Марокканські млинці з начинкою
Марокканські млинці являє собою дивовижне ситна страва, яке моментально зникає зі столу. Млинці з начинкою нагадують пиріжки, але не прості, а з оригінальною подачею. Гості завжди в захваті від чудового частування. Приготування нітрохи не складніше традиційних млинців, різниця лише в часі.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Ряжанка – 2 склянки
- Вода – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сіль – щіпка.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
Начинка:
- Шлуночки курячі – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сіль адигейська – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. У чашу влийте теплу ряжанку і підігріту воду.
Крок 2. Вбийте яйця. Розколотіть. Посоліть, поцукруйте. Розмішайте.
Крок 3. Введіть просіяне борошно разом з розпушувачем. Розмішайте. Прикрийте серветкою або харчовою плівкою. Нехай тісто підходить.
Крок 4. Курячі шлунки промийте і зваріть. Зварені шлуночки остудіть і пропустіть через м’ясорубку. Замість шлуночків можна використовувати й інші субпродукти, м’ясо або птицю. Начинка залежить від фантазії і наявності запасів.
Крок 5. Перекручені шлуночки підсмажте на олії без запаху.
Крок 6. Очищений цибулю і моркву довільно нарубаєте. Зелень промийте і поріжте. Овочі та зелень відправте в сковорідку, готуйте до м’якості овочів. Посоліть.
Крок 7. Прожарити сковорідку. Краще взяти з антипригарним покриттям. У центр налийте тісто і печемо на середній конфорці.
Крок 8. Коли з’являться дірочки, тісто повністю пропечеться. Зніміть млинець і викладіть на поверхню.
Крок 9. У центр млинця викладіть начинку.
Крок 10. Руками закріпіть краю, як продемонстровано.
Крок 11. Вийде трикутник. Таким чином, поступите з усім тестом і начинкою. Кличте рідних і близьких скуштувати цікаву закуску. Приємного апетиту!