Марокканські млинці – 5 рецептів млинців на манці з покроковими фото

Марокканські млинці на молоці

Марокканські млинці на молоці виходять незвичайно смачними. Любителі домашньої випічки з радістю візьмуть участь у дегустації смачних млинців. Манна крупа надає ніжну текстуру частування. Смачний сніданок неодмінно підніме настрій всім, хто покуштує марокканських млинців.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Манна крупа – 125 гр.
  • Вода тепла – 300 мл
  • Молоко тепле – 300 мл
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Дріжджі сухі – 1 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Мед – за бажанням.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор-пісок – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть інгредієнти для найніжніших млинців.

Крок 2. У чашку влийте тепле молоко і теплу воду, розчиніть сухі дріжджі. Розбийте яйце. Розколотіть. Підсолити, подсахарите. Всипте манку. Розмішайте.

Крок 3. Введіть просіяне борошно разом з розпушувачем. Розмішайте. Прикрийте серветкою або харчовою плівкою. Нехай тісто підійде, а манка розбухне. 30-60 хвилин цілком повинно вистачити. Все залежить від якості використовуваних дріжджів.

Крок 4. Коли тісто підійде, розжарте сковорідку. Я беру з антипригарним покриттям. У центр вилийте тісто, розподіливши по всій поверхні, і печіть на середній конфорці.

Крок 5. Коли утворюються дірочки, а тісто повністю пропечеться, переверніть і печіть 10-15 секунд, щоб лише схопилося тісто. Не пересушите. Текстура повинна залишатися м’якою.

Крок 6. Зніміть млинець і викладіть на тарілку. Таким чином, спечіть всі млинці, поки не закінчиться тісто.

Крок 7. Марокканські млинці за бажанням полийте медом або посипте цукром. Подавайте з фруктами і ягодами або використовуйте будь-які наповнювачі у відповідності зі своїми вподобаннями. Кличте друзів скуштувати смачних млинців. Приємного апетиту!