Смачний крем для домашніх тортів — зі згущеного молока і вершкового масла. Він відрізняється ніжним солодким смаком і зручним нанесенням на коржі. Крім того, його дуже легко приготувати. Використовуйте для цього перевірену кулінарну збірку з 7-і рецептів з покроковим описом і фотографіями.
Крем зі згущеного молока і вершкового масла для бісквітного торта
найпростіший крем для домашнього торта можна приготувати зі згущеного молока і вершкового масла. Продукт вийде густим і неймовірно смачним. Ідеально підходить для бісквітів.
Інгредієнти на
0.7 кг.
- Згущене молоко 480 гр.
- Масло вершкове 200 гр.
- Ванілін 1 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта? Підготуємо необхідні продукти.
- Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, ділимо його на невеликі шматочки і кладемо в глибоку миску.
- Збиваємо масло до отримання однорідної і пишної маси.
- Вливаємо сюди банку згущеного молока і додаємо трохи ваніліну для аромату.
- Знову збиваємо з допомогою міксера.
- Коли маса знову стане однорідною, вливаємо 100 грам з другої банки згущеного молока і продовжуємо збивати.
- Ніжний крем з масла і згущеного молока готовий. Використовуйте його для обмазування бісквітів.
Крем з вареного згущеного молока і вершкового масла
Яскравий за смаком густий крем виходить з вареного згущеного молока і вершкового масла. Таке ласощі ідеально підходить для домашніх тортів і інших десертів. А готується вона за лічені хвилини!
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 500 гр.
Склад:
- Молоко, згущене варене — 1 банка.
- Масло вершкове — 1 пачка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Олію заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно було розм’якшеним.
Крок 2. Занурюємо обидва інгредієнти в чашу блендера.
Крок 3. Ретельно збиваємо вміст до утворення однорідної пишної маси.
Крок 4. Накриваємо заготівлю харчовою плівкою і ненадовго відправляємо в холодильник. Так маса стане густішою.
Крок 5. Смачний домашній крем з вареного згущеного молока і масла готовий.
Заварний крем для торта зі згущеним молоком і вершковим маслом
Оригінальний спосіб приготування заварного крему – зі згущеним молоком і вершковим маслом. Такий продукт вийде неймовірно ніжним, поживним і яскравим смаком. Спробуйте!
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 700 гр.
Склад:
- Молоко, згущене варене – 4 ст. л.
- Борошно – 3 ст. л.
- Цукор – 0,5 склянки
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти за списком в потрібній кількості.
Крок 2. У невеликій мисці розтираємо яйце з цукром і борошном. Вливаємо сюди молоко і розмішуємо віночком. Ставимо заготовку на слабкий вогонь. Варимо до загустіння і постійно помішуємо. Після чого знімаємо з плити.
Крок 3. Окремо збиваємо розм’якшене вершкове масло. Його слід заздалегідь дістати з холодильника.
Крок 4. В масло викладаємо згущене молоко. Ретельно перемішуємо і з’єднуємо з остиглої масою. Збиваємо міксером.
Крок 5. Смачний заварний крем із згущеним молоком готовий. Використовуйте за призначенням!
Крем зі згущеного молока, вершкового масла і сметани
Ніжний та смачний домашній крем виходить зі згущеного молока, сметани та вершкового масла. Така заготівля відмінно підходить для прошарку тортів або вирівнювання.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 1150 гр.
Склад:
- Масло вершкове – 400 гр.
- Сметана – 400 гр.
- Молоко згущене – 350 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Олію заздалегідь дістаємо з холодильника. Розм’якшений продукт збиваємо з допомогою міксера до утворення пишної маси.
Крок 2. Порційно вливаємо сюди згущене молоко і продовжуємо збивати.
Крок 3. Далі додаємо вказану кількість сметани.
Крок 4. Збиваємо масу до однорідного складу, після чого її можна поставити в холодильник. Так заготівля стане більш густий.
Крок 5. Ніжний, повітряний і солодкий крем для тортів готовий. Беріть на замітку!
Крем зі згущеного молока, вершкового масла та вершків для торта
Простий і неймовірно смачний крем для домашніх тортів можна приготувати зі згущеного молока, жирних вершків та вершкового масла. Маса вийде густий і зручною для обмазування коржів.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 850 гр.
Склад:
- Масло вершкове – 300 гр.
- Молоко згущене – 1 банка.
- Вершки жирні – 320 мл
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь дістаємо вершкове масло з холодильника. Воно повинно стати м’яким.
Крок 2. З’єднуємо масло зі згущеним молоком. Збиваємо міксером до отримання пишною і повітряної маси.
Крок 3. Окремо збиваємо жирні вершки до утворення стійких піків.
Крок 4. З’єднуємо обидві маси і акуратно розмішуємо лопаткою зверху вниз до однорідності.
Крок 5. Повітряний солодкий крем для Вашого торта готовий. Використовуйте за призначенням!
Шоколадний крем зі згущеного молока, вершкового масла і какао
Яскравий шоколадний крем для домашніх десертів можна приготувати з згущеного молока, вершкового масла і какао-порошку. Ласощі вийде ніжним і смачним. Оцініть простий покроковий рецепт.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 470 гр.
Склад:
- Масло вершкове – 200 гр.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Какао – 1/3 склянки
- Ванілін – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно стало м’яким.
Крок 2. Збиваємо продукт до утворення пишної і повітряної маси. Вона помітно збільшиться в розмірі.
Крок 3. Поступово вливаємо сюди згущене молоко і продовжуємо збивати.
Крок 4. В кінці додаємо вказану кількість какао-порошку, додаємо ванілін. Збиваємо до однорідності і зникнення грудочок.
Крок 5. Ніжний шоколадний крем зі згущеного молока, масла і какао готовий. Використовуйте його для приготування домашніх десертів.
Крем зі згущеного молока, вершкового масла та кисломолочного сиру
Ніжний і смачний крем-чіз можна приготувати з додаванням згущеного молока. Просте ласощі в домашніх умовах виходить всього з трьох інгредієнтів. Беріть на замітку яскраву кулінарну ідею!
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 630 гр.
Інгредієнти:
- Молоко згущене варене – 280 гр.
- Сир сирний – 300 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Крок 1. За півгодини до початку кулінарного процесу дістаємо масло з холодильника. Воно має бути м’яким.
Крок 2. З’єднуємо шматочок вершкового масла зі згущеним молоком в загальній мисці.
Крок 3. Відміряємо потрібну кількість сирного сиру і приєднуємо його до решти продуктів.
Крок 4. Починаємо збивати інгредієнти міксером до утворення пишної однорідної маси.
Крок 5. Ніжний крем для торта готовий. Обмазуйте їм коржі або використовуйте для прикраси.