паску в хлібопічці – 10 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Простий і дуже смачний рецепт паски на кефірі

Хочемо поділитися з вами рецептом чудового великоднього кошика на кефірі, який випікається в хлібопічці. Випічка виходить соковитою і м’якою завдяки тому, що тісто в хлібопічки вимішується необхідний час і витримується при правильній температурі.

Час готування: 3 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Кефір – 360 мл
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цукор – 9 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • масло – 100 гр.
  • Куркума – 0,5 ч. л.
  • Борошно – 3,5-4 склянки
  • Дріжджі сухі – 2 ч. л.
  • Родзинки – 0,5 склянки
  • мигдальний Ароматизатор – 5 крапель.

Процес приготування:

1. Розбийте яйця в миску, додайте кефір, перемішайте і влийте суміш у відерце хлібопічки.

2. Потім додайте розм’якшене вершкове масло.

3. Також всипте сіль, куркуму, мигдальний ароматизатор, звичайний і ванільний цукор.

4. Всипте просіяне борошно і сухі дріжджі. Відерце встановіть в хлібопічку, увімкніть програму замішування тіста.

5. Після звукового сигналу додайте родзинки.

6. Після закінчення програми замісу тіста, активуйте програму «Випічка». Готову паску повністю остудіть, змастіть глазур’ю і прикрасьте кондитерської посипкою. Великодня випічка готова.

Приємного апетиту!