Тісто для піци без дріжджів – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Тісто для піци без дріжджів – дуже ніжне, еластичне і зручне в приготуванні. Замішуйте його з допомогою простих покрокових рецептів з нашої кулінарної збірки. Процес не забере у вас багато часу. Порадуйте рідних ароматною домашньої піцою на апетитною і м’якою бездріжджовий основі. Ніхто не залишиться байдужим!

Тонке тісто для піци без дріжджів

Тонке бездріжджове тісто послужить відмінною основою для домашньої піци. Продукт вийде хрустким і апетитним. Також вас порадує швидке і нехитре приготування.

Інгредієнти на
0.25 кг.

  • Борошно 200 гр.
  • Вода-80 мл
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Сода харчова ½ ч. л.
  • Оцет яблучний 6% 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати тісто для піци без дріжджів? У глибоку тарілку просіваємо борошно і змішуємо її з сіллю.
  2. Окремо гасимо яблучним оцтом соду і додаємо отримане борошно.
  3. У суху суміш вливаємо олію і воду. Починаємо борг і ретельно замішувати тісто.
  4. Коли тісто перестане бути липким, продовжуємо м’яти його руками.
  5. Готового продукту можна дати настоятися 10-15 хвилин. Потім слід обсипати борошном і розкачати в потрібній формі.

Тісто без дріжджів для домашньої піци в духовці

Смачне і хрустке тісто для піци в духовці легко приготувати в домашніх умовах. Рецепт не потребує додавання дріжджів, що значно спростить процес і заощадить ваш час. А результат вийде як в піцерії!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Борошно – 2 склянки
  • Вода – 100 мл
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Просіваємо борошно з сіллю і розпушувач. Можна зробити це кілька разів, щоб продукт максимально наситився киснем.

2. В центрі сухої суміші робимо невелику воронку. Вливаємо в неї воду і оливкове масло. Далі замішуємо тісто до утворення м’якого, але щільного грудки.

3. Отриманий ком наполягаємо 5 хвилин, потім посипаємо борошном і розгортаємо в потрібну форму для піци. Напівфабрикат для піци готовий!

Простий рецепт тіста на молоці без дріжджів для піци

Ніжне тісто на молоці послужить ідеальною основою для ситної і ароматною піци. Домашній рецепт не потребує додавання дріжджів, що дозволить вам швидко приготувати універсальний продукт.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Молоко – 130 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. У глибокому посуді змішуємо дві склянки просіяного борошна і сіль.

2. В окремо тарілці змішуємо яйце, молоко і рослинне масло. Збиваємо до однорідного складу.

3. Потім з’єднуємо обидві суміші: суху і рідку. Починаємо замішувати тісто до м’якого і тягучого стану.

4. Отриманий продукт розкочуємо качалкою. Бездріжджове тісто для піци на молоці готово!

Як приготувати тісто для піци без дріжджів на кефірі

Бездріжджове тісто для піци – це завжди швидко, зручно і смачно. Приготуйте таку основу для вашого домашнього частування, не витративши багато часу. Смак готового блюда порадує вас і ваших домашніх.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 800 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Кефір – 1 склянка
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Кефір заздалегідь дістаємо їх холодильника, щоб він став трохи тепліше. Виливаємо його в глибоку тарілку, додаємо сіль, цукор і соду. Розмішуємо.

2. Починаємо просіяти борошно в кефір і відразу ж замішуємо. Намагаємося розбити всі грудочки.

3. Виливаємо в масу рослинне масло і знову розмішуємо.

4. Висипаємо борошно і вимішуємо продукт руками до отримання однорідного грудочки.

5. Готове тісто залишаємо на 15 хвилин, а після можна використовувати у приготуванні домашньої піци.

Тісто без дріжджів на воді для піци в домашніх умовах

Просте тісто на воді без використання дріжджів – ідеальне рішення для спонтанного приготування домашньої піци. Основа вийде тонкої і хрусткою, як з цієї піцерії!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Вода – 150 мл
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Просіваємо борошно в глибоку тарілку, додаємо в неї сіль, цукор і розпушувач. Акуратно розмішуємо суміш.

2. По центру сухої суміші робимо невелике заглиблення, в яке вливаємо теплу воду з рослинним маслом. Руками починаємо вимішувати масу до утворення однорідного і гладкого тіста.

3. Отримане тісто обвалюємо в невеликій кількості борошна і розкочуємо качалкою в потрібну форму. Тісто для піци без дріжджів на воді готово!

Тонке тісто для піци без дріжджів і яєць

Просте тісто для піци без яєць і дріжджів виходить стриманим за смаком, хрустким і привабливим. Ідеальна основа для домашньої закуски. Порадуйте рідних і друзів смачним частуванням!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Вода – 130 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Борошно просіваємо разом з содою в глибоку миску. Сюди ж додаємо сіль і цукор, а потім обережно розмішуємо сухий продукт.

2. Повільно вливаємо в борошно теплу воду. Відразу ж замішуємо продукт до однорідного гладкого складу.

3. Додаємо в масу оливкова олія і продовжуємо старанно вимішують тісто. Приблизно 5 хвилин.

4. Готовий ком тесту розгортаємо в пласт потрібного розміру і використовуємо його для приготування піци. Готово!

Покроковий рецепт приготування тіста на сметані без дріжджів для піци

Тісто для піци без дріжджів з використанням сметани виходить ситним і соковитим. Продукт робить домашню заготовку насиченою за смаком і привабливою зовні. Спробуйте рецепт для ваших домашніх експериментів.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2 склянки
  • Сметана – 1 склянка
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Борошно ретельно розмішуємо з цукром і сіллю. Попередньо продукт можна просіяти.

2. Робимо в борошняній суміші воронку і розбиваємо в неї яйце. Потім вливаємо склянку сметани і починаємо вимішувати масу до отримання однорідного складу. Грудочок слід уникати.

3. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо його в масу і продовжуємо розмішувати ще 3-5 хвилин. Тісто повинне вийти м’яким і тягучим.

4. Тісто для піци на сметані готово! Розподіляємо його по формі для випікання.

Тісто для піци на сковороді без дріжджів

Апетитне і смачне тісто для піци можна приготувати навіть на сковороді. Плюс такого рецепту в тому, що ви не витратите багато часу. Ідеальне рішення для спонтанних кулінарних ідей.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 400 гр.

Склад:

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 1 склянка
  • Молоко – 100 мл
  • Сіль – 0, ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Збиваємо яйце з сіллю до легкої піни.

2. Вливаємо молоко, яке заздалегідь дістаємо їх холодильника. Продукт не повинен бути крижаним. Розмішуємо рідку суміш.

3. Просіваємо до отриманого борошно. Ретельно розмішуємо масу, в середині процесу підливаємо рослинне масло.

4. Даємо тісту трохи настоятися, потім виливаємо його на сковороду і обсмажуємо з обох сторін на повільному вогні.

Тісто на майонезі без дріжджів для домашньої піци

Майонезное тісто для домашньої піци завжди виходить яскравим смаком і більш ніжним і м’яким. Рецепт приготування дуже простий, а також ви здивуєтеся мінімального набору продуктів.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 400 гр.

Склад:

  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 150 гр.
  • Майонез – 150 гр.

Процес приготування:

1. Яйця розбиваємо в загальну тарілку і ретельно збиваємо до однорідної суміші з легкою піною.

2. Додаємо до яєчної суміші майонез і продовжуємо збивати до змішування інгредієнтів.

3. Повільно додаємо борошно. Бажано, перед цим її просіваємо. Замішуємо тісто до готовності.

4. Тісто з майонезу для піци готове до подальшого застосування. Таку основу можна обсмажувати на сковороді або випікати в духовці.

М’яке тісто для піци без дріжджів як у піцерії

В домашніх умовах цілком реально приготувати таку ж ідеальну піцу, як і в вашої улюбленої піцерії. Весь секрет полягає в належному тесті. Спробуйте простий, але при цьому оригінальний рецепт без використання дріжджів.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 1,5 склянки
  • Молоко – 150 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сода – 0,1 ч. л.
  • Оцет – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. З’єднуємо яйце з молоком, сіллю і цукром. Збиваємо, щоб суміш стала однорідною.

2. Просіваємо борошно. Гасимо оцтом Соду і додаємо до маси.

3. Починаємо замішувати тісто. Робимо це довго і якісно. Выминаем руками м’який однорідний грудку протягом 5-10 хвилин.

4. Поливаємо отриманий ком рослинним маслом. Знову выминаем руками, але вже нетривалий час.

5. Розкачуємо готове м’яке тісто для піци за допомогою качалки. Можна використовувати основу для подальшого готування!