Печінковий рулет – 6 рецептів в духовці з покроковими фото

Печінковий рулет – це яскрава, смачна та поживна закуска для вашого столу. Подавайте оригінальне блюдо з печінки в рамках святкового меню. Для приготування в духовці використовуйте нашу готову кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою

Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою – це яскраве частування для вашого домашнього або святкового столу. Для приготування апетитною закуски рекомендуємо використовувати наш покроковий рецепт перевірений. Порадуйте своїх близьких, гостей і зробіть звичне меню.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Куряча печінка 600 гр.
  • Сир плавлений 200 гр.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Майонез столовий молочний 3 ст. л.
  • Кріп 1 пучок
  • Часник 3 зуб.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. курячу печінку Промиваємо, очищаємо від плівок і прожилок.
  2. Далі інгредієнт перебиваємо блендером.
  3. Окремо збиваємо курячі яйця і відправляємо їх до печінкової масі.
  4. Сюди ж висипаємо борошно, додаємо сіль і перець. Гарненько все перемішуємо.
  5. Рівномірно розподіляємо отриману масу по деку з пергаментом. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
  6. Для начинки вимішуємо сир, майонез, подрібнений часник і кріп. Обмазуємо сумішшю остиглий печінковий пласт. Звертаємо заготовку в щільний рулет і залишаємо його в холодильнику на кілька годин.
  7. Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу!

Печінковий рулет з яловичої печінки

Печінковий рулет з яловичої печінки виходить ситним, смачним і апетитним. Перед таким оригінальним стравою буде важко встояти. Готуйте його до сімейних свят. Для спрощення кулінарного процесу рекомендуємо використовувати перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 300 гр.
  • Морква – 350 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Молоко – 200 мл
  • Майонез – 50 гр.
  • Борошно – 35 гр.
  • Крупа манна – 20 гр.
  • Масло рослинне – для смаження + для змащування дека.
  • Сіль – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо і очищаємо яловичу печінку, після прокручуємо її в м’ясорубці.

Крок 2. В отриману масу додаємо два яйця, сіль, молоко, перець, борошно і манну крупу. Вимішуємо до однорідності.

Крок 3. Застеляємо деко пергаментом, змащуємо рослинним маслом і рівномірно розподіляємо по ньому печінковий тісто. Випікаємо близько 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 4. Подрібнюємо цибулю, часник, зелень, натираємо моркву і сир на тертці.

Крок 5. Цибулю з морквою обсмажуємо на рослинному маслі до м’якості.

Крок 6. Відварюємо яйця, що залишилися, і розрізаємо їх навпіл.

Крок 7. Дістаємо з духовки печінковий пласт.

Крок 8. Для начинки розмішуємо майонез з часником і зеленню.

Крок 9. Змащуємо печінковий корж майонезно-часниковою начинкою.

Крок 10. Далі рівномірно розподіляємо цибулю з морквою і тертий сир. На край в один ряд викладаємо половинки яєць.

Крок 11. Звертаємо заготовку в щільний рулет. Обмотуємо його фольгою і випікаємо ще 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 12. Печінковий рулет з яловичої печінки готовий. Нарізайте і подавайте до столу!

Рулет зі свинячої печінки

Рулет зі свинячої печінки – це ситна і смачна кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких або гостей з допомогою нашого перевіреного покрокового рецепти з фотографіями. Апетитне блюдо точно нікого не залишить байдужим. Обов’язково спробуйте!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 0,5 кг
  • Картопля – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – 5 гр.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Коріандр мелений – 4 гр.

Для начинки:

  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Кріп – 4 гілки.
  • Масло вершкове – 20 гр. + для смаження.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Коріандр мелений – 3 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку підготуємо начинку. На вершковому маслі обсмажуємо подрібнені цибулю з морквою. Доповнюємо їх кропом, сіллю, коріандром і сметаною. Перемішуємо.

Крок 2. Очищаємо печінку від плівок і прожилок, перебиваємо її в блендері до однорідної маси.

Крок 3. В печінкову суміш додаємо тертий картопля, часник, сіль, коріандр і трохи сметани. Вимішуємо тісто.

Крок 4. Викладаємо отриману масу на деко з фольгою і розрівнюємо.

Крок 5. Рівномірно розподіляємо по печінкової основі овочеву начинку.

Крок 6. Дуже акуратно згортаємо заготівлю і формуємо ковбаску в оболонці з фольги. Далі заготівлю випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 45-50 хвилин. Важливо не порвати фольгу, інакше вміст буде витікати.

Крок 7. Рулет зі свинячої печінки готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу.

Печінковий рулет з сиром

Печінковий рулет з сиром – це апетитне частування для вашого столу. Такий рецепт припаде до смаку всім любителям печінки, а також тим, хто цінує швидку і цікаву готування. Поживна страва містить багато білків, вітамінів і мікроелементів, які так необхідні для нашого організму.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Кефір – 100 мл
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 1 склянка
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Орегано – за смаком.
  • Майоран – за смаком.
  • Майонез – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку ретельно печінку промиваємо та нарізаємо її дрібними шматочками.

Крок 2. Пропускаємо її в м’ясорубці разом з ріпчастою цибулею.

Крок 3. У масу додаємо кефір, яйця, соду, сіль, перець, орегано і майоран, а потім борошно і гарненько перемішуємо.

Крок 4. Перелити масу на деко з пергаментом. Розподіляємо рівним шаром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Крок 5. Після закінчення зазначеного часу, виймаємо з духовки і посипаємо запечений пласт тертим твердим сиром. Звертаємо заготовку в щільний рулет.

Крок 6. Знову відправляємо в духовку на 5-10 хвилин.

Крок 7. При подачі до столу можна прикрасити страву майонезом. Печінковий рулет з сиром готовий. Можна пробувати!

Рулет з печінки з вершковим маслом

Рулет з печінки з вершковим маслом виходить ситним, ніжним і апетитним. Перед таким оригінальним стравою буде важко встояти. Готуйте його до сімейних посиденьок або свят. Для того, щоб спростити цей процес, використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Курячу печінку промиваємо, очищаємо і відправляємо в сковороду з олією.

Крок 2. Готуємо на невеликому вогні пару хвилин, перевертаємо.

Крок 3. Доповнюємо продукт подрібненою цибулею і тертою на тертці морквою. Солимо і перчимо. Перемішуємо і смажимо до м’якості овочів.

Крок 4. Далі заготівлю добре перебиваємо блендером до однорідного тесту.

Крок 5. Отриману масу викладаємо рівним шаром на фольгу.

Крок 6. Змащуємо печінковий пласт розм’якшеним вершковим маслом.

Крок 7. Акуратно згортаємо заготовку в щільний рулет. Обгортаємо його фольгою і ставимо в холодильник до застигання.

Крок 8. Рулет з печінки з вершковим маслом готовий. Нарізайте і подавайте до столу!

Печінковий рулет з морквою і цибулею

Печінковий рулет з морквою і цибулею – це апетитне частування для вашого домашнього або святкового столу. Для приготування оригінальної закуски з печінки рекомендуємо використовувати наш покроковий рецепт перевірений. Порадуйте своїх близьких, гостей і зробіть звичне меню.

Час готування – 55 хвилин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 0,5 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 200 мл
  • Борошно – 40 гр.
  • Крупа манна – 15 гр.
  • Спеції – за смаком.

Для начинки:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 70 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо печінку від плівок і жовчних проток, нарізаємо шматочками

Крок 3. Далі пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері. Доповнюємо печінкову масу яйцями, молоком, манною крупою, борошном і спеціями. Вимішуємо і залишаємо на 10 хвилин, щоб манка розбухла.

Крок 4. Викладаємо на деко, застелене фольгою. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 5. Моркву, цибулю і часник очищаємо і нарізаємо дрібно. Моркву можна пропустити через тертку.

Крок 6. Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо моркву з цибулею до м’якості. Відварюємо курячі яйця і дрібно нарізаємо їх.

Крок 7. Спечений печінковий шар опрокидываем на рушник і акуратно знімаємо фольгу, змащуємо шар майонезом.

Крок 8. Додаємо обсмажену моркву, часник і цибулю.

Крок 9. Посипаємо шар подрібненими вареними яйцями.

Крок 10. Звертаємо заготовку в щільний рулет.

Крок 11. Рулет загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 7-10 хвилин. Після готовий рулет охолодити, знімаємо фольгу і розрізаємо на порції.

Крок 12. Печінковий рулет з морквою і цибулею готовий. Подавайте гарячим або холодним, посипавши свіжою зеленню.