Смачну і апетитну піцу люблять всі. І якщо ви думаєте, що на її приготування потрібно витратити багато часу і сил, то ви помиляєтеся. Виконати страву можна на сковороді з використанням тонкого лаваша. Такий варіант дуже швидкий і простий. Оцініть яскраву добірку з 8-і покрокових рецептів.
Лінива піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді
Простий і швидкий спосіб порадувати близьких – приготувати апетитну піцу з лаваша. Частування вийде хрустким, яскравим і дуже поживним. Відмінна ідея для домашнього перекусу.
Інгредієнти на
4 порц.
- Лаваш 1 шт. тонкий
- Варена ковбаса 3 скибочки
- 3 шт. Печериці свіжі
- Цибуля ріпчаста ¼ шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
- Майонез столовий молочний 1 ч. л.
- Кетчуп 1 ст. л.
Процес приготування:
- Як приготувати ліниву піцу з лаваша за 10 хвилин на сковороді? З лаваша вирізаємо два кола, що підходять під сковороду.
- Викладаємо один круг на прогріту сковороду і обсипаємо його невеликою кількістю тертого сиру.
- Закриваємо заготівлю другим колом.
- Обмазуємо поверхню сумішшю з майонезу і кетчупу.
- Далі викладаємо тонкі скибочки ковбаси і грибів.
- Доповнюємо півкільцями лука.
- Викладаємо скибочки помідорів і закриваємо тертим сиром.
- Закриваємо заготівлю кришкою і готуємо на слабкому вогні 10 хвилин.
- Вимикаємо вогонь і даємо частування трохи охолонути.
- Швидка піца з лаваша готова. Нарізайте і пробуйте!
Піца з різаної соломкою лавашу на сковороді
Оригінальний варіант приготування домашньої піци на сковороді – з різаного соломкою лаваша. Використовуйте простий рецепт для приготування ситної закуски для всієї родини.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко – 1 склянка
- Помідори – 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Ковбаса – 100 гр.
- Сир твердий – 80 гр.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Паприка солодка – за смаком.
- Часник сушений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Промиваємо болгарський перець з помідорами. Нарізаємо овочі невеликими кубиками.
2. Шматочок ковбаси також подрібнюємо.
3. У глибокій мисці з’єднуємо яйця, молоко, сіль, подрібнену зелень і спеції. Збиваємо до однорідності.
4. Тонкий лаваш складаємо у кілька шарів і за допомогою кухонних ножиць нарізаємо продукт тонкою соломкою.
5. Через тертку пропускаємо твердий сир.
6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди соломку лаваша. Помішуємо її і даємо добре просушитись.
7. Далі сюди викладаємо помідори.
8. Після чого шматочки болгарського перцю.
9. Доповнюємо ковбасою і зеленню.
10. Вливаємо яєчно-молочну суміш і посипаємо тертим сиром.
11. Закриваємо сковороду кришкою і готуємо ще 10 хвилин.
12. Вимикаємо вогонь і даємо частування трохи охолонути.
13. Домашня піца з лаваша готова. Діліть на порції і пригощайтеся!
Домашня піца з тонкого лаваша з яйцем на сковороді
Цікавий варіант приготування швидкої піци на сковороді – з лаваша і яйця. Таке частування можна подавати на сніданок або як ситного перекусу. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 7 хв
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Помідори – 0,5 шт.
- Шинка – 4 скибочки.
- Сир твердий – 40 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Курячі яйця гарненько збиваємо з сіллю і меленим перцем.
2. Вливаємо яєчну суміш в прогріту з рослинною олією сковороду. Прикриваємо шар лавашем і після готовності яєць акуратно перевертаємо конструкцію.
3. Підготуємо продукти для начинки. Натираємо сир, тонко розбираємо помідор з шинкою.
4. Укладаємо інгредієнти на шар з лаваша і яйця, посипаємо сиром, закриваємо кришкою і готуємо близько 5 хвилин на слабкому вогні.
5. Швидка і смачна піца з лаваша і яйця готова. Діліть на порції і пригощайтеся!
Піца з лаваша на сковороді з яйцем, ковбасою і сиром
Смачну піцу з хрусткою основою і соковитою начинкою легко приготувати в домашніх умовах. Для цього вам знадобиться сковорода, тонкий лаваш, яйця, сир, помідори і ковбаса.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 7 хв
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко – 30 мл
- Ковбаса – 100 гр.
- Помідори – 1 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – для прикраси.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Лаваш вирізаємо колом і кладемо його в прогріту з маслом сковороду.
2. Збиваємо курячі яйця з молоком, сіллю і спеціями до однорідності. Переливаємо суміш на лаваш.
3. Тонко нарізаємо помідори і ковбасу. Рівномірно розкладаємо продукти з яєчного шару.
4. Натираємо сир на крупній тертці, посипаємо їм частування, прикриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 10 хвилин.
5. Перекладаємо готову піцу на тарілку, посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу!
Швидка піца з лаваша шарами на сковороді
Швидке і поживне домашню страву в сковороді – листкова піца з лаваша. Таке частування подавайте до сніданку або в якості перекусу. Оцініть цікаву кулінарну ідею!
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Ковбаса – 200 гр.
- Сир твердий – 200 гр.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. З лаваша вирізаємо чотири рівних кола.
2. Сир пропускаємо через тертку з великими зубчиками.
3. Подрібнюємо ковбасу і тонкими колами помідор нарізаємо.
4. Яйця збиваємо з сіллю за смаком.
5. Вливаємо половину яєчної суміші в прогріту з маслом сковороду. Накриваємо її першим лавашем і через 1-2 хвилини перевертаємо.
6. Викладаємо ковбасу і сир, закриваємо другим лавашем, доповнюємо помідором і сиром. Повторюємо шари, заливаємо їх яйцем.
7. Готуємо під кришкою близько 4 хвилин, після цього акуратно перевертаємо і готуємо стільки ж.
8. Листкова піца з лаваша готова. Діліть на порції, прикрашайте зеленню і пригощайтеся!
Піца з лаваша з помідорами, яйцем, ковбасою і сиром
Для швидкого і яскравого сніданку можна приготувати піцу з лаваша в сковороді. Особливу поживність додадуть страві яйця, ковбаса, соковиті помідори і тягнеться сир. Беріть на замітку!
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 7 хв
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Ковбаса – 50 гр.
- Сосиска – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Паприка – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Курячі яйця збиваємо з сіллю, перцем і паприкою до однорідності.
2. Вливаємо яєчну суміш в прогріту з маслом сковороду.
3. Відразу ж закриваємо яєчний шар кружком з лаваша. Смажимо до готовності яєць.
4. Акуратно перевертаємо заготівлю і доповнюємо тонко порізаної ковбасою, сосисками і помідором.
5. Посипаємо тертим сиром, накриваємо кришкою і готуємо ще пару хвилин.
6. Швидка піца з лаваша з яйцем, ковбасою, помідорами і сиром готова. Діліть на порції і пробуйте.
Як швидко приготувати піцу з лаваша з грибами?
Оригінальне частування для вашого столу – піца з лаваша з грибами. Приготувати таку страву можна за лічені хвилини на сковороді. Оцініть простий покроковий рецепт.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Гриби печериці – 300 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Сир твердий – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Тонко розбираємо гриби і ріпчасту цибулю. Далі продукти обсмажуємо до готовності у рослинній олії. Солимо за смаком.
2. В окремій мисці збиваємо яйця зі сметаною і дрібкою солі.
3. Тонкий лаваш звертаємо в рулет і нарізаємо за допомогою ножиць тонкою соломкою.
4. Прогріваємо сковороду з олією. Кладемо сюди соломку лаваша, заливаємо його яєчною сумішшю, доповнюємо грибами і тертим сиром. Готуємо під кришкою 10 хвилин.
5. Готової піци даємо трохи охолонути, після ділимо на порції і пробуємо!
Простий рецепт піци з лаваша з куркою на сковороді
Некалорійна і неймовірно поживна піца на сковороді – з лаваша з курячим м’ясом. Спробуйте рецепт для вашого яскравого і смачної перекуски. З кулінарної ідеєю справляться навіть новачки.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 7 хв
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Грудка куряча – 150 гр.
- Соус томатний – 2 ст. л.
- Сир твердий – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. У підсоленій воді відварюємо шматочок курячої грудки, після чого остуджуємо продукт і розбираємо на волокна.
2. Яйця збиваємо з сіллю до однорідності.
3. Вливаємо суміш в сковороду, смажимо хвилину, після накриваємо лавашем. Готуємо ще одну хвилину і акуратно перевертаємо.
4. Після продукт обмазуємо томатним соусом. Розподіляємо По поверхні куряче філе і тертий твердий сир. Готуємо під кришкою 5 хвилин.
5. Ніжна піца з лаваша з куркою готова. Діліть на порції і пригощайтеся. За бажанням, можна прикрасити зеленню.