Салат з яєчними млинцями – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з яєчними млинцями являє собою дуже смачне і просте у приготуванні блюдо. Готується він з невеликого і доступного набору інгредієнтів. У підсумку, за невелику кількість часу, у вас вийде прекрасний салат для сімейного прийому їжі або святкового столу. Він обов’язково порадує вашу сім’ю і гостей.

Салат з яєчними млинцями і куркою

До отваренному курячому філе додається огірок, подрібнений зелений лук, нарізані соломкою яєчні млинці, після чого все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний і простий у приготуванні салат, який можна подати на обід.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Куряче філе 200 гр.
  • Огірок 1 шт.
  • Цибуля зелена 2 ст. л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Сметана 2 ст. л.
  • Майонез столовий молочний 2 ст. л.
  • Гірчиця ½ ч. л.
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Сік лимонний ½ ч. л.

Процес приготування:

  1. Салат з яєчними млинцями готується досить просто. Починаємо з приготування млинців. У невелику ємність розбиваємо два яйця, додаємо до них трохи солі, борошно і ретельно перемішуємо за допомогою виделки або віночка, щоб не залишилося грудок.
  2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому яєчні млинці з двох сторін до готовності. Далі перекладаємо їх на тарілку і даємо охолонути.
  3. Куряче філе попередньо відварюємо, остуджуємо, після чого розбираємо на волокна і відправляємо в ємність, у якій будемо замішувати салат.
  4. Тепер додаємо до курки нарізану соломкою або брусочками свіжий огірок і подрібнений зелений лук.
  5. Охолоджені яєчні млинці нарізаємо не дуже тонкою соломкою і відправляємо все до решти інгредієнтів.
  6. Далі солимо салат до смаку, додаємо майонез, сметану, гірчицю, лимонний сік і все акуратно перемішуємо, щоб млинці не розвалилися.
  7. Перекладаємо готове блюдо в салатницю і подаємо до столу в якості закуски або самостійного страви на обід, вечерю або до святкового столу. Приємного апетиту!

Як приготувати салат з яєчними млинцями і ковбасою?

До обсмаженою і нарізаним яєчних млинців додається ковбаса, консервована кукурудза і пропущений через прес часник. Далі все заправляється майонезом, перемішується і виходить дуже смачний і ситний салат, який точно сподобається вашій родині в якості закуски до обіду.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Вода – 2 ст. л.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Ковбаса копчена – 170 гр.
  • Кукурудза – 0.5 банки.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо туди сіль, воду, крохмаль і добре все збиваємо міксером або віночком до однорідності.

Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і злегка обсмажуємо на ньому млинці з двох сторін, щоб вони тільки схопилися. Тісто потрібно виливати тонким шаром.

Крок 3. Далі нарізаємо отримані заготовки тонкими смужками і перекладаємо їх у відповідну для салату ємність.

Крок 4. Копчену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо її до яєчних млинців.

Крок 5. Тепер додаємо половину банки консервованої кукурудзи і пропущений через прес часник.

Крок 6. В кінці заправляємо все майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу дуже смачний і ситний салат на обід або вечеря. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт салату з копченою куркою і яєчними млинцями

Для початку, обсмажуються на сковороді яєчні млинці, після чого вони нарізати соломкою і перекладаються в салатницю. Потім до них додається копчена курка, кукурудза і зелень. Далі все заправляється майонезом з часником і перемішується. У підсумку виходить дуже смачний і ситний салат.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Курка копчена – 100-150 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Кукурудза консервована – 40 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Петрушка свіжа – 1 гілочка.
  • Крохмаль – 1.5 ст. л.
  • Сіль – щіпка.
  • Перець чорний мелений – щіпка.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо три яйця, додаємо туди сіль, крохмаль, чорний мелений перець за бажанням і все ретельно збиваємо виделкою або вінчиком, щоб не було грудочок.

Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії, виливаємо туди третину яєчної маси і обсмажуємо з двох сторін приблизно за 30 секунд. Таким чином має вийти три яєчних млинчика.Крок 3. Майонез перекладаємо в невелику ємність, додаємо до нього пропущений через прес часник і перемішуємо.

Крок 4. Копчену курку виймаємо з упаковки і нарізаємо її соломкою. Обов’язково прибираємо кістки, якщо вони там є.

Крок 5. Яєчні млинці також нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 6. Перекладаємо в салатницю копчену курку, млинці, консервовану кукурудзу і дрібно нарізану зелень. Далі заправляємо все майонезом з часником, ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт салату з яєчними млинцями і шинкою

До обсмаженою яєчних млинців додаються шинка, листя салату, огірки і консервована кукурудза. Потім все заправляється майонезом і добре перемішується. Виходить дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат, який порадує всю вашу сім’ю.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Шинка – 200 гр.
  • Листя салату – 1 пучок.
  • Огірки свіжі – 2-3 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо до них сіль за смаком, борошно і ретельно збиваємо виделкою або вінчиком, щоб не було грудочок.

Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому тонкі млинці з двох сторін.

Крок 3. Перекладаємо яєчні млинці на тарілку, даємо їм охолонути й нарізаємо тонкою соломкою. Таким же чином нарізаємо свіжі огірки і шинку. З консервованої кукурудзи зливаємо сік.

Крок 4. Листя салату ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і рвемо руками на невеликі шматочки. Зелень дрібно рубаємо ножем.

Крок 5. Беремо відповідну салатницю, відправляємо туди яєчні млинці, шинку, кукурудзу, огірки, зелень і салат. Далі додаємо сіль з чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом, добре перемішуємо і подаємо до столу в якості закуски або самостійного блюда.

Салат з яєчними млинцями та корейською морквою

Для початку відварюється куряча грудка і розділяється на волокна. Ріпчасту цибулю маринують в оцті і окропі. Далі в окрему ємність відправляється корейська морква, курку, цибулю і яєчні млинці. Потім салат заправляється майонезом, ретельно перемішується і подається до столу.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Грудка куряча варена – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Оцет – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком приготування курячу грудку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Далі перекладаємо її на тарілку, даємо охолонути й нарізаємо кубиками або поділяємо на волокна.

Крок 2. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Далі заливаємо його оцтом, окропом і відставляємо в сторону, щоб він промариновался.

Крок 3. Переходимо до приготування яєчних млинців. Розбиваємо в підходящу ємність три яйця, додаємо дрібку солі і добре збиваємо все віночком.

Крок 4. На сковороді розігріваємо трохи олії і обсмажуємо на ньому тонкі млинці з двох сторін до готовності. Повинно вийде 3-4 штуки.

Крок 5. Складаємо яєчні млинці один на одного і нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 6. В підходящу ємність відправляємо морква по-корейськи, курку, мариновану ріпчасту цибулю і млинці. Потім заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо.

Крок 7. Готовий салат перекладаємо в салатницю і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!

Салат з яєчними млинцями та маринованою цибулею

Цибулю маринують в оцті, після чого він перекладається в окрему ємність разом з нарізаною соломкою шинкою і яєчними млинцями. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат.

Час готування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Шинка – 5 скибочок.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Оцет – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця розбиваємо в підходящу ємність, додаємо дрібку солі і злегка збиваємо.

Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і виливаємо туди тонким шаром яєчну масу. Обсмажуємо млинці з двох сторін до готовності. Повинно вийде приблизно 5-6 штук.

Крок 3. Далі перекладаємо їх на тарілку, даємо охолонути й нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 4. Таким же чином нарізаємо шинку.

Крок 5. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Заливаємо його достатньою кількістю оцту, щоб він плавав у ньому і даємо постояти таким чином пару хвилин.

Крок 6. В окрему ємність відправляємо нарізані яєчні млинці і шинку. З лука зливаємо весь оцет і також додаємо його до решти інгредієнтів. Тепер заправляємо салат майонезом, добре перемішуємо і відразу ж подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.

Як приготувати салат з яєчними млинцями і свіжим огірком?

Яєчні млинці обсмажуються на сковороді, після чого нарізати соломкою. До них додається куряче філе, свіжий огірок, кукурудза і мариновану цибулю. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується, прикрашається зеленню і подається до столу. Виходить смачний і свіжий салат.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 2 шт.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Огірки свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Сіль – за смаком.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Вода – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком приготування, відварюємо куряче філе в підсоленій воді до готовності. Потім даємо йому охолонути й нарізаємо соломкою.

Крок 2. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо дрібним кубиком і перекладаємо в невелику ємність. Додаємо до нього оцет, воду, сіль і даємо постояти таким чином при кімнатній температурі, після чого зливаємо всю рідину.Крок 3. Курячі яйця розбиваємо в окрему ємність, додаємо сіль і добре збиваємо. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо два млинчика з двох сторін. Потім даємо їм охолонути й нарізаємо соломкою.

Крок 4. Свіжі огірки добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо соломкою.

Крок 5. В підходящу ємність відправляємо куряче філе, маринована цибуля, яєчні млинці, огірки і консервовану кукурудзу. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Крок 6. Даємо салату настоятися в холодильнику мінімум півгодини, після чого перекладаємо його в салатницю, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Дуже смачний салат з яєчними млинцями, куркою і кукурудзою

Для початку відварюється куряча грудка і обсмажуються яєчні млинці. Далі все викладається шарами в стакани, разом з кукурудзою і зеленню. Кожен шар промащується майонезом і в результаті виходить дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат, який прикрасить ваш стіл.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Грудка куряча – 250 гр.
  • Яйце куряче – 3 шт.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля зелена – 0.5 пучка.
  • Масло рослинне – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початок приготування відварюємо в підсоленій воді курячу грудку до готовності. Потім перекладаємо її на тарілку, даємо охолонути й нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 2. Зелена цибуля добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і дрібно рубаємо ножем.

Крок 3. В окрему ємність розбиваємо три яйця, додаємо до них сіль з чорним меленим перцем за смаком і добре збиваємо виделкою або вінчиком.

Крок 4. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому тонкі яєчні млинці з двох сторін. Далі даємо їм охолонути, після чого звертаємо рулетиком і тонко нарізаємо.

Крок 5. Тепер беремо стакани і на їх дно викладаємо трохи млинців, а зверху частина курячої грудки.

Крок 6. Наступним шаром викладаємо кукурудзу, злегка солимо, перчимо і поливаємо майонезом. Далі присипаємо зеленою цибулею і знову повторюємо всі шари.

Крок 7. Відразу ж подаємо готовий салат до столу як закуску. Приємного апетиту!

Простий і швидкий салат з яєчними млинцями і пекінською капустою

Для початку обсмажуються куряче філе і яєчні млинці. Далі, в салатницю відправляється нарізана капуста пекінська, курка, млинці і яблука. Потім все заправляється майонезом, ретельно перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний і легкий салат для всієї родини.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Капуста пекінська – 300-400 гр.
  • Яйця курячі – 2-3 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для початку ретельно промиваємо яблука під проточною водою, очищаємо їх, видаляємо серцевину і нарізаємо невеликими шматочками. Далі збризкуємо їх лимонним соком, щоб вони зберегли колір і перемішуємо.Крок 2. Куряче філе також добре промиваємо, обсушуємо його на паперовому рушнику і нарізаємо невеликими кубиками. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому курку до рум’яності, періодично помішуючи на середньому вогні.

Крок 3. Яйця розбиваємо в окрему ємність, додаємо до них сіль, чорний мелений перець за смаком, 1-2 ложки майонезу і добре збиваємо.

Крок 4. Далі випікаємо тонкі яєчні млинці на сковороді з двох сторін, після чого даємо їм охолонути, а потім звертаємо трубочкою і нарізаємо тонкими смужками.

Крок 5. З пекінської капусти, знімаємо верхні листи, а потім розрізаємо її кілька разів уздовж і нарізаємо невеликими кубиками.Крок 6. Перекладаємо пекінську капусту в салатницю, додаємо туди обсмажене куряче філе, яблука і яєчні млинці. Потім додаємо сіль, чорний мелений перець, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.

Крок 7. Розкладаємо готовий салат по тарілках і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!

Салат з яєчними млинцями і грибами

Для початку, обсмажуються на сковороді яєчні млинці, а потім окремо – ріпчаста цибуля. Далі все відправляється в салатницю разом з маринованими печерицями, заправляється майонезом і перемішують. Виходить смачний і апетитний салат з насиченим смаком.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Печериці мариновані – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. В підходящу ємність розбиваємо яйця і добре збиваємо. Далі розігріваємо на сковороді трохи олії і обсмажуємо на ньому тонкі яєчні млинці з двох сторін.

Крок 2. Далі складаємо їх в стопку і нарізаємо тонкою соломкою.Крок 3. Ріпчасту цибулю очищаємо і також нарізаємо соломкою. Потім обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.

Крок 4. Мариновані печериці нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 5. В підходящу ємність відправляємо нарізані яєчні млинці, гриби і обсмажену цибулю. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.

Крок 6. Перекладаємо готовий салат в салатницю, при бажанні прикрашаємо зеленню і подаємо до столу в якості ситної закуски. Приємного апетиту!