Печінковий рулет – 6 рецептів в духовці з покроковими фото

Печінковий рулет – це яскрава, смачна та поживна закуска для вашого столу. Подавайте оригінальне блюдо з печінки в рамках святкового меню. Для приготування в духовці використовуйте нашу готову кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою

Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою – це яскраве частування для вашого домашнього або святкового столу. Для приготування апетитною закуски рекомендуємо використовувати наш покроковий рецепт перевірений. Порадуйте своїх близьких, гостей і зробіть звичне меню.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Куряча печінка 600 гр.
  • Сир плавлений 200 гр.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Майонез столовий молочний 3 ст. л.
  • Кріп 1 пучок
  • Часник 3 зуб.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. курячу печінку Промиваємо, очищаємо від плівок і прожилок.
  2. Далі інгредієнт перебиваємо блендером.
  3. Окремо збиваємо курячі яйця і відправляємо їх до печінкової масі.
  4. Сюди ж висипаємо борошно, додаємо сіль і перець. Гарненько все перемішуємо.
  5. Рівномірно розподіляємо отриману масу по деку з пергаментом. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
  6. Для начинки вимішуємо сир, майонез, подрібнений часник і кріп. Обмазуємо сумішшю остиглий печінковий пласт. Звертаємо заготовку в щільний рулет і залишаємо його в холодильнику на кілька годин.
  7. Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу!