Марокканські млинці – 5 рецептів млинців на манці з покроковими фото

Марокканські млинці — це чудове частування, яке може бути і з солодкими наповнювачами і з солоними начинками. Рецепти в добірці зовсім нескладні. Для виконання млинців не потрібно мати марокканські коріння, європейське населення цілком впорається з приготуванням. Млинці – чудовий варіант для ситного сніданку. Пробуйте і вибирайте свій варіант!

Марокканські млинці на манці з дірочками

Марокканські млинці на манці з дірочками виглядають настільки чудово, що хочеться покуштувати частування як можна швидше. Привабливе страва відмінно підходить до сімейного або дружнього чаювання. Млинці зможе приготувати навіть господиня, яка не має досвіду в кулінарії.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Манна крупа 250 гр.
  • Вода тепла 500 мл
  • Борошно пшеничне 4 ст. л.
  • Сухі дріжджі 1 ч. л.
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Зберіть інгредієнти для апетитних млинців.
  2. У миску налийте теплу воду і розчиніть сухі дріжджі.
  3. Окремо змішайте просіяне борошно, сіль, цукровий пісок і манку.
  4. До сухих інгредієнтів вилийте рідину з дріжджами. Розмішайте.
  5. Насипте розпушувач.
  6. Оберніть харчовою плівкою. Нехай тісто підійде. 30 хвилин цілком повинно вистачити.
  7. За півгодини з’явиться піна.
  8. Розжарте сковорідку. Я беру з антипригарним покриттям. У центр вилийте тісто і печемо на середньому вогні.
  9. Перевертати млинці не потрібно. Марокканські млинці смажать тільки з одного боку. Коли утворюються дірочки, а тісто повністю пропечеться, зніміть млинець і викладіть на тарілку.
  10. Таким чином, спечіть всі млинці.
  11. Марокканські млинці за бажанням полийте медом. Пригощайте близьких. Приємного апетиту!