Салат «Коул слоу» класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Салат “Коул слоу” – це традиційна закуска американської кухні, яку готують із соковитих свіжих овочів. Такий салат можна подавати як гарнір або їсти просто так із хлібом. Найкращі кулінарні варіанти простого салату ми зібрали в нашій перевіреній кулінарній добірці з десяти рецептів з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Класичний рецепт салату “Коул слоу”

Класичний рецепт салату «Коул слоу» – це популярне частування американської кухні, яке доповнить багато ваших гарячих страв. Традиційно салат готують із свіжих овочів. Він виходить дуже соковитим та апетитним. Обов’язково спробуйте приготувати його на кухні!

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Капуста білокачанна – ½ шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – ½ ст. (або йогурт чи кефір)
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Мед – 1 ч.л. (або цукор-пісок)
  • Соус соєвий – 1 ст.л.
  • Мак – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Хрін – 1 ч.л.
  • Сік лимонний – 1 ст.л.

Процес приготування:

Класичний салат “Коул слоу” готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Добре промиваємо молоду білокачанну капусту і дрібно шаткуємо її ножем. Також продукт можна натерти на спеціальній тертці.

Очищену моркву пропускаємо через тертку для корейської моркви.

Капусту та моркву викладаємо у глибоку миску.

Приготуємо заправлення. Для цього з’єднуємо в загальному посуді сметану, майонез, хрін, лимонний сік, сіль, соєвий соус, мед та мак.

Добре перемішуємо соус до однорідності.

Овочі в мисці доповнюємо сіллю та поливаємо соусом. Добре все перемішуємо.

Тепер ви знаєте класичний рецепт салату “Коул слоу”. Беріть на замітку!