Салат “Коул слоу” – це традиційна закуска американської кухні, яку готують із соковитих свіжих овочів. Такий салат можна подавати як гарнір або їсти просто так із хлібом. Найкращі кулінарні варіанти простого салату ми зібрали в нашій перевіреній кулінарній добірці з десяти рецептів з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.
Класичний рецепт салату “Коул слоу”
Класичний рецепт салату «Коул слоу» – це популярне частування американської кухні, яке доповнить багато ваших гарячих страв. Традиційно салат готують із свіжих овочів. Він виходить дуже соковитим та апетитним. Обов’язково спробуйте приготувати його на кухні!
Інгредієнти:
на – 4 порції
- Капуста білокачанна – ½ шт.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – ½ ст. (або йогурт чи кефір)
- Майонез – 2 ст.л.
- Мед – 1 ч.л. (або цукор-пісок)
- Соус соєвий – 1 ст.л.
- Мак – 1 ч.л.
- Сіль за смаком
- Хрін – 1 ч.л.
- Сік лимонний – 1 ст.л.
Процес приготування:
Класичний салат “Коул слоу” готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Добре промиваємо молоду білокачанну капусту і дрібно шаткуємо її ножем. Також продукт можна натерти на спеціальній тертці.
Очищену моркву пропускаємо через тертку для корейської моркви.
Капусту та моркву викладаємо у глибоку миску.
Приготуємо заправлення. Для цього з’єднуємо в загальному посуді сметану, майонез, хрін, лимонний сік, сіль, соєвий соус, мед та мак.
Добре перемішуємо соус до однорідності.
Овочі в мисці доповнюємо сіллю та поливаємо соусом. Добре все перемішуємо.
Тепер ви знаєте класичний рецепт салату “Коул слоу”. Беріть на замітку!