Салат Цап у городі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Козел на городі» — це яскраве і апетитне закусочне блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Традиційно його подають на великій плоскій тарілці. Інгредієнти, як правило, нарізають соломкою і не перемішують між собою. Спробуйте приготувати таку закуску з допомогою нашої добірки з семи покрокових рецептів.

Салат «Козел на городі» — класичний рецепт

Салат «Козел на городі» — класичний рецепт, який точно допоможе урізноманітнити ваше домашнє або святкове меню. Закуска порадує вас своїм яскравим свіжим смаком і цікавою подачею. Обов’язково скористайтеся нашою перевіреної кулінарної ідеєю з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Шинка 150 гр.
  • Морква по-корейськи 100 гр.
  • Капуста білоголова 100 гр.
  • Помідор 1 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сухарики за смаком
  • Сметана 100 гр.
  • Мед ½ ч. л.
  • Гірчиця ½ ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Овочі попередньо промиваємо й обсушуємо. Відміряємо потрібну кількість корейської моркви.
  2. Тонкою соломкою нарізаємо огірок і помідор. Стежте, щоб останній овоч був не занадто м’який, інакше акуратна соломка з нього не вийде.
  3. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту, ріпчасту цибулю ріжемо тонкими четвертинками або півкільцями, шинку – акуратними брусочками.
  4. Вибираємо сухарики по своєму смаку. Для салату буде достатньо однієї невеликої пачки.
  5. Для соусу з’єднуємо сметану, гірчицю, мед, щіпку солі і чорного меленого перцю. Ретельно перемішуємо до однорідного складу.
  6. Для подачі вибираємо велику плоску тарілку. У центрі розміщуємо невелику баночку з соусом. Навколо неї розкладаємо гірками овочі, шинку і готові сухарики. Перемішувати інгредієнти не потрібно.
  7. Салат «Козел на городі» за класичним рецептом готовий. Подавайте яскраве частування до столу і швидше пробуйте!