Салат «Зимовий» – 7 класичних рецептів з покроковими фото

Ні одне зимове застілля не обходиться без класичного зимового салату, для приготування якого, інгредієнти є у кожної господині під рукою, а саме: картопля, морква, зелений горошок, м’ясо або ковбасу і майонез. Достатньо лише підготувати продукти і нарізати їх – закуска готується настільки просто, що впорається навіть школяр. А готову страву виходить настільки смачним і ситним, що рекомендується спочатку готувати з запасом!

Салат «Зимовий» — класичний рецепт з ковбасою і горошком

Приготуємо всіма улюблений «зимовий» салат або як його ще називають багато – «Олів’є» у класичній варіації, за незмінним рецептом, який включає в себе варену ковбасу, солоні огірочки, зелений горошок і відварні овочі.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Варена ковбаса 400 гр.
  • Картопля 6 шт. відварена в мундирі
  • Морква 4 шт. отварненная
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • 4 шт. Огірки мариновані (можна і солоні)
  • Горошок зелений консервований 1 банка
  • Яйце куряче 6 шт (відварені)
  • Майонез столовий молочний 3 ст. л.

Процес приготування:

  1. Класичний салат «Зимовий» готується дуже легко. Відварену моркву і картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками однакового розміру і пересипаємо в глибокий салатник.
  2. Огірки подрібнюємо аналогічним способом і відправляємо до вже нарізаним продуктам.
  3. цибуля «звільняємо» від лушпиння, ріжемо на дрібні шматочки і додаємо в салатник.
  4. Варену ковбасу нарізаємо кубиками і також відправляємо до решти інгредієнтів.
  5. Слідом відправляємо, нарізані кубиками варені яйця.
  6. Акуратно піднімаємо банку з горошком, маринад виливаємо і пересипаємо горошок в салатник.
  7. Заправляємо всі підготовлені компоненти майонезом, добре розмішуємо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!