Салат з яєчними млинцями – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з яєчними млинцями і грибами

Для початку, обсмажуються на сковороді яєчні млинці, а потім окремо – ріпчаста цибуля. Далі все відправляється в салатницю разом з маринованими печерицями, заправляється майонезом і перемішують. Виходить смачний і апетитний салат з насиченим смаком.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Печериці мариновані – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. В підходящу ємність розбиваємо яйця і добре збиваємо. Далі розігріваємо на сковороді трохи олії і обсмажуємо на ньому тонкі яєчні млинці з двох сторін.

Крок 2. Далі складаємо їх в стопку і нарізаємо тонкою соломкою.Крок 3. Ріпчасту цибулю очищаємо і також нарізаємо соломкою. Потім обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.

Крок 4. Мариновані печериці нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 5. В підходящу ємність відправляємо нарізані яєчні млинці, гриби і обсмажену цибулю. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.

Крок 6. Перекладаємо готовий салат в салатницю, при бажанні прикрашаємо зеленню і подаємо до столу в якості ситної закуски. Приємного апетиту!