Салат з кукурудзою консервованою – 10 простих та смачних рецептів з покроковими фото

Салат з консервованою кукурудзою – це легка і швидка закуска, яка допоможе вам урізноманітнити звичний раціон і спробувати нові поєднання компонентів. Наприклад – солодкі зерна кукурудзи добре гармоніюють із соломкою свіжого огірочка, сурими та відвареними яйцями. Спробувавши різні комбінації продуктів, ви напевно знайдете салат, що ідеально підходить саме для вас! Вибирайте рецепт до душі та приступайте!

Салат з кукурудзою консервованою та крабовими паличками

Салат із кукурудзою консервованою та крабовими паличками – це класика будь-якого застілля, проте, чому б нам не приготувати цю соковиту та апетитну закуску до рядової сімейної вечері? Мінімум витраченого часу та максимум смакової насолоди!

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Яйце куряче – 3 шт.
  • Консервована кукурудза – 200 гр.
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Огірки свіжі – 200 гр.
  • Майонез – 180 гр.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

Салат із консервованою кукурудзою готується дуже просто. У свіжих огірків зрізаємо попки, ріжемо на невеликі кубики.

Знімаємо з сурими оболонку, подрібнюємо.

У салатник висипаємо підготовлені компоненти, а також зерна солодкої кукурудзи.

Яйця відварюємо близько 10 хвилин з моменту закипання, охолоджуємо та очищаємо. Нарізаємо дрібним кубиком.

Пересипаємо курячі яйця до решти складових.

Салат солимо та поливаємо якісним майонезом.

Добре перемішуємо.

Простий та смачний салат з консервованою кукурудзою готовий! Перекладаємо в блюдо сервіровки і подаємо до столу. Смачного!

Салат з куркою та кукурудзою

Салат з куркою та кукурудзою – це закуска, яка приємно здивує вас своїм незвичайним, але дуже вдалим поєднанням компонентів, які ідеально відтіняють та доповнюють один одного. Для скорочення робочого процесу рекомендуємо попередньо відварити птицю та яйця.

Час приготування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Філе куряче (відварене) – 180 гр.
  • Огірки – 1 прим.
  • Кукурудза консервована – 1 банк.
  • Яйця (відварені) – 2 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Майонез – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Для прискорення процесу та власної зручності викладаємо на робочу поверхню ті інгредієнти, які перераховані у списку.

Крок 2. Відварене куряче філе розбираємо по волокнах або довільно подрібнюємо, висипаємо в миску з високими бортами.

Крок 3. Потім відправляємо кубики відварених яєць.

Крок 4. Доповнюємо закуску дрібними кубиками свіжого огірка.

Крок 5. Акуратно розкривши банку кукурудзи, зливаємо заливку. Зерна пересипаємо до решти компонентів.

Крок 6. Доповнюємо закуску майонезом, рубаною зеленою цибулею, а також чорним перцем та сіллю – перемішуємо до рівномірного розподілу.

Крок 7. Розкладаємо салат по порційним піалам і негайно подаємо до столу. Смачного!

Салат з консервованою кукурудзою та пекінською капустою.

Салат з консервованою кукурудзою і пекінською капустою – це смачна і проста в приготуванні холодна закуска, яка стане для вас апетитним перекусом або корисним рішенням для пізньої вечері. Для додаткової ситості доповнимо овочевий склад ковбаскою.

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська – 500 гр.
  • Кукурудза консервована – 150 грн.
  • Ковбаса варено-копчена – 150 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Майонез – 2 ст.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Качан пекінської капусти розбираємо та ополіскуємо листя, зрізавши жорстку частину, нарізаємо тонкими стрічками – відправляємо до салатника.

Крок 2. Варено-копчену ковбасу ріжемо соломкою, відварені яйця – кубиком, а промитий кріп дрібно шаткуємо.

Крок 3. З’єднуємо інгредієнти у чаші з пекінкою.

Крок 4. Засипаємо зерна кукурудзи.

Крок 5. Присмачуємо закуску майонезом, посипаємо меленим перцем і сіллю – добре перемішуємо і переходимо до сервіровки.

Крок 6. Приємного апетиту!

Салат з кукурудзою, тунцем та огірком

Салат з кукурудзою, тунцем і огірком – це не тільки неймовірно смачна та ароматна страва, але ще й дуже корисна, тому що в порції такої закуски міститься дуже велика кількість білка. До речі, такий салат можна їсти на ніч і абсолютно не переживати за фігуру!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Тунець консервований – 1 банк.
  • Кукурудза консервована – 1 банк.
  • Яйця – 2 шт.
  • Огірки – 130 грн.
  • Цибулина – 100 гр.
  • Майонез – 1 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Зелена цибуля – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Шар за шаром знімаємо лушпиння з цибулини, овоч обдаємо холодною водою і дрібно рубаємо.

Крок 2. Нарізаємо кубиками свіжі огірки.

Крок 3. Відкриваємо рибну консерву, виливаємо надлишки рідини та розминаємо вміст за допомогою виделки.

Крок 4. Усі підготовлені інгредієнти поєднуємо в салатнику і додаємо консервовану кукурудзу (розсіл попередньо зливаємо).

Крок 5. Паралельно круто відварюємо і очищаємо яйця, ріжемо кубиком і відправляємо салат.

Крок 6. Поливаємо майонезом і перемішуємо, солимо.

Крок 7. Закуску викладаємо на порційні тарілки і прикрашаємо кільцями ароматної зеленої цибулі. Смачного!

Салат з квасолею та консервованою кукурудзою

Салат з квасолею та консервованою кукурудзою – це ситна та поживна закуска, яка надовго позбавить вас від ненаситного почуття голоду та зарядить енергією на багато годин. Вся особливість цієї страви полягає в яскравому смаку маринованої цибулі.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3-4.

Інгредієнти:

  • Квасоля консервована – 240 гр.
  • Кукурудза консервована – 280 грн.
  • Цибуля – 150 гр.
  • Оцет 6% – 3 ст.
  • Вода – 3 ст.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Ріпчасту цибулю «звільняємо» від лушпиння і ріжемо на тонке пір’я.

Крок 2. Цибулеві скибочки висипаємо в піалу і поливаємо оцтом і трьома столовими ложками води, розминаємо руками і залишаємо для просочення на 20 хвилин.

Крок 3. Після закінчення часу, зливаємо більшу частину маринаду і додаємо до цибулі консервовані складові: квасолю та кукурудзу.

Крок 4. Доповнюємо склад сіллю, чорним перцем та олією – перемішуємо.

Крок 5. Закуску сервіруємо та негайно приступаємо до дегустації. Смачного!

Салат з кукурудзою та копченою ковбасою

Салат із кукурудзою та копченою ковбасою – це страва, яка завжди «прийде на допомогу» в ті моменти, коли гості на порозі, а запропонувати їм нічого. Незважаючи на простоту складу і легкість приготування, заправлена ​​закуска має приємний смак і яскравий аромат.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена – 150 гр.
  • Кукурудза консервована – 150 грн.
  • Морквина – 1 шт.
  • Сир твердих сортів – 80 грн.
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Кріп – 5 гр.
  • Майонез – 70 грн.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У чашу, яка підходить для комфортного вимішування, висипаємо зерна солодкої кукурудзи.

Крок 2. Додаємо твердий сир нарізаний соломкою.

Крок 3. У салатник відправляємо очищену і натерту на дрібній тертці, свіжу морквину.

Крок 4. Потім у посуд викладаємо тонкі брусочки ковбаси та подрібнену зелену цибулю.

Крок 5. Для насиченості аромату вводимо часник, пропущений через прес, а також дрібно нашаткований кріп.

Крок 6. Закуску солимо і заправляємо майонезом.

Крок 7. Розкладаємо по тарілках та знімаємо першу пробу. Смачного!

Салат з кукурудзою та корейською морквою

Салат з кукурудзою та корейською морквою – це смачна закуска, яка вразить вас своїм пікантним, але водночас легким смаком, який закохує у себе з першої дегустації. Сухарики рекомендується вводити до складу перед самою подачею, щоб вони зберегли свою крихкість.

Час приготування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1-2.

Інгредієнти:

  • Кукурудза консервована – ½ банки.
  • Ковбаса копчена/напівкопчена – 100 гр.
  • Морква по-корейськи – 80 гр.
  • Огірки – 1 прим.
  • Хліб чорний – 1 скибочка.
  • Майонез – до смаку.
  • Олія соняшникова – для смаження.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. З скибочки хліба обрізаємо скоринки, а м’якоть ріжемо на кубики. Нарізку викладаємо в сковороду з розпеченою олією і при періодичному помішуванні обсмажуємо до утворення характерної скоринки.

Крок 2. Довільно подрібнюємо ковбасу.

Крок 3. У глибоку миску висипаємо кукурудзу, заздалегідь злив заливку, а також ковбаску.

Крок 4. Додаємо невеликі скибочки свіжого огірка та пікантну моркву (можна трохи віджати).

Крок 5. Засипаємо ароматні сухарики, присмачуємо сіллю та майонезом – ретельно перемішуємо.

Крок 6. Розподіляємо салат по порційним піалам і негайно подаємо до столу. Готуйте та отримуйте задоволення!

Салат з кукурудзою та копченою куркою

Салат з кукурудзою і копченою куркою готується лише з п’яти інгредієнтів, проте вражає своїми смаковими характеристиками! Кожен компонент ідеально доповнює та відтіняє смак іншого, разом утворюючи неймовірно смачну та ароматну закуску!

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Курка копчена – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банк.
  • Огірки – 1 прим.
  • Помідори – 1 шт.
  • Майонез – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Кубиками невеликого розміру нарізаємо копченого птаха.

Крок 2. Додаємо довільні шматочки свіжих овочів.

Крок 3. Відкриваємо баночку кукурудзи та зливаємо розсіл, зерна викладаємо в основний склад.

Крок 4. Заправляємо майонезом закуску і перемішуємо до рівномірного розподілу всіх складових.

Крок 5. Подаємо салат до столу і насолоджуємось. Смачного!

Салат з кукурудзою, яйцем та сиром

Салат з кукурудзою, яйцем і сиром – це соковита і ситна закуска, яка готується на швидку руку і завжди виходить дуже смачною і ніжною. Для приготування нам також знадобиться ніжне куряче м’ясо, спеції та майонез для заправки. Обов’язково спробуйте, і ви залишитеся задоволені!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4-6.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банк.
  • Майонез – 3 ст.
  • Зелень – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Шматок твердого сиру нарізаємо кубиками середнього розміру.

Крок 2. Розкриваємо банку з консервованою кукурудзою та виливаємо розсіл.

Крок 3. Відварені яйця очищаємо та ріжемо на шматочки, такі ж за розміром, як і сир.

Крок 4. Аналогічно надаємо з курячим м’ясом.

Крок 5. З’єднуємо всі складові в глибокій ємності, солимо і перчимо.

Крок 6. Поливаємо компоненти майонезом та розмішуємо.

Крок 7. Закуску сервіруємо та подаємо до столу, прикрасивши зеленню. Смачного!

Салат з кукурудзою консервованою та помідорами.

Салат з консервованою кукурудзою і помідорами – це салат, на приготування якого вам знадобиться не більше 10 хвилин! Бо весь процес полягає в нарізанні та змішуванні інгредієнтів, проте, особливу «родзинку» цій закусці надає часник та суміш зі сметани та майонезу.

Час приготування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Помідори – 300 грн.
  • Кукурудза консервована – 200 грн.
  • Сир твердий тертий – 100 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сметана – 1 ст.
  • Майонез – 1 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком процесу промиваємо помідори та очищаємо зубчик часнику, зливаємо рідину з банки кукурудзи.

Крок 2. У тарілку з високими бортиками висипаємо досить великі скибочки соковитих помідорів.

Крок 3. Слідом відправляємо кукурудзу.

Крок 4. Доповнюємо закуску часником, пропущеним через прес, майонезом, сіллю та меленим перцем.

Крок 5. Частину тертого сиру вводимо до складу та перемішуємо.

Крок 6. Розкладаємо закуску по порційним піалам і присипаємо верхівки залишками сирної стружки.

Крок 7. Приємного апетиту!