Стожки з фаршу в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Стожки з фаршу в духовці – це відмінна альтернатива класичним котлет. Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню і доповнити домашній стіл ситним та смачним гарячим блюдом, то обов’язково спробуйте приготувати м’ясні стожки. Беріть на замітку кулінарну збірку з восьми перевірених рецептів з покроковими фотографіями.

Стожки з фаршу з сиром в духовці

Стожки з фаршу з картоплею в духовці – це апетитне гаряче блюдо для вашого домашнього обіду, вечері або свята. Подавайте дуже смачне частування зі свіжими овочами або іншими гарнірами за смаком. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Фарш м’ясний ⅔ кг
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
  • 2 шт. Картопля (відварений)
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Майонез столовий молочний 100 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло рослинне 40 мл

Процес приготування:

  1. Попередньо розморожений м’ясний фарш викладаємо в глибоку миску.
  2. Доповнюємо його сіллю, спеціями, подрібненою цибулею і одним курячим яйцем. Два інших яйця відварюємо для начинки.
  3. Ретельно вимішуємо фарш і ліпимо з нього акуратні тонкі кола. Викладаємо їх на деко з пергаментом.
  4. Натираємо на тертці варені яйця.
  5. Викладаємо інгредієнт на м’ясні коржі.
  6. Відварну картоплю також натираємо на тертці.
  7. Викладаємо картоплю на терте яйце.
  8. Поливаємо заготовки майонезом.
  9. Запікаємо частування 25 хвилин при температурі 200 градусів.
  10. В цей час натираємо на тертці твердий сир.
  11. Посипаємо частування сиром. Запікаємо ще 5-7 хвилин для його розплавлення.
  12. Стожки з фаршу з сиром в духовці готові. Пригощайтеся!