Марокканські млинці на молоці
Марокканські млинці на молоці виходять незвичайно смачними. Любителі домашньої випічки з радістю візьмуть участь у дегустації смачних млинців. Манна крупа надає ніжну текстуру частування. Смачний сніданок неодмінно підніме настрій всім, хто покуштує марокканських млинців.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Склад:
- Манна крупа – 125 гр.
- Вода тепла – 300 мл
- Молоко тепле – 300 мл
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Дріжджі сухі – 1 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Мед – за бажанням.
- Сіль – за смаком.
- Цукор-пісок – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть інгредієнти для найніжніших млинців.
Крок 2. У чашку влийте тепле молоко і теплу воду, розчиніть сухі дріжджі. Розбийте яйце. Розколотіть. Підсолити, подсахарите. Всипте манку. Розмішайте.
Крок 3. Введіть просіяне борошно разом з розпушувачем. Розмішайте. Прикрийте серветкою або харчовою плівкою. Нехай тісто підійде, а манка розбухне. 30-60 хвилин цілком повинно вистачити. Все залежить від якості використовуваних дріжджів.
Крок 4. Коли тісто підійде, розжарте сковорідку. Я беру з антипригарним покриттям. У центр вилийте тісто, розподіливши по всій поверхні, і печіть на середній конфорці.
Крок 5. Коли утворюються дірочки, а тісто повністю пропечеться, переверніть і печіть 10-15 секунд, щоб лише схопилося тісто. Не пересушите. Текстура повинна залишатися м’якою.
Крок 6. Зніміть млинець і викладіть на тарілку. Таким чином, спечіть всі млинці, поки не закінчиться тісто.
Крок 7. Марокканські млинці за бажанням полийте медом або посипте цукром. Подавайте з фруктами і ягодами або використовуйте будь-які наповнювачі у відповідності зі своїми вподобаннями. Кличте друзів скуштувати смачних млинців. Приємного апетиту!