ПП салат з куркою – 8 рецептів дієтичного салату з покроковими фото

ПП салат з куркою – це відмінна кулінарна ідея для вашого корисного обіду або вечері. Якщо ви стежите за своєю фігурою, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну збірку з восьми рецептів дієтичного салату з покроковими фотографіями. Доповніть своє меню смачними низькокалорійними частуваннями.

ПП салат Цезар з куркою

ПП салат Цезар з куркою – це дуже смачне і ситне частування для вашого здорового меню. Такий салат можна подавати до обіду, вечері і в рамках святкового меню. Для приготування низькокалорійної версії «Цезаря» використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Куряча грудка 1 шт.
  • Батон нарізний ½ шт.
  • Сметана 200 гр.
  • Капуста пекінська 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кріп 1 гілка
  • Лавровий лист за смаком

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
  2. Очищаємо овочі і вибираємо спеції для бульйону.
  3. Варимо курячу грудку в підсоленій воді зі спеціями, цілою цибулиною і морквою.
  4. Батон нарізаємо невеликими кубиками. Підсушуємо їх в духовці для отримання рум’яних сухариків.
  5. Сметану з’єднуємо з подрібненим часником.
  6. Також в сметану вливаємо трохи бульйону. Добре перемішуємо соус для дієтичного салату.
  7. Пекінську капусту ділимо на листя, після нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо в салатник.
  8. Дістаємо курячу грудку з бульйону, остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками.
  9. Викладаємо курку в тарілку з капустою.
  10. Солимо салат і перемішуємо його. Розкладаємо салат з сервировочным тарілках і доповнюємо сухариками.
  11. ПП салат Цезар з куркою готовий. Подавайте до столу з апетитним соусом і швидше пробуйте!

ПП салат з куркою і ананасами

ПП салат з куркою і ананасами – це дуже соковита і яскрава за смаком закуска, яка відрізняється невисокою калорійністю. Таке частування цікаво доповнить ваше домашнє або святкове меню. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Грудка куряча відварна – 250 гр.
  • М’якоть ананаса – 250 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Йогурт натуральний – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Виймаємо м’якоть свіжого ананаса і нарізаємо його невеликими акуратними кубиками.

Крок 2. Відварну курячу грудку остуджуємо, після дрібно нарізаємо або розбираємо на волокна.

Крок 3. Відварні курячі яйця остуджуємо, очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.

Крок 4. Сир пропускаємо через тертку з великими зубчиками.

Крок 5. Викладаємо всі інгредієнти подрібнені в загальну глибоку миску. Посипаємо подрібненим часником.

Крок 6. Доповнюємо заготівлю натуральним йогуртом. Його можна замінити нежирної сметаною або легким домашнім майонезом. Перемішуємо вміст. Також заправку можна не вмішувати відразу, а при подачі додати.

Крок 7. ПП салат з куркою і ананасами готовий. Подавайте до столу в тарілках або половинки ананаса!

ПП салат з куркою і пекінською капустою

ПП салат з куркою і пекінською капустою відрізняється особливою ніжністю і свіжістю. Він відмінно доповнить ваше здорове меню. Подавайте до обіду або вечері і балуйте себе смачними низькокалорійними рішеннями. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • Філе куряче – 100 гр.
  • Капуста пекінська – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 30 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кріп – 5 гр.
  • Йогурт натуральний – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Курячу грудку попередньо відварюємо і остуджуємо.

Крок 2. Дрібно розбираємо пекінську капусту і викладаємо її в глибоку миску. Капусту можна нарізати ножем або руками розірвати на дрібні шматочки.

Крок 3. Остигле відварне куряче філе ріжемо дрібними кубиками. Викладаємо їх на пекінській капусті.

Крок 4. Дрібними кубиками ріжемо промитий огірок і відправляємо його в загальну миску.

Крок 5. Додаємо в заготовку консервовану кукурудзу, з якої попередньо зливаємо рідину.

Крок 6. Заправляємо салат натуральним йогуртом і перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів. Також додаємо подрібнений кріп.

Крок 7. ПП салат з куркою і пекінською капустою готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Дієтичний салат з куркою та яйцем

Дієтичний салат з куркою та яйцем – це відмінна кулінарна ідея для вашого здорового меню. Готову страву порадує вас цікавим смаком і поживністю. Приготувати його можна за лічені хвилини. Використовуйте для цього наш покроковий рецепт з фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сметана – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо куряче м’ясо в підсоленій воді до готовності, охолодити його. Після дрібно нарізаємо або поділяємо на волокна, відокремлюючи від кісточки.

Крок 2. Відварні курячі яйця остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і ріжемо дрібними кубиками.

Крок 3. Промиваємо огірки, обсушуємо їх і також розбираємо на дрібні кубики.

Крок 4. В глибокий салатник відправляємо підготовлені інгредієнти.

Крок 5. Заправляємо частування гірчицею і сметаною. Також можна використовувати натуральний йогурт або легкий домашній майонез. Солимо за смаком.

Крок 6. Перемішуємо частування для рівномірного розподілу заправки.

Крок 7. Дієтичний салат з куркою та яйцем готовий. Викладайте на сервірувальну тарілку і подавайте до столу!

ПП салат з куркою і авокадо

ПП салат з куркою і авокадо – це смачна і поживна закуска, яка відрізняється невисокою калорійністю. Таке частування цікаво доповнить ваше домашнє або святкове меню. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Яблуко зелене – 1 шт.
  • Лист салату – 3 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Куряче філе відварюємо до повної готовності і охолодити його.

Крок 2. Нарізаємо куряче м’ясо невеликими кубиками. Викладаємо їх в глибокий салатник.

Крок 3. Очищаємо авокадо і також ріжемо невеликими кубиками. Відправляємо до шматочків курячого філе.

Крок 4. Яблуко ріжемо дрібними кубиками і відправляємо в загальну посуд.

Крок 5. Поливаємо продукти лимонним соком (можна замінити лаймом). Це додасть салату не тільки приємну кислинку, але і дозволить деяким продуктам не потемніти.

Крок 6. Листя салату дрібно ріжемо або розриваємо руками. Відправляємо в салат.

Крок 7. Солимо частування і поливаємо рослинним маслом.

Крок 8. Перемішуємо заготовку для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Крок 9. ПП салат з куркою і авокадо готовий. Пригощайтеся!

ПП салат з копченою курячою грудкою

ПП салат з копченою курячою грудкою порадує вас своїм яскравим смаком і апетитним ароматом. Ситне частування виходить не дуже калорійним. Таке блюдо точно не зашкодить вашій фігурі. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Грудка куряча копчена – 200 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Оливки – 7 шт.
  • Кукурудза консервована – 0,5 банки.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
  • Сметана для заправки.

Процес приготування:

Крок 1. Копчену курячу грудку нарізаємо кубиками.

Крок 2. Очищаємо від насіння солодкий болгарський перець. Дрібно нарізаємо його.

Крок 3. Обидва інгредієнта кладемо в глибокий салатник, в якому буде зручно перемішувати частування.

Крок 4. Доповнюємо заготівлю кубиками попередньо промитих помідорів. Вибирайте овочі яскравих різних кольорів, так ваш салат буде виглядати більш цікаво. Сюди ж відправляємо нарізані колечками оливки.

Крок 5. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину. Сам інгредієнт відправляємо в загальну посуд.

Крок 6. Заправляємо салат сметаною або легким домашнім майонезом, доповнюємо подрібненою зеленню і добре перемішуємо.

Крок 7. ПП салат з копченою курячою грудкою готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!

ПП салат з куркою і грибами

ПП салат з куркою і грибами виходить дуже ситний і смачний, при цьому корисним і некалорійним. Його можна подавати як повноцінного обіду чи вечері. Також такий салат чудово доповнить святковий стіл. Спробуйте приготувати страву на нашу перевіреного рецепту.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Гриби мариновані – 400 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Сметана – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Курячу грудку відварюємо до готовності в підсоленій воді. Після її остуджуємо.

Крок 2. Промиваємо болгарський перець і витягаємо з нього насінну коробку. Після овоч нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 3. З маринованих грибів зливаємо рідину, дрібно нарізаємо їх. Також ви можете використовувати свіжі гриби, які попередньо тушкуємо без додавання олії.

Крок 4. Остигле куряче м’ясо нарізаємо дрібними шматочками або поділяємо на волокна.

Крок 5. Натираємо сир на крупній тертці.

Крок 6. Всі підготовлені інгредієнти відправляємо в глибокий салатник. Солимо, перчимо і заправляємо сметаною. Після перемішуємо для рівномірного розподілу сметанною заправки.

Крок 7. ПП салат з куркою і грибами готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!

Дієтичний салат з куркою і овочами

Дієтичний салат з куркою і овочами – це дуже соковита і смачна закуска, яка порадує низькою калорійністю. Таке частування цікаво доповнить ваше домашнє або святкове меню. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Грудка куряча – 100 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста червоний – ¼ шт.
  • Листя салату – 3 шт.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 0,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Овочі і листя салату промиваємо під водою. Курячу грудку відварюємо до готовності.

Крок 2. Помідори нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 3. На тонкі четвертинки розбираємо огірок. Дрібною соломкою ріжемо очищений від насіння болгарський перець.

Крок 4. Інгредієнти викладаємо в салатник. Сюди ж відправляємо нарізаний червоний ріпчаста цибуля.

Крок 5. Солимо інгредієнти і поливаємо лимонним соком.

Крок 6. Доповнюємо блюдо кубиками відвареної курячої грудки і листочками салату. Поливаємо оливковою олією і добре все перемішуємо.

Крок 7. Дієтичний салат з куркою і овочами готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!