10 хвилин, в кінці посипаємо подрібненою зеленню.
  7. Підлива з курки на сковороді з борошном і томатною пастою готова. Подавайте до столу з гарніром!