Млинці з куркою і грибами – 5 рецептів фаршированих млинців з покроковими фото

Млинці з куркою і грибами – це дуже апетитне і ситне частування для сімейного сніданку, обіду або перекусу. Приготувати фаршировані млинці з соковитою начинкою в домашніх умовах можна різними способами. Кращі кулінарні ідеї ми зібрали для вас у нашій готової добірці з п’яти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Млинці, фаршировані куркою і грибами

Млинці, фаршировані куркою і грибами – це дуже смачне і поживне частування для вашого столу. Приготувати таку страву в домашніх умовах зможе кожен. Для цього беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковим описом процесу. Порадуйте себе і близьких!

Інгредієнти на
6 порц.

  • Борошно 2 склянки
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Молоко коров’яче 2 склянки
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Вода-1 склянка
  • Масло рослинне 4 ст. л.
  • Для начинки:
  • Печериці свіжі 300 гр.
  • Куряче філе 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Жовток 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Для панірування:
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Вода 1.5 ст. л.
  • Сухарі панірувальні-1 склянка

Процес приготування:

  1. Замішуємо рідкувате тісто на млинці. Яйця розтираємо з сіллю, цукром, після вливаємо молоко, додаємо борошно, рослинна олія. Збиваємо до однорідності і зникнення грудочок. Залишаємо при кімнатній температурі на 30 хвилин.
  2. Через 30 хвилин в тісто вливаємо теплу воду і все добре перемішуємо. Смажимо тонкі рум’яні млинці на сковороді.
  3. Подрібнюємо гриби з цибулею і обсмажуємо їх до повної готовності на сковороді.
  4. Відварюємо куряче філе, прокручуємо через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері.
  5. Масу з курки з’єднуємо з грибами та цибулею. Солимо, перчимо, доповнюємо яєчними жовтками. Ретельно вимішуємо.
  6. Начиняємо отриманою начинкою млинці. Звертаємо їх у конвертики, обвалюємо в яйці з водою і панірувальних сухарях. Після обсмажуємо на сковороді.
  7. Млинці, фаршировані з куркою і грибами готові. Подавайте до столу просто так або, доповнивши сметаною. Приємного апетиту!