паску в хлібопічці – 10 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Рецептів великодніх пасок дуже багато і способів приготування також. Ми зібрали 10 рецептів одного з найбільш простих і зручних способів приготування випічки з допомогою хлібопічки.

Класичний паску на сухих дріжджах в хлібопічці

Хлібопічка – корисна кухонна техніка, яка допоможе в приготуванні великодньої випічки. Паски в ній відмінно піднімаються і м’якуш виходить повітряним і пористим.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Молоко коров’яче 250 мл
  • Мед 3 ст. л.
  • Масло вершкове 60 гр.
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Жовтки 4 шт.
  • Цукор-пісок ⅓ склянки
  • Борошно пшеничне 600 гр.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Сухі дріжджі 8 гр.
  • Сухофрукти за смаком

Процес приготування:

  1. Як спекти найсмачніший паску в хлібопічці? Підготуйте всі необхідні інгредієнти для випічки паски. Сухофрукти промийте, просушіть і змішайте зі столовою ложкою борошна.
  2. У відерце хлібопічки викладіть розтоплене вершкове масло, молоко, мед, яєчні жовтки і рослинне масло.
  3. Потім всипте борошно, цукор, сіль, ванілін і сухі дріжджі.
  4. Встановіть відерце в хлібопічку та встановіть програму «Французький хліб». Сухофрукти додайте в тісто після звукового сигналу. Після цього закрийте хлібопічку і не відкривайте до готовності випічки.
  5. Після звукового сигналу про готовність паски, відкрийте хлібопічку, витягніть випічку і остудіть на решітці.

Приємного апетиту!