Банановий торт – 10 покрокових рецептів в домашніх умовах з фото

Банановий торт — це простий і дуже смачний десерт, який можна приготувати в домашніх умовах. Такий торт також буде цікавим рішенням для святкового столу. Банановий торт можна віднести до легких десертів, оскільки його основу складають фрукти. Рецепти можуть бути дуже різноманітними, ми зібрали 10 найбільш смачних них.

Домашній банановий торт зі сметаною і печивом без випічки

Торт десерт з печива, бананів і сметани без випічки. Він готується швидко і без особливих заморочок з замешиванием тесту.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Печиво цукрове 300 гр.
  • Банан 2 шт.
  • Сметана 25% 300 мл
  • Какао 2 ст. л.
  • Чай чорний 100 мл

Процес приготування:

  1. Як приготувати банановий торт в домашніх умовах? Заваріть міцний чай і остудіть його. Печиво вмочіть в заварку.
  2. Форму, в якій буде зібрано торт, застелити харчовою плівкою. Спочатку викладіть перший шар з змоченого в чаї печива.
  3. Печиво змастіть сметаною.
  4. Зверху покладіть щільним шаром скибочки банана. Продовжуйте викладати шари у тому ж порядку, поки інгредієнти на закінчаться.
  5. Останній шар зробіть з бананів і сметани, посипте його какао.
  6. Торт помістіть в холодильник на 2-3 години для просочення. потім викладіть банановий торт на плоске блюдо і подавайте десерт на стіл.

Приємного апетиту!

Як приготувати банановий торт зі згущеним молоком і печивом без випічки?

Чудовий простий рецепт швидкого і смачного десерту. Банановий торт виходить ніжним і солодким, він дуже подобається дітям.

Час готування: 180 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Банан – 1 шт.
  • Молоко згущене – 0,5 склянки
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Печиво – 200 гр.
  • Какао – 2 ст. л.
  • Молоко – 0,5 склянки

Процес приготування:

1. Підготуйте всі інгредієнти зі списку, щоб вони були під рукою.

2. Спочатку змішайте інгредієнти для крему. Розм’якшене вершкове масло наріжте кубиками, додайте до нього шматочки банана і згущене молоко. Змішайте інгредієнти до однорідності.

3. Молоко трохи підігрійте. Вмочіть печиво в тепле молоко і викладіть у форму. Покрийте печиво кремом.

4. У що залишився після складання торта крем додайте какао, перемішайте. Полийте торт темним кремом зверху і поставте його в холодильник для просочення на 1-2 години.

5. Торт прикрасити за своїм смаком і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!

Ніжний і соковитий банановий торт з вареним згущеним молоком

Оригінальний і апетитний банановий торт з вареним згущеним молоком. Якщо дати йому достатньо часу на просочення, то десерт виходить дуже ніжним і соковитим. Краще всього подавати торт з ароматним чаєм.

Час готування: 150 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Банан – 1 шт.
  • Горіхи волоські – 100 гр.
  • Для тіста:
  • Борошно – 130 гр.
  • Цукор – 120 гр.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Какао – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Для крему:
  • Молоко згущене варене – 300 мл
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. У мисці збийте яйця і цукор до утворення пишної маси.

2. Додайте в миску до збитим яйця, просіяне борошно, какао, щіпку солі і гашену оцтом соду. Замісіть однорідне тісто без грудок.

3. Форму застелити пергаментом, викладіть в неї тісто. Випікайте корж в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Не відкриваючи духовки, дайте йому трохи охолонути.

4. Підготуйте крем. Збийте міксером варене згущене молоко і вершкове масло.

5. Бісквіт розрізати на два коржі. Нижню частину промажте кремом і розкладіть по ньому скибочки банана.

6. На банани нанесіть трохи крему і покладіть зверху другий корж. Також промажте кремом торт зверху і з боків.

7. Торт посипте подрібненими волоськими горіхами і дайте йому півгодини на просочення.

Приємного апетиту!

Оригінальний бісквітний торт «Норка крота» з бананами

Чому цей десерт отримав таку цікаву назву ви зрозумієте, коли приготуєте і подивіться на нього в розрізі. Торт «Норка крота» складається на ніжною бісквітної основі і просочується сметанним кремом.

Час готування: 5 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Для бісквіта:
  • Цукор – 1 склянка
  • Окріп – 4 ст. л.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Какао – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 180 гр.
  • Розпушувач для тіста – 6 гр.
  • Ванілін – за смаком.
  • Для крему:
  • Сметана – 500 мл
  • Цукор – 150 гр.
  • Сир – 250 гр.
  • Шоколад – 100 гр.
  • Желатин – 20 гр.
  • Банани – 5 шт.

Процес приготування:

1. Розділіть білки і жовтки. Білки поставте в холодильник. Щоб вони охололи. Жовтки збийте до пишної піни. Продовжуючи збивати, всипте цукор і ванілін.

2. Потім збийте охолоджені білки до пишної білої піни. З’єднайте збиті білки і жовтки, перемішайте їх повільними круговими рухами.

3. До збитим яйцям додайте просіяне борошно, розпушувач для тіста і какао, замісіть тісто. Форму для запікання застелити пекарської папером, викладіть в неї тісто. Випікайте бісквіт при 180 градусах 30-40 хвилин.

4. Готовий бісквіт повністю остудіть.

5. Бісквіт розріжте на дві частини, ложкою вийміть м’якоть, залишаючи борти і дно цілим. М’якоть бісквіта подрібніть в крихту.

6. Желатин залийте холодною водою і залиште на 15 хвилин. Окремо збийте сметану з цукром.

7. Один банан змішайте з сиром за допомогою блендера.

8. Шоколад натріть на крупній тертці і додайте його в сирно-бананову масу. Желатинову масу підігрійте до повного розчинення крупинок желатину, остудіть її. Змішайте сирно-бананову масу, збиту сметану і желатинову масу. Поставте желе в холодильник.

9. На бісквітну основу викладіть банани.

10. Банани присипте бісквітної крихтою і викладіть зверху вже починає застигати желатинову масу.

11. Посипте Торт бісквітної крихтою і поверніть його в холодильник до повного застигання.

Приємного апетиту!

Неймовірно смачний шоколадний торт з бананами в домашніх умовах

не Можна придумати більш ідеального поєднання для десерту, ніж шоколад і банан. Шоколадний торт з бананом скрасить буденне чаювання і порадує гостей за святковим столом.

Час готування: 180 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Для бісквіта:
  • Борошно – 60 гр.
  • Цукор – 70 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Какао – 10 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Розпушувач для тіста – 2 гр.
  • Сироп цукровий – 60 мл
  • Для крему:
  • Вершки – 200 мл
  • Шоколад темний – 100 гр.
  • Банани – 2 шт.
  • Для глазурі:
  • Вершки – 15 мл
  • Шоколад темний – 15 гр.
  • Для прикраси:
  • Банан – 1 шт.

Процес приготування:

1. Замісіть тісто для бісквіту. У мисці збийте вінчиком яйця. Потім додайте цукор, продовжуйте збивати до повного розчинення цукру. Далі візьміть міксер і збийте яйця до світлої кремоподібної маси.

2. У миску просіяти борошно, какао і розпушувач для тіста. Змішайте ці інгредієнти повільними рухами.

3. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні, остудіть і додайте в тісто.

4. Форму для запікання застелити папером для випічки. Викладіть тісто у форму і відправте в духовку. Випікайте бісквіт при 180 градусах 20-25 хвилин.

5. Готовий бісквіт повністю остудіть на гратах. Потім бісквіт розріжте на три рівні частини.

6. Приготуйте крем для торта. На водяній бані розтопіть шоколад, остудіть його до кімнатної температури.

7. Охолоджені вершки збийте міксером до утворення стійкої піни.

8. Додайте в збиті вершки рідкий шоколад, перемішайте до однорідності.

9. Банани наріжте тонкими кружечками і переходьте до складання торта. Перший корж просочити цукровим сиропом. Змастіть його кремом і викладіть шар з банана.

10. Потім знову нанесіть крем і покладіть зверху другий корж. Повторіть попередній крок.

11. Викладіть зверху третій корж, його також просочіть сиропом. Потім зверху і з боків нанесіть крем.

12. Приготуйте шоколадну глазур. Вершки підігрійте до температури 80-85 градусів і перелийте в миску. Додайте шоколад і перемішуйте, поки шоколад повністю не розтопиться.

13. Глазур остудіть до кімнатної температури і полийте нею торт. Прикрасьте шоколадний торт шматочками банан і десерт готовий.

Приємного апетиту!

Дуже простий і смачний рецепт торта з печива з сиром і бананами

Простий в приготуванні, але дуже корисний і смачний десерт можна приготувати з печива, сиру і бананів. Такий торт більше підходить для тихих сімейних посиденьок за чашкою чаю або дитячих свят.

Час готування: 3 години.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Печиво – 15 шт.
  • Сир – 350 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • цукрова Пудра – 100 гр.
  • Шоколад – 150 гр.
  • Вершки – 150 мл
  • Молоко – 150 мл
  • Банани – 2 шт.

Процес приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло змішайте з цукровою пудрою і сиром.

2. Молоко влийте в миску і занурюйте в нього печиво на пару хвилин.

3. Змочений молоком печиво викладіть на фольгу в три ряди. Зверху на печиво викладіть сирний крем, розподіліть його рівномірним шаром.

4. По центру заготовки покладіть банан.

5. Приподымая фольгу разом з печивом складіть спочатку один ряд печива до центру, потім другий. У вас вийде торт у формі трикутника.

6. Приготуйте глазур. У каструлі розігріти вершки, викладіть в них шоколад, перемішуйте вміст каструлі, поки шоколад повністю не розтопиться.

7. Полийте торт шоколадною глазур’ю і залиште на пару годин у холодильнику. Потім добре просякнуте десерт подавайте до чаю.

Приємного апетиту!

Соковитий і ароматний бісквітний торт з бананами і ківі

Торти з фруктами користуються особливою популярністю, адже вони смачні і соковиті. Найкраще для цього підходять бісквітні коржі. З просоченням і кремами можна поекспериментувати і підібрати ті, які будуть подобається саме вам.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 120 хв

Порцій: 10.

Склад:

  • Для бісквіта:
  • Борошно – 2 склянки
  • Цукор – 2 склянки
  • Яйця – 6 шт.
  • Масло рослинне – для змазування форми.
  • Для просочення:
  • Вода – 5 ст. л.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Для крему:
  • Молоко згущене варене – 270 мл
  • Сметана – 400 мл
  • Для прошарку:
  • Ківі – 5 шт.
  • Банани – 2 шт.
  • Для посипання:
  • Печиво пісочне – 100 гр.
  • Стружка кокосова – 30 гр.

Процес приготування:

1. Яйця збийте з цукром до утворення міцної білої піни.

2. Всипте просіяне борошно в миску, перемішайте.

3. Форму застелити пергаментом, змажте її рослинною олією. Викладіть у форму тісто. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин.

4. Для просочення змішайте воду і цукор.

5. Бісквіт розділіть на 3 коржа, просочіть їх цукровим сиропом.

6. Для крему змішайте сметану і варену згущенку.

7. Банани і ківі наріжте тонкими часточками.

8. Тепер можна переходити до складання торта. Перший корж добре змастіть кремом, розкладіть по ньому фрукти. Зверху покладіть другий корж, на нього також зробіть прошарок з крему і фруктів.

9. Покладіть третій корж, зі всіх сторін промажте торт кремом, посипте пісочної крихтою і кокосовою стружкою, прикрасьте часточками ківі. Торт поставте в холодильник на кілька годин для просочення і можна насолоджуватися смачним десертом.

Приємного апетиту!

Як приготувати домашній банановий торт з персиками без випічки?

Якщо б цей торт називали за відчуттями, які він залишає, то це було б «Райське блаженство» або «Тропічний коктейль». Поєднання банана і персика робить цей торт соковитим і ароматним.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 12.

Склад:

  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Молоко згущене – варене – 300 мл
  • Банани – 4 шт.
  • Сирки сирні – 400 гр.
  • Вершки – 100 мл
  • Сік лимонний – 0,5 ч. л.
  • Персики консервовані – 350 гр.
  • Печиво – 300 гр.

Процес приготування:

1. Печиво подрібніть в крихту за допомогою блендера або качалки.

2. Пісочну крихту змішайте з розтопленим вершковим маслом. З отриманої маси сформуйте корж основу з бортиками.

3. Корж змастіть вареним згущеним молоком.

4. Банани очистіть від шкірки, розріжте їх уздовж. Викладіть банани на корж.

5. Сирки збийте разом з вершками, за смаком додати цукор і сік лимона. Отриманий крем викладіть поверх бананів.

6. Зверху на крем викладіть часточки консервованого персика. Поставте торт в холодильник для застигання на 2-3 години. Потім вийміть його з форми і знімайте пробу.

Приємного апетиту!

Простий і швидкий торт «Панчо» з бананами і ананасами

Торт для ледачих, але з красивим і гарним зовнішнім виглядом. «Панчо» готується просто і швидко. Також він добре просочується, тому виходить дуже соковитим і ніжним.

Час готування: 8 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
  • Сметана – 1,1 л
  • Цукор – 3 склянки
  • Какао – 4 ст. л.
  • Ананаси консервовані – 1 банку.
  • Банани – 2 шт.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. У мисці змішайте яйця з 1,5 склянками цукру.

2. Додайте до яєць 500 мл сметани і розпушувач для тіста, перемішайте.

3. Борошно просіяти через дрібне сито, замісіть тісто. Розділіть тісто на дві частини, в одну додайте 2 столові ложки какао.

4. Темний корж випікайте в круглій формі, білий корж можна запікати в будь-якій формі. Випікайте коржі при 180 градусах 30-40 хвилин.

5. Коржі вийміть з форми і повністю остудіть. Шоколадний корж розріжте на дві частини. Одна половина буде скласти основою для торта, другу наріжте кубиками.

6. Світлий корж наріжте кубиками.

7. З бананів зніміть шкірку і наріжте їх кубиками.

8. З консервованих ананасів злити сік і дрібно наріжте їх.

9. Для просочення торта збийте 600 мл сметани зі склянкою цукру.

10. Корж основу промажте кремом.

11. Рівним шаром викладіть шматочки бісквіта, їх також змастіть кремом.

12. Далі розкладіть фрукти, полийте їх кремом.

13. Повторіть шари з кубиків бісквіта і фруктів, формуючи гірку.

14. Залишилося приготувати глазур. У каструлі змішайте півсклянки цукру, дві столові ложки какао і вершкове масло, доведіть суміш до кипіння і зніміть з вогню.

15. Глазур’ю полийте торт і приберіть його в холодильник на кілька годин для просочення. Такого ніжного десерту ви ще не пробували.

Приємного апетиту!

Домашній торт з крекеру «Рибки» зі сметаною і бананом

Швидкий тортик без випічки з хрусткого крекеру і бананів. Для просочення йому досить всього лише години. Такий торт можна приготувати за лічені хвилини, щоб порадувати себе і своїх близьких смачним десертом.

Час готування: 5 годин.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Крекер – 500 гр.
  • Сметана – 1 л
  • Цукор – 250 гр.
  • Банани – 1 шт.
  • Шоколад – 150 гр.

Процес приготування:

1. Банан подрібніть блендером до утворення пюре. Змішайте отриману масу зі сметаною і цукром.

2. В отриману маси всипте крекер, перемішайте і залиште в холодильнику на 4 години.

3. За цей час крекер просочиться кремом і набубнявіє. Викладіть охолоджену масу на блюдо і надайте їй форму гірки.

4. Шоколад натріть на дрібній тертці.

5. Посипте торт шоколадною крихтою і прикрасьте по своєму смаку. Надішліть торт в холодильник ще на годину. Потім торт можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!