Салат з яєчними млинцями і грибами
Для початку, обсмажуються на сковороді яєчні млинці, а потім окремо – ріпчаста цибуля. Далі все відправляється в салатницю разом з маринованими печерицями, заправляється майонезом і перемішують. Виходить смачний і апетитний салат з насиченим смаком.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Яйця курячі – 5 шт.
- Печериці мариновані – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. В підходящу ємність розбиваємо яйця і добре збиваємо. Далі розігріваємо на сковороді трохи олії і обсмажуємо на ньому тонкі яєчні млинці з двох сторін.
Крок 2. Далі складаємо їх в стопку і нарізаємо тонкою соломкою.Крок 3. Ріпчасту цибулю очищаємо і також нарізаємо соломкою. Потім обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.
Крок 4. Мариновані печериці нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 5. В підходящу ємність відправляємо нарізані яєчні млинці, гриби і обсмажену цибулю. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Крок 6. Перекладаємо готовий салат в салатницю, при бажанні прикрашаємо зеленню і подаємо до столу в якості ситної закуски. Приємного апетиту!