Піца з лаваша на сковороді – 8 покрокових рецептів за 10 хвилин з фото

Смачну і апетитну піцу люблять всі. І якщо ви думаєте, що на її приготування потрібно витратити багато часу і сил, то ви помиляєтеся. Виконати страву можна на сковороді з використанням тонкого лаваша. Такий варіант дуже швидкий і простий. Оцініть яскраву добірку з 8-і покрокових рецептів.

Лінива піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді

Простий і швидкий спосіб порадувати близьких – приготувати апетитну піцу з лаваша. Частування вийде хрустким, яскравим і дуже поживним. Відмінна ідея для домашнього перекусу.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Лаваш 1 шт. тонкий
  • Варена ковбаса 3 скибочки
  • 3 шт. Печериці свіжі
  • Цибуля ріпчаста ¼ шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
  • Майонез столовий молочний 1 ч. л.
  • Кетчуп 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати ліниву піцу з лаваша за 10 хвилин на сковороді? З лаваша вирізаємо два кола, що підходять під сковороду.
  2. Викладаємо один круг на прогріту сковороду і обсипаємо його невеликою кількістю тертого сиру.
  3. Закриваємо заготівлю другим колом.
  4. Обмазуємо поверхню сумішшю з майонезу і кетчупу.
  5. Далі викладаємо тонкі скибочки ковбаси і грибів.
  6. Доповнюємо півкільцями лука.
  7. Викладаємо скибочки помідорів і закриваємо тертим сиром.
  8. Закриваємо заготівлю кришкою і готуємо на слабкому вогні 10 хвилин.
  9. Вимикаємо вогонь і даємо частування трохи охолонути.
  10. Швидка піца з лаваша готова. Нарізайте і пробуйте!

Піца з різаної соломкою лавашу на сковороді

Оригінальний варіант приготування домашньої піци на сковороді – з різаного соломкою лаваша. Використовуйте простий рецепт для приготування ситної закуски для всієї родини.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 1 склянка
  • Помідори – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Ковбаса – 100 гр.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка солодка – за смаком.
  • Часник сушений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Промиваємо болгарський перець з помідорами. Нарізаємо овочі невеликими кубиками.

2. Шматочок ковбаси також подрібнюємо.

3. У глибокій мисці з’єднуємо яйця, молоко, сіль, подрібнену зелень і спеції. Збиваємо до однорідності.

4. Тонкий лаваш складаємо у кілька шарів і за допомогою кухонних ножиць нарізаємо продукт тонкою соломкою.

5. Через тертку пропускаємо твердий сир.

6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди соломку лаваша. Помішуємо її і даємо добре просушитись.

7. Далі сюди викладаємо помідори.

8. Після чого шматочки болгарського перцю.

9. Доповнюємо ковбасою і зеленню.

10. Вливаємо яєчно-молочну суміш і посипаємо тертим сиром.

11. Закриваємо сковороду кришкою і готуємо ще 10 хвилин.

12. Вимикаємо вогонь і даємо частування трохи охолонути.

13. Домашня піца з лаваша готова. Діліть на порції і пригощайтеся!

Домашня піца з тонкого лаваша з яйцем на сковороді

Цікавий варіант приготування швидкої піци на сковороді – з лаваша і яйця. Таке частування можна подавати на сніданок або як ситного перекусу. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 7 хв

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Помідори – 0,5 шт.
  • Шинка – 4 скибочки.
  • Сир твердий – 40 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Курячі яйця гарненько збиваємо з сіллю і меленим перцем.

2. Вливаємо яєчну суміш в прогріту з рослинною олією сковороду. Прикриваємо шар лавашем і після готовності яєць акуратно перевертаємо конструкцію.

3. Підготуємо продукти для начинки. Натираємо сир, тонко розбираємо помідор з шинкою.

4. Укладаємо інгредієнти на шар з лаваша і яйця, посипаємо сиром, закриваємо кришкою і готуємо близько 5 хвилин на слабкому вогні.

5. Швидка і смачна піца з лаваша і яйця готова. Діліть на порції і пригощайтеся!

Піца з лаваша на сковороді з яйцем, ковбасою і сиром

Смачну піцу з хрусткою основою і соковитою начинкою легко приготувати в домашніх умовах. Для цього вам знадобиться сковорода, тонкий лаваш, яйця, сир, помідори і ковбаса.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 7 хв

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко – 30 мл
  • Ковбаса – 100 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – для прикраси.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Лаваш вирізаємо колом і кладемо його в прогріту з маслом сковороду.

2. Збиваємо курячі яйця з молоком, сіллю і спеціями до однорідності. Переливаємо суміш на лаваш.

3. Тонко нарізаємо помідори і ковбасу. Рівномірно розкладаємо продукти з яєчного шару.

4. Натираємо сир на крупній тертці, посипаємо їм частування, прикриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 10 хвилин.

5. Перекладаємо готову піцу на тарілку, посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу!

Швидка піца з лаваша шарами на сковороді

Швидке і поживне домашню страву в сковороді – листкова піца з лаваша. Таке частування подавайте до сніданку або в якості перекусу. Оцініть цікаву кулінарну ідею!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Ковбаса – 200 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. З лаваша вирізаємо чотири рівних кола.

2. Сир пропускаємо через тертку з великими зубчиками.

3. Подрібнюємо ковбасу і тонкими колами помідор нарізаємо.

4. Яйця збиваємо з сіллю за смаком.

5. Вливаємо половину яєчної суміші в прогріту з маслом сковороду. Накриваємо її першим лавашем і через 1-2 хвилини перевертаємо.

6. Викладаємо ковбасу і сир, закриваємо другим лавашем, доповнюємо помідором і сиром. Повторюємо шари, заливаємо їх яйцем.

7. Готуємо під кришкою близько 4 хвилин, після цього акуратно перевертаємо і готуємо стільки ж.

8. Листкова піца з лаваша готова. Діліть на порції, прикрашайте зеленню і пригощайтеся!

Піца з лаваша з помідорами, яйцем, ковбасою і сиром

Для швидкого і яскравого сніданку можна приготувати піцу з лаваша в сковороді. Особливу поживність додадуть страві яйця, ковбаса, соковиті помідори і тягнеться сир. Беріть на замітку!

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 7 хв

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ковбаса – 50 гр.
  • Сосиска – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Курячі яйця збиваємо з сіллю, перцем і паприкою до однорідності.

2. Вливаємо яєчну суміш в прогріту з маслом сковороду.

3. Відразу ж закриваємо яєчний шар кружком з лаваша. Смажимо до готовності яєць.

4. Акуратно перевертаємо заготівлю і доповнюємо тонко порізаної ковбасою, сосисками і помідором.

5. Посипаємо тертим сиром, накриваємо кришкою і готуємо ще пару хвилин.

6. Швидка піца з лаваша з яйцем, ковбасою, помідорами і сиром готова. Діліть на порції і пробуйте.

Як швидко приготувати піцу з лаваша з грибами?

Оригінальне частування для вашого столу – піца з лаваша з грибами. Приготувати таку страву можна за лічені хвилини на сковороді. Оцініть простий покроковий рецепт.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гриби печериці – 300 гр.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Тонко розбираємо гриби і ріпчасту цибулю. Далі продукти обсмажуємо до готовності у рослинній олії. Солимо за смаком.

2. В окремій мисці збиваємо яйця зі сметаною і дрібкою солі.

3. Тонкий лаваш звертаємо в рулет і нарізаємо за допомогою ножиць тонкою соломкою.

4. Прогріваємо сковороду з олією. Кладемо сюди соломку лаваша, заливаємо його яєчною сумішшю, доповнюємо грибами і тертим сиром. Готуємо під кришкою 10 хвилин.

5. Готової піци даємо трохи охолонути, після ділимо на порції і пробуємо!

Простий рецепт піци з лаваша з куркою на сковороді

Некалорійна і неймовірно поживна піца на сковороді – з лаваша з курячим м’ясом. Спробуйте рецепт для вашого яскравого і смачної перекуски. З кулінарної ідеєю справляться навіть новачки.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 7 хв

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Грудка куряча – 150 гр.
  • Соус томатний – 2 ст. л.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. У підсоленій воді відварюємо шматочок курячої грудки, після чого остуджуємо продукт і розбираємо на волокна.

2. Яйця збиваємо з сіллю до однорідності.

3. Вливаємо суміш в сковороду, смажимо хвилину, після накриваємо лавашем. Готуємо ще одну хвилину і акуратно перевертаємо.

4. Після продукт обмазуємо томатним соусом. Розподіляємо По поверхні куряче філе і тертий твердий сир. Готуємо під кришкою 5 хвилин.

5. Ніжна піца з лаваша з куркою готова. Діліть на порції і пригощайтеся. За бажанням, можна прикрасити зеленню.