Класична шурпа з яловичини – 8 покрокових рецептів приготування з фото

Класична шурпа з яловичини – апетитне, неймовірно смачне і наваристое частування, яке нікого не залишить байдужим. Готове блюдо відрізняється яскравими поживними властивостями і підходить для великої родини. Беріть на замітку яскраву кулінарну збірку з покрокових рецептів!

Шурпа з яловичини в казані на вогнищі — класичний рецепт

Сама ароматна і насичена шурпа виходить в казані на багатті. Ідеальне блюдо для великої родини або компанії на природі. Свіжі овочі і соковита яловичина зробить кулінарне творіння наваристим і ситним.

Інгредієнти на
14 порц.

  • Яловичина 1.5 кг
  • Картопля 6 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Часник 1 головка
  • Петрушка 1 пучок
  • Кінза 1 пучок
  • Кріп 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Спеції для яловичини за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати шурпу з яловичини за класичним рецептом? М’ясо нарізаємо великими квадратними шматочками. Занурюємо яловичину в казан. Додаємо сіль, воду і спеції.
  2. Варимо м’ясо на вогні близько години. Періодично знімаємо піну.
  3. Приступаємо до нарізки овочів. Морква поділяємо брусочками середнього розміру і закидаємо в казан.
  4. Очищаємо цибулю, часник. Нарізаємо їх разом і відправляємо в казан. Свіжу зелень промиваємо і на час відкладаємо.
  5. Тепер нарізаємо помідори і болгарський перець. Картоплю просто очищаємо від шкірки. Кладемо овочі на блюдо.
  6. Тримаємо страву на вогні до готовності картоплі. Регулюємо за смаком сіль і спеції. У самому кінці додаємо подрібнену свіжу зелень.
  7. Готову шурпу на багатті розливаємо по тарілках і подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!