Салат з фореллю – 5 смачних рецептів з покроковими фото

Салати з червоною рибою відрізняються приємною пікантністю і соковитістю. По своєму смаку, рибку можна брати будь-якого ступеня засолювання. У наведених рецептах пропонуємо використовувати форель.

Салат зі слабосоленої форелі, яйцем і огірком

Швидкий рецепт зеленого салату з фореллю. Приємну нотку надає гірчична заправка. Закуска виходить досить легкою і при цьому живильному.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Форель 90 гр. слабосолона
  • Листовий салат 1 пучок
  • Яйце перепелине 8 шт.
  • Огірки свіжі 1 шт.
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Сік лимонний 3 ст. л.
  • гімалайська Сіль 1 щіпка
  • Гірчиця ½ ч. л.
  • Перець лимонний за смаком
  • Коричневий цукор ¾ ч. л.
  • Кріп 4 гілки
  • Цибуля зелена 2 стебла

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачний салат з фореллю? Листя салату промиваємо, обсушуємо, рвемо руками на частини і викладаємо на тарілку.
  2. Огірок ріжемо тонкими кружальцями і викладаємо зверху на салатні листя.
  3. Філе форелі ріжемо невеликими шматочками і розміщуємо їх слідом за огірком на тарілці.
  4. Перепелині яйця попередньо варимо круто, очищаємо і ріжемо навпіл. Половинки яєць розкладаємо на салаті.
  5. Для заправки змішуємо виделкою оливкова олія, лимонний сік, гірчицю, коричневий цукор, сіль, лимонний перець.
  6. Поливаємо салат приготовленої заправкою і посипаємо зверху подрібненим кропом і зеленою цибулею. Подаємо відразу після приготування.