Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта – 7 рецептів з покроковими фото

Смачний крем для домашніх тортів — зі згущеного молока і вершкового масла. Він відрізняється ніжним солодким смаком і зручним нанесенням на коржі. Крім того, його дуже легко приготувати. Використовуйте для цього перевірену кулінарну збірку з 7-і рецептів з покроковим описом і фотографіями.

Крем зі згущеного молока і вершкового масла для бісквітного торта

найпростіший крем для домашнього торта можна приготувати зі згущеного молока і вершкового масла. Продукт вийде густим і неймовірно смачним. Ідеально підходить для бісквітів.

Інгредієнти на
0.7 кг.

  • Згущене молоко 480 гр.
  • Масло вершкове 200 гр.
  • Ванілін 1 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта? Підготуємо необхідні продукти.
  2. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, ділимо його на невеликі шматочки і кладемо в глибоку миску.
  3. Збиваємо масло до отримання однорідної і пишної маси.
  4. Вливаємо сюди банку згущеного молока і додаємо трохи ваніліну для аромату.
  5. Знову збиваємо з допомогою міксера.
  6. Коли маса знову стане однорідною, вливаємо 100 грам з другої банки згущеного молока і продовжуємо збивати.
  7. Ніжний крем з масла і згущеного молока готовий. Використовуйте його для обмазування бісквітів.

Крем з вареного згущеного молока і вершкового масла

Яскравий за смаком густий крем виходить з вареного згущеного молока і вершкового масла. Таке ласощі ідеально підходить для домашніх тортів і інших десертів. А готується вона за лічені хвилини!

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Молоко, згущене варене — 1 банка.
  • Масло вершкове — 1 пачка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Олію заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно було розм’якшеним.

Крок 2. Занурюємо обидва інгредієнти в чашу блендера.

Крок 3. Ретельно збиваємо вміст до утворення однорідної пишної маси.

Крок 4. Накриваємо заготівлю харчовою плівкою і ненадовго відправляємо в холодильник. Так маса стане густішою.

Крок 5. Смачний домашній крем з вареного згущеного молока і масла готовий.

Заварний крем для торта зі згущеним молоком і вершковим маслом

Оригінальний спосіб приготування заварного крему – зі згущеним молоком і вершковим маслом. Такий продукт вийде неймовірно ніжним, поживним і яскравим смаком. Спробуйте!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Молоко, згущене варене – 4 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Молоко – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо продукти за списком в потрібній кількості.

Крок 2. У невеликій мисці розтираємо яйце з цукром і борошном. Вливаємо сюди молоко і розмішуємо віночком. Ставимо заготовку на слабкий вогонь. Варимо до загустіння і постійно помішуємо. Після чого знімаємо з плити.

Крок 3. Окремо збиваємо розм’якшене вершкове масло. Його слід заздалегідь дістати з холодильника.

Крок 4. В масло викладаємо згущене молоко. Ретельно перемішуємо і з’єднуємо з остиглої масою. Збиваємо міксером.

Крок 5. Смачний заварний крем із згущеним молоком готовий. Використовуйте за призначенням!

Крем зі згущеного молока, вершкового масла і сметани

Ніжний та смачний домашній крем виходить зі згущеного молока, сметани та вершкового масла. Така заготівля відмінно підходить для прошарку тортів або вирівнювання.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 1150 гр.

Склад:

  • Масло вершкове – 400 гр.
  • Сметана – 400 гр.
  • Молоко згущене – 350 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Олію заздалегідь дістаємо з холодильника. Розм’якшений продукт збиваємо з допомогою міксера до утворення пишної маси.

Крок 2. Порційно вливаємо сюди згущене молоко і продовжуємо збивати.

Крок 3. Далі додаємо вказану кількість сметани.

Крок 4. Збиваємо масу до однорідного складу, після чого її можна поставити в холодильник. Так заготівля стане більш густий.

Крок 5. Ніжний, повітряний і солодкий крем для тортів готовий. Беріть на замітку!

Крем зі згущеного молока, вершкового масла та вершків для торта

Простий і неймовірно смачний крем для домашніх тортів можна приготувати зі згущеного молока, жирних вершків та вершкового масла. Маса вийде густий і зручною для обмазування коржів.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 850 гр.

Склад:

  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Молоко згущене – 1 банка.
  • Вершки жирні – 320 мл

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь дістаємо вершкове масло з холодильника. Воно повинно стати м’яким.

Крок 2. З’єднуємо масло зі згущеним молоком. Збиваємо міксером до отримання пишною і повітряної маси.

Крок 3. Окремо збиваємо жирні вершки до утворення стійких піків.

Крок 4. З’єднуємо обидві маси і акуратно розмішуємо лопаткою зверху вниз до однорідності.

Крок 5. Повітряний солодкий крем для Вашого торта готовий. Використовуйте за призначенням!

Шоколадний крем зі згущеного молока, вершкового масла і какао

Яскравий шоколадний крем для домашніх десертів можна приготувати з згущеного молока, вершкового масла і какао-порошку. Ласощі вийде ніжним і смачним. Оцініть простий покроковий рецепт.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 470 гр.

Склад:

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Какао – 1/3 склянки
  • Ванілін – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно стало м’яким.

Крок 2. Збиваємо продукт до утворення пишної і повітряної маси. Вона помітно збільшиться в розмірі.

Крок 3. Поступово вливаємо сюди згущене молоко і продовжуємо збивати.

Крок 4. В кінці додаємо вказану кількість какао-порошку, додаємо ванілін. Збиваємо до однорідності і зникнення грудочок.

Крок 5. Ніжний шоколадний крем зі згущеного молока, масла і какао готовий. Використовуйте його для приготування домашніх десертів.

Крем зі згущеного молока, вершкового масла та кисломолочного сиру

Ніжний і смачний крем-чіз можна приготувати з додаванням згущеного молока. Просте ласощі в домашніх умовах виходить всього з трьох інгредієнтів. Беріть на замітку яскраву кулінарну ідею!

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 630 гр.

Інгредієнти:

  • Молоко згущене варене – 280 гр.
  • Сир сирний – 300 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. За півгодини до початку кулінарного процесу дістаємо масло з холодильника. Воно має бути м’яким.

Крок 2. З’єднуємо шматочок вершкового масла зі згущеним молоком в загальній мисці.

Крок 3. Відміряємо потрібну кількість сирного сиру і приєднуємо його до решти продуктів.

Крок 4. Починаємо збивати інгредієнти міксером до утворення пишної однорідної маси.

Крок 5. Ніжний крем для торта готовий. Обмазуйте їм коржі або використовуйте для прикраси.