Заварний крем для Наполеона — це ніжний, повітряний і в міру солодкий продукт, який дозволить зробити домашній класичний десерт по-справжньому незабутнім. Його можна приготувати з вершками або згущеним молоком. Смак і зовнішній вигляд торта «Наполеон» багато в чому залежить від якісного крему. Візьміть на замітку 8 покрокових рецептів класичного заварного ласощі.
Класичний заварний крем для Наполеона домашніх умовах
Домашній торт Наполеон виходить особливо ніжним і смачним з використанням заварного крему. Приготуйте ласощі по перевіреному класичним рецептом. Готовий продукт вийде яскравим і повітряним.
Інгредієнти на
1.3 кг.
- Молоко коров’яче 750 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Цукор-пісок 250 гр.
- Борошно пшеничне 60 гр.
- Масло вершкове 200 гр.
- Ванілін 1 щіпка
Процес приготування:
- Як приготувати заварний крем для Наполеона в домашніх умовах за класичним рецептом? Одну третю частину молока виливаємо в металевий посуд. Доводимо продукт до кипіння і відразу ж знімаємо з плити.
- В окремій мисці з’єднуємо яйце, цукор, ванілін і борошно. Тривало вимішуємо масу, поки вона не стане білого кольору.
- У збиту суміш вливаємо залишився холодне молоко. Знову збиваємо до однорідності.
- Знову ставимо посуд з молоком на плиту. Як тільки з’являться перші бульбашки, вливаємо тонким струменем яєчно-молочну суміш. Відразу ж збиваємо до густоти. Прибираємо масу з плити і даємо їй трохи охолонути.
- Відміряємо потрібну кількість вершкового масла. Даємо йому трохи підтанути.
- Розм’якшений продукт збиваємо.
- Поступово викладаємо в масло теплий крем. Збиваємо до гладкості.
- Ніжний заварний крем за класичним рецептом готовий. Використовуйте його для обмазування коржів.
Заварний крем для Наполеона на 1 літр молока з маслом і яйцями
Смак домашнього Наполеона багато в чому залежить від крему. Яскравий і ніжний заварний продукт можна приготувати за рецептом на 1 літр молока з яйцями і маслом.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 1800 гр.
Склад:
- Молоко – 1 л
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 2 склянки
- Борошно – 100 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Ванілін – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Підготуємо інгредієнти за списком.
2. У каструлі або іншої металевої посуді збиваємо курячі яйця.
3. Висипаємо в суміш дві склянки цукру, додаємо ванілін. Можна влити трохи води.
4. Ставимо посуд на плиту і нагріваємо вміст, ретельно збиваючи його.
5. Продовжуємо дії, поки продукт не зміниться в кольорі.
6. Далі додаємо борошно пшеничне. Знову розмішуємо.
7. Вливаємо літр молока. Чекаємо ознак кипіння.
8. Готуємо крем на слабкому вогні до густоти.
9. Коли заготовка стане гладкою, прибираємо її з плити. Кладемо вершкове масло і перемішуємо.
10. Гладкий заварний крем для вашого торта готовий!
Як приготувати заварний крем для торта Наполеон зі згущеним молоком і маслом?
Насичений за смаком і солодкий заварний крем для Наполеона виходить зі згущеного молока і вершкового масла. Оцініть простий рецепт в домашніх умовах. Ласощі вийде ніжним і повітряним.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 1 кг
Інгредієнти:
- Молоко – 2 склянки
- Молоко згущене – 3 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 200 гр.
- Борошно – 60 гр.
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо продукти для крему. Вершкове масло повинно злегка розм’якнути.
2. У глибокій металевому посуді змішуємо яйця з цукром.
3. Збиваємо інгредієнти до однорідної пишної маси.
4. Далі додаємо борошно і вмішуємо її в рідку суміш.
5. Вливаємо молоко і переставляємо заготовку на плиту. Доводимо вміст до кипіння, після варимо його на слабкому вогні до гладкості й густоти.
6. В пишний і густий крем кладемо вершкове масло і згущене молоко. Збиваємо міксером 1-2 хвилини.
7. Солодкий і ніжний заварний крем із згущеним молоком готовий. Використовуйте його для домашнього Наполеона.
Ніжний і повітряний крем для Наполеона з вершками
Повітряний і ніжний заварний крем можна приготувати з додаванням вершків. Ласощі послужить ідеальним доповненням до домашнього Наполеону. Оцініть нескладний рецепт!
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 600 гр.
Інгредієнти:
- Молоко – 1 склянка
- Вершки – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 5 ст. л.
- Ваніль мелена – за смаком.
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
1. Молоко з’єднуємо з ваніліном. Доводимо до кипіння на плиті.
2. Окремо збиваємо яйце з цукром і крохмалем. Працюємо міксером до утворення пишної маси.
3. З’єднуємо яєчну суміш з гарячим молоком. За допомогою невеликого сита витягаємо залишки ванілі.
4. Ставимо вміст на плиту. Варимо до отримання густого крему. Після вмішуємо сюди вершкове масло. Даємо заготівлі охолонути.
5. В цей час збиваємо вершки до появи густої і пишної піни.
6. З’єднуємо збиті вершки з остившім кремом. Розмішуємо до однорідності.
7. Ніжний заварний крем для Наполеона з вершками готовий. Використовуйте за призначенням!
Заварний крем для домашнього Наполеона з крохмалем
Густий і наваристий заварний крем можна приготувати в домашніх умовах з крохмалем. Ласощі послужить ідеальною просоченням для коржів Наполеона.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 650 гр.
Інгредієнти:
- Молоко – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 5 ст. л.
- Цукор ванільний – 1 ч. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
1. У сотейник або каструлю викладаємо два види цукру і кукурудзяний крохмаль.
2. Розмішуємо суху суміш. Розбиваємо сюди куряче яйце.
3. Віночком перемішуємо інгредієнти до отримання однорідної рідкої маси.
4. Заливаємо заготівлю молоком і знову збиваємо.
5. Переставляємо сотейник на плиту. Варимо крем до густоти, постійно помішуючи. Готуємо на слабкому вогні.
6. В гарячий продукт відразу опускаємо вершкове масло. Перемішуємо, поки продукт повністю не розтане.
7. Щільно накриваємо заготівлю харчовою плівкою. Охолоджуємо до кімнатної температури.
8. Теплий заварний крем можна використовувати для обмазування коржів.
Як приготувати густий заварний крем для Наполеона з вареним згущеним молоком?
Яскравий і густий заварний крем можна приготувати з додаванням вареного згущеного молока. Домашнє ласощі можна використовувати для Наполеона. Спробуйте простий рецепт смачного продукту.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 650 гр.
Інгредієнти:
- Молоко – 1,5 склянки
- варене згущене Молоко – 4 ст. л.
- Цукор – 3 ст. л.
- Борошно – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Вливаємо молоко в сотейник. Відправляємо сюди цукор і борошно. Розмішуємо інгредієнти.
2. Ставимо посуд на плиту. Варимо на слабкому вогні до утворення густої маси. Під час готування потрібно постійно перемішувати.
3. У гарячий крем відразу опускаємо вершкове масло. Перемішуємо до його розчинення.
4. Далі викладаємо варену згущенку. Збиваємо продукт міксером до однорідності.
5. Густий і яскравий заварний крем готовий до використання.
Покроковий рецепт приготування заварного крему для Наполеона без масла
Домашній заварний крем можна приготувати без вершкового масла. Яскраве ласощі підходить для Наполеона. Порадуйте близьких цікавим насиченим смаком.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 800 гр.
Склад:
- Молоко – 2 склянки
- Яйце – 4 шт.
- Цукор – 6 ст. л.
- Ванілін – 1 щіпка.
- Борошно – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Спершу відокремлюємо жовтки від білків. Останні нам не знадобляться.
2. Перекладаємо яєчні жовтки в глибоку металеву миску. Сюди ж додаємо цукор.
3. Розтираємо інгредієнти. Додаємо щіпку ваніліну.
4. Слідом додаємо в масу борошно.
5. Знову ретельно розтираємо масу.
6. Кип’ятимо молоко і виливаємо його в жовткову суміш.
7. Розмішуємо масу. Ставимо посуд з вмістом на плиту.
8. Після кипіння, зменшуємо вогонь. Варимо продукт, поки він не стане густим і тягучим. Прискорить процес постійне помішування.
9. Остуджуємо готовий заварний крем і використовуємо в кулінарних цілях.
Дуже простий рецепт крему для торта Наполеон без додавання яєць
Для веганского меню або під час посту можна приготувати заварний крем без яєць. Ласощі підходить для домашнього Наполеона. На приготування піде зовсім небагато часу.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 1100 гр.
Склад:
- Вода – 700 мл
- Борошно – 160 гр.
- Цукор – 250 гр.
- Ванілін – за смаком.
Процес приготування:
1. Просіяне борошно викладаємо на суху сковороду.
2. Обсмажуємо сухий продукт на слабкому вогні. Мука повинна придбати світло-коричневий відтінок.
3. Перекладаємо обсмажений інгредієнт в каструлю. Сюди ж відправляємо цукор.
4. За смаком додаємо ванілін. Для аромату буде достатньо двох пучок.
5. Ставимо каструлю на плиту і поступово вводимо холодну воду.
6. Варимо вміст на слабкому вогні до утворення гладкого і густого складу.
7. Отриманий заварний крем охолодити і використовуємо за призначенням. Готово!