Салат з курячими сердечками – 10 дуже смачних рецептів з покроковими фото

Салат з курячими сердечками – це оригінальне частування, яке точно різноманітить ваш домашній стіл. Така закуска виходить дуже поживною, підходить для обіднього або святкового меню. Для приготування скористайтесь кулінарної підбіркою з десяти дуже смачних рецептів з покроковими фотографіями.

Салат з курячими сердечками і корейською морквою

Салат з курячими сердечками і корейською морквою – це оригінальне частування для вашого домашнього або святкового столу. Таке блюдо вийде неймовірно корисним і цікавим за смаком. Приготувати його нескладно, для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Куряче серце 250 гр.
  • Морква 150 гр.
  • Печериці свіжі 50 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Майонез столовий молочний 1 ст. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений 1 щіпка

Процес приготування:

  1. Попередньо промиваємо курячі сердечка, відварюємо в підсоленій воді до повної готовності – близько 30 хвилин. Після їх остуджуємо, нарізаємо і викладаємо в салатник.
  2. Викладаємо до продукту морквину по-корейськи. Якщо інгредієнт занадто довгий, то розрізаємо його на невеликі шматочки.
  3. Промиті печериці ріжемо тонкими пластинками. Обсмажуємо до рум’янцю в розпеченій сковороді.
  4. Викладаємо обсмажені гриби в салатник.
  5. Сюди ж відправляємо невеликі шматочки попередньо відвареного курячого яйця.
  6. Доповнюємо продукти сіллю, чорним меленим перцем і майонезом. Перемішуємо закуску.
  7. Салат з курячими сердечками і корейською морквою готовий. Розкладайте по сервировочным тарілках і пригощайтеся!

Салат з курячими сердечками і солоними огірками

Салат з курячими сердечками і солоними огірками – це дуже ситна, соковита і яскрава за смаком кулінарна ідея для вашого столу. Така закуска точно різноманітить ваше меню і здивує навіть самих завзятих гурманів. Для приготування обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сердечка курячі – 0,5 кг
  • Огірок солоний – 200 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Петрушка – 20 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Курячі сердечка добре промиваємо всередині і зовні, зрізаємо з них більшу частину жиру.

Крок 3. Відварюємо підготовлені сердечка в підсоленій воді. Приблизний час приготування – 40 хвилин.

Крок 4. В цей час займемося підготовкою інших інгредієнтів. Солоні огірки нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 5. Очищаємо цибулю і розбираємо його пір’ям.

Крок 6. Цибуля з’єднуємо з солоними огірками. Доповнюємо їх подрібненою петрушкою. Перемішуємо і ставимо на годину в холодильник. Періодично масу потрібно помішувати.

Крок 7. Відварені сердечка остуджуємо і ріжемо смужками.

Крок 8. Відварюємо курячі яйця, очищаємо їх і ріжемо соломкою.

Крок 9. З’єднуємо всі підготовлені продукти в глибокому салатнику. Заправляємо майонезом.

Крок 10. Солимо і перчимо частування, гарненько перемішуємо.

Крок 11. Салат з курячими сердечками і солоними огірками готовий. Можна подавати до столу!

Салат з сердечками і маринованою цибулею

Салат з сердечками і маринованою цибулею порадує вас насиченим смаком і поживними властивостями. Приготувати його дуже просто за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Готове частування подавайте до обіднього столу або в рамках святкового меню.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Сердечка курячі – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
  • Оцет 9% – 1 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Курячі сердечка попередньо промиваємо і відварюємо до готовності в підсоленій воді з додаванням спецій за смаком. Можете використовувати лавровий лист і запашний горошок.

Крок 2. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими кільцями. Зелень дрібно нарізаємо.

Крок 3. Цибуля заливаємо крутим окропом на пару хвилин. Після цю воду зливаємо і поливаємо овоч оцтом. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

Крок 4. Остиглі курячі сердечка ріжемо кільцями.

Крок 5. Викладаємо сердечка в салатник.

Крок 6. Сюди ж відправляємо цибулю, який віджимаємо від оцту. Поливаємо продукти майонезом і доповнюємо спеціями.

Крок 7. Викладаємо в миску подрібнену зелень. Добре все перемішуємо.

Крок 8. Салат з сердечками і маринованою цибулею готовий. Угощайтесь!

Салат з курячими сердечками і болгарським перцем

Салат з курячими сердечками і болгарським перцем – це неймовірно смачне і поживне частування для вашого столу. Подавайте яскравий салат до домашнього обіду або вечері. Страва з курячим субпродуктом точно різноманітить ваше меню. Беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Сердечка курячі – 0,4 кг
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • молода Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
  • Кукурудза консервована – 0,5 банки.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо курячі сердечка і очищаємо їх від жиру.

Крок 2. Відварюємо продукт до готовності, охолодити його і поділяємо на половинки.

Крок 3. Дрібно шаткуємо попередньо промиту молоду капусту.

Крок 4. Очищаємо болгарський перець від насіння, після розбираємо його тонкою соломкою.

Крок 5. Тонкими пір’ям ріжемо червоний ріпчаста цибуля.

Крок 6. Викладаємо підготовлені продукти в глибоку миску. Сюди ж відправляємо консервовану кукурудзу. Солимо вміст, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо.

Крок 7. Салат з курячими сердечками і болгарським перцем готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Салат з сердечками, яйцем і огірком

Салат з сердечками, яйцем і огірком порадує вас цікавим смаком і неймовірною соковитістю. Для приготування апетитного страви в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте себе і близьких живильним салатом.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сердечка курячі – 0,5 кг
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Курячі яйця відварюємо курячі сердечка промиваємо і очищаємо від жиру.

Крок 2. Далі субпродукт відварюємо до готовності, після охолодити його.

Крок 3. Тонкими четвертинками ріжемо ріпчасту цибулю. Перемішуємо його з сіллю, цукром, оцтом і залишаємо на 15 хвилин.

Крок 4. Охолоджені сердечка ріжемо тонкою соломкою. Кладемо продукт в салатник.

Крок 5. Сюди ж відправляємо тонкі брусочки огірка.

Крок 6. Відварені яйця натираємо на крупній тертці. Викладаємо інгредієнт в салатник.

Крок 7. Цибуля віджимаємо від маринаду, відправляємо його в салат. Перчимо заготівлю і заправляємо майонезом.

Крок 8. Добре перемішуємо вміст.

Крок 9. Салат з сердечками, яйцем і огірком готовий. Пригощайтеся!

Салат з курячих сердечок з грибами

Салат з курячих сердечок з грибами – це дуже смачне і поживне кулінарне рішення для вашого столу. Подавайте яскраве частування до обіду або вечері. Апетитний салат з курячим субпродуктом точно різноманітить ваше звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Сердечка курячі – 20 шт.
  • Гриби печериці консервовані – 5 шт.
  • Помідори черрі – 5 шт.
  • Петрушка – 2 гілки.
  • Сир з пліснявою – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Курячі сердечка промиваємо і відварюємо до повної готовності. Після їх остуджуємо.

Крок 2. Ріжемо субпродукт соломкою і викладаємо його в салатник. Доповнюємо подрібненою петрушкою.

Крок 3. Викладаємо сюди четвертинки черрі.

Крок 4. Відправляємо в салат тонко нарізані мариновані гриби.

Крок 5. Приєднуємо до решти продуктів кубики сиру з цвіллю.

Крок 6. Солимо, перчимо вміст. Поливаємо його лимонним соком і оливковою олією. Перемішуємо.

Крок 7. Салат з курячих сердечок з грибами готовий. Можна пригощатися!

Теплий салат з курячими сердечками

Теплий салат з курячими сердечками – це апетитне частування для вашого обіднього або святкового столу. Таке блюдо вийде неймовірно корисним і цікавим за смаком. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сердечка курячі – 0,7 кг
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Сік лимонний – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Квасоля стручкова – 300 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Соєвий соус гарненько перемішуємо з медом.

Крок 2. Вливаємо сюди лимонний сік.

Крок 3. Занурюємо в суміш промиті курячі сердечка. Маринуємо протягом 30 хвилин.

Крок 4. Далі субпродукт перекладаємо в сковороді. Тушкуємо в цьому соусі до повної готовності, періодично помішуючи.

Крок 5. Тонкою соломкою болгарський перець ріжемо. Обсмажуємо їх на сковороді з рослинним маслом.

Крок 6. Також обсмажуємо в олії стручкову квасолю. Після всі приготовані інгредієнти з’єднуємо загалом салатнику.

Крок 7. Теплий салат з курячими сердечками готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

ПП салат з курячими сердечками

ПП салат з курячими сердечками – це оригінальне частування для вашого столу, яке порадує яскравим смаком, поживними властивостями і невисокою калорійністю. Відмінна ідея для тих, хто піклуватися про своє здоров’я. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт!

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Сердечка курячі – 300 гр.
  • Авокадо – 100 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Огірок свіжий – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло оливкова – 10 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Курячі сердечка промиваємо під водою і очищаємо від жиру.

Крок 2. Далі субпродукт відварюємо до готовності, охолодити і розбираємо соломкою.

Крок 3. Очищаємо авокадо і ріжемо його невеликими кубиками.

Крок 4. Ріжемо Тонкими брусочками промитий огірок.

Крок 5. Подрібнюємо очищений червоний лук.

Крок 6. Очищену і промиту моркву натираємо на крупній тертці.

Крок 7. З’єднуємо всі інгредієнти в загальному салатнику. Солимо заготівлю і заправляємо оливковою олією, перемішуємо.

Крок 8. ПП салат з курячими сердечками готовий. Можна пробувати!

Салат з курячими сердечками і зеленим горошком

Салат з курячими сердечками і зеленим горошком – це дуже смачне і цікаве частування для вашого столу. Живильний субпродукт стане родзинкою апетитного частування. Для приготування такого салату використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 15 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сердечка курячі – 400 гр.
  • Горошок зелений консервований – 250 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Очищаємо овочі. Курячі сердечка добре промиваємо і очищаємо від жиру.

Крок 2. Відварюємо продукт до повної готовності (приблизно 40 хвилин). Після охолодити його і ріжемо соломкою.

Крок 3. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю.

Крок 4. Натираємо моркву на крупній тертці.

Крок 5. Обсмажуємо цибулю з морквою в сковороді з рослинним маслом близько 5 хвилин – до м’якого стану.

Крок 6. У глибокій мисці з’єднуємо курячі сердечка, обсмажені овочі і зелений горошок.

Крок 7. Доповнюємо продукт подрібненою зеленою цибулею, сіллю, чорним перцем і майонезом.

Крок 8. Перемішуємо частування і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.

Крок 9. Салат з курячими сердечками і зеленим горошком готовий. Пригощайтеся!

Салат з сердечок з консервованою квасолею

Салат з сердечок з консервованою квасолею порадує вас насиченим смаком і неймовірною поживністю. Приготувати його швидко і легко можна з допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Готове частування подавайте до обіднього або святкового столу.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Сердечка курячі – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Квасоля, консервована червона – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо курячі сердечка і відварюємо в підсоленій воді до повної готовності.

Крок 2. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх, очищаємо і дрібно нарізаємо.

Крок 3. Відправляємо інгредієнт в глибоку миску.

Крок 4. Остуджуємо варені сердечка і нарізаємо соломкою.

Крок 5. Викладаємо субпродукт до яєць.

Крок 6. Зливаємо рідину з банки з консервованою квасолею.

Крок 7. Квасоля відправляємо в загальну миску.

Крок 8. Ріжемо цибулю тонкими півкільцями.

Крок 9. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до рум’яного відтінку.

Крок 10. Перекладаємо цибулю до решти інгредієнтів.

Крок 11. Солимо частування і заправляємо майонезом. Перемішуємо вміст.

Крок 12. Салат з сердечок з консервованою квасолею готовий. Можна розкладати по сервировочным тарілках і пригощатися!