Простий і дуже смачний рецепт паски на кефірі
Хочемо поділитися з вами рецептом чудового великоднього кошика на кефірі, який випікається в хлібопічці. Випічка виходить соковитою і м’якою завдяки тому, що тісто в хлібопічки вимішується необхідний час і витримується при правильній температурі.
Час готування: 3 години.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 8.
Інгредієнти:
- Кефір – 360 мл
- Яйця курячі – 3 шт.
- Цукор – 9 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор ванільний – 1 пакетик.
- масло – 100 гр.
- Куркума – 0,5 ч. л.
- Борошно – 3,5-4 склянки
- Дріжджі сухі – 2 ч. л.
- Родзинки – 0,5 склянки
- мигдальний Ароматизатор – 5 крапель.
Процес приготування:
1. Розбийте яйця в миску, додайте кефір, перемішайте і влийте суміш у відерце хлібопічки.
2. Потім додайте розм’якшене вершкове масло.
3. Також всипте сіль, куркуму, мигдальний ароматизатор, звичайний і ванільний цукор.
4. Всипте просіяне борошно і сухі дріжджі. Відерце встановіть в хлібопічку, увімкніть програму замішування тіста.
5. Після звукового сигналу додайте родзинки.
6. Після закінчення програми замісу тіста, активуйте програму «Випічка». Готову паску повністю остудіть, змастіть глазур’ю і прикрасьте кондитерської посипкою. Великодня випічка готова.
Приємного апетиту!