Марокканські млинці – 5 рецептів млинців на манці з покроковими фото

Марокканські млинці з начинкою

Марокканські млинці являє собою дивовижне ситна страва, яке моментально зникає зі столу. Млинці з начинкою нагадують пиріжки, але не прості, а з оригінальною подачею. Гості завжди в захваті від чудового частування. Приготування нітрохи не складніше традиційних млинців, різниця лише в часі.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Ряжанка – 2 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – щіпка.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Начинка:

  • Шлуночки курячі – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль адигейська – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У чашу влийте теплу ряжанку і підігріту воду.

Крок 2. Вбийте яйця. Розколотіть. Посоліть, поцукруйте. Розмішайте.

Крок 3. Введіть просіяне борошно разом з розпушувачем. Розмішайте. Прикрийте серветкою або харчовою плівкою. Нехай тісто підходить.

Крок 4. Курячі шлунки промийте і зваріть. Зварені шлуночки остудіть і пропустіть через м’ясорубку. Замість шлуночків можна використовувати й інші субпродукти, м’ясо або птицю. Начинка залежить від фантазії і наявності запасів.

Крок 5. Перекручені шлуночки підсмажте на олії без запаху.

Крок 6. Очищений цибулю і моркву довільно нарубаєте. Зелень промийте і поріжте. Овочі та зелень відправте в сковорідку, готуйте до м’якості овочів. Посоліть.

Крок 7. Прожарити сковорідку. Краще взяти з антипригарним покриттям. У центр налийте тісто і печемо на середній конфорці.

Крок 8. Коли з’являться дірочки, тісто повністю пропечеться. Зніміть млинець і викладіть на поверхню.

Крок 9. У центр млинця викладіть начинку.

Крок 10. Руками закріпіть краю, як продемонстровано.

Крок 11. Вийде трикутник. Таким чином, поступите з усім тестом і начинкою. Кличте рідних і близьких скуштувати цікаву закуску. Приємного апетиту!