ПП салат з куркою – 8 рецептів дієтичного салату з покроковими фото

ПП салат з куркою – це відмінна кулінарна ідея для вашого корисного обіду або вечері. Якщо ви стежите за своєю фігурою, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну збірку з восьми рецептів дієтичного салату з покроковими фотографіями. Доповніть своє меню смачними низькокалорійними частуваннями.

ПП салат Цезар з куркою

ПП салат Цезар з куркою – це дуже смачне і ситне частування для вашого здорового меню. Такий салат можна подавати до обіду, вечері і в рамках святкового меню. Для приготування низькокалорійної версії «Цезаря» використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Куряча грудка 1 шт.
  • Батон нарізний ½ шт.
  • Сметана 200 гр.
  • Капуста пекінська 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кріп 1 гілка
  • Лавровий лист за смаком

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
  2. Очищаємо овочі і вибираємо спеції для бульйону.
  3. Варимо курячу грудку в підсоленій воді зі спеціями, цілою цибулиною і морквою.
  4. Батон нарізаємо невеликими кубиками. Підсушуємо їх в духовці для отримання рум’яних сухариків.
  5. Сметану з’єднуємо з подрібненим часником.
  6. Також в сметану вливаємо трохи бульйону. Добре перемішуємо соус для дієтичного салату.
  7. Пекінську капусту ділимо на листя, після нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо в салатник.
  8. Дістаємо курячу грудку з бульйону, остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками.
  9. Викладаємо курку в тарілку з капустою.
  10. Солимо салат і перемішуємо його. Розкладаємо салат з сервировочным тарілках і доповнюємо сухариками.
  11. ПП салат Цезар з куркою готовий. Подавайте до столу з апетитним соусом і швидше пробуйте!