Салат з копченою куркою і кукурудзою – 8 рецептів з покроковими фото

Салат з копченою куркою і консервованою кукурудзою – просте в приготуванні і надзвичайно смачна страва. Цей салат буде ідеальним доповненням до сімейного вечері або святкового столу. З цих 8 докладних рецептів кожен знайде варіант салату по своєму смаку.

Салат з копченою куркою, кукурудзою та корейською морквою

Прекрасний смак і простота приготування цього салату подарувала йому багато шанувальників. Спробуйте і ви приготувати салат з копченою куркою, кукурудзою та корейською морквою.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Курка копчена 120 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Огірок свіжий 1 шт.
  • Морква корейська 80 гр.
  • Майонез столовий молочний за смаком
  • кукурудза Консервована 1 банка

Процес приготування:

  1. Як приготувати салат з копченою куркою і кукурудзою? Для салату підійде копчене філе або м’ясо з гомілок.
  2. Соломку корейської моркви розріжте на кілька частин.
  3. З кукурудзи злити сік і перекладіть в салатницю.
  4. Додайте в салатницю поросяти, ягняти варені яйця і свіжий огірок.
  5. Куряче м’ясо зніміть з кістки і наріжте кубиками. Перекладіть м’ясо в миску до інших інгредієнтів.
  6. Заправте салат майонезом, перемішайте і страва готова. Можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування салату з копченою куркою, кукурудзою і сиром

Цей рецепт може стати в нагоді, коли гості вже стоять на порозі і не знаєте, чим їх нагодувати. Салат з копченої курки, кукурудзи і сиру виходить красивим і ситним. Ваші кулінарні старання будуть оцінені по достоїнству.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Курка копчено – 250-300 гр.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Сир – 70-100 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Огірки вимити, при бажанні можна очистити їх від шкірки. Наріжте огірки кубиками.

2. М’ясо копченої курки відокремити від кісток і шкіри, наріжте кубиками.

3. У салатник додати консервовану кукурудзу.

4. Сир натріть на крупній тертці і перекладіть його до решти інгредієнтів.

5. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Змішайте майонез і подрібнений часник.

6. Додати часникову заправку в салат, перемішати його і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Простий і смачний салат з копченою куркою, кукурудзою та сухариками

Неймовірно простий склад і швидкість приготування роблять цей салат знахідкою для господинь. А хрусткі сухарики в його складі додадуть йому оригінальності. Сухарики для салату можна приготувати як самостійно, так і придбати вже готові в магазині.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Сухарі – 20 гр.
  • Курка копчена – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.

Процес приготування:

1. М’ясо копченої курки наріжте кубиками, перекладіть в салатницю.

2. З кукурудзи злити сік і перекладіть її в миску до м’яса.

3. Моркву по-корейськи наріжте і відправте також в салатницю.

4. Заправте салат майонезом, перемішайте. Перед подачею на стіл додайте сухарі, перемішайте і можна пробувати.

Приємного апетиту!

Салат з копченою куркою, кукурудзою і яйцем до святкового столу

Саме салатів перед підготовкою до застілля відводиться найважливіша роль. Дуже часто господині віддають перевагу рецептами з куркою, це легко і смачно. А такий мікс як копчена курка, яйця і кукурудза ще й дуже яскраво і апетитно.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Курка копчена – 250 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Майонез – 30 мл
  • Оцет столовий – 50 мл

Процес приготування:

1. Яйця відваріть круто. Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте, залийте оцтом і залиште маринуватися на 15 хвилин.

2. М’ясо відокремте від кісток і шкіри, наріжте і перекладіть в салатницю.

3. Огірок вимити, обітріть паперовими рушниками і наріжте тонкими брусками. З кукурудзи злити сік. Додайте огірки і кукурудзу в салатницю.

4. Яйця очистіть від шкаралупи, наріжте кубиками і додайте в салат. Заправте салат майонезом, перемішайте і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Дуже смачний салат з копченою куркою, кукурудзою і свіжим огірком

Основу салату становить ароматне м’ясо копченої курки. Його гармонійно доповнює солодка кукурудза і соковитий свіжий огірок. Такий салат сміливо можна включати в будь-меню, навіть тим, хто прагне харчуватися правильно.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Курка копчена – 300 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Огірок – 1-2 шт.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Салат – за смаком.
  • Кріп – 2 гілки.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – за смаком.
  • Лимон – 1 зубчик.

Процес приготування:

1. З копченого стегенця акуратно зніміть шкіру, видаліть кістки, м’ясо наріжте кубиками.

2. Авокадо і огірки наріжте кубиками. Авокадо попередньо очистіть від шкірки.

3. З кукурудзи злити сік і додайте її в салатницю.

4. Яйце зваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи. Розріжте яйце на чотири частини.

5. Перекладіть в салатницю огірки, авокадо, подрібнений кріп, перемішайте.

6. В окрему миску покладіть салат, посоліть за смаком, полийте оливковою олією, видавіть сік лимона і перемішайте.

7. На плоске блюдо викладіть зелень, на неї гіркою покладіть салат, прикрасьте його часточками яйця і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Простий і швидкий рецепт салату з копченою куркою, кукурудзою і помідором

Яку саме частину курячої тушки вибрати для салату – вирішувати вам. На замітку, найбільш соковите м’ясо на кістці, це гомілку або стегно. Помідори для салату краще брати стиглі, але не перезрілі, щоб вони були соковиті і пружні.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • Курка копчена – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 120 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче м’ясо наріжте кубиками. Перекладіть м’ясо в салатницю.

2. Помідори помийте, наріжте кубиками, додайте їх до м’яса.

3. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи. Яйця наріжте кубиками або натріть на крупній тертці.

4. З консервованої кукурудзи злийте сік, перекладіть її в миску. Заправте салат майонезом, посоліть і приправте за смаком, перемішайте. Салат готовий, можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Як приготувати смачний салат з копченою куркою, кукурудзою і грибами

Ділимося ще одним варіантом салату з копченою куркою. Цього разу, крім основних інгредієнтів: копченої курки і кукурудзи, знадобиться трохи грибів і консервованого горошку. Вийде такий зимовий поживний салат для того, щоб відпочити і набратися сил.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Курка копчена – 350-400 гр.
  • Печериці – 6-8 шт.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Горошок консервований – 200 гр.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Гірчиця діжонська – 1 ч. л.
  • Майонез – 3-4 ст. л.
  • Петрушка – за смаком.

Процес приготування:

1. М’ясо відокремити від шкіри і кісток, наріжте кубиками. Печериці очистіть і наріжте тонкими скибочками.

2. Болгарський перець очистіть від насіння, наріжте кубиками. З горошку і кукурудзи злити сік. Перекладіть ці інгредієнти в салатницю.

3. Петрушку подрібніть. Змішайте майонез, петрушку і гірчицю, ця суміш буде служити заправкою для салату. Додайте її до інгредієнтів в миску.

4. Салат перемішайте, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Ситний салат з копченою куркою, кукурудзою і болгарським перцем

Якщо перед вами постало завдання приготувати закуску на велику компанію, то варто придивитися до цього салату. Завдяки овочів у його складі він виходить досить об’ємним, а курка і кукурудза надають йому ситності.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Курка копчена – 400 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Помідори – 3 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кукурудза консервована – 250 гр.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Капусту розберіть на аркуші. Овочі ретельно промийте під проточною водою і висушіть. Яйця зваріть круто.

2. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте смужками. Капусту тонко нашаткуйте. Складіть овочі в салатницю.

3. Помідори наріжте тонкими часточками. З кукурудзи злити сік. Інгредієнти додайте в миску.

4. Очищені яйця і куряче м’ясо наріжте невеликими кубиками.

5. Заправте салат майонезом, посоліть і приправте за смаком. Смачний і хрусткий салат готовий, можна подавати його на стіл.

Приємного апетиту!