Яєчні млинці з куркою і грибами
Яєчні млинці з куркою і грибами – оригінальне частування, яке точно різноманітить ваше домашнє меню. Готове блюдо виходить дуже ситним, гарним і яскравим смаком. Подавайте до сімейного або святкового столу. Обіцяємо, що ваші близькі та гості не зможуть встояти!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Молоко – 1 склянка
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
Для начинки:
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Філе куряче – 300 гр.
- Сир Російський – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Майонез/сметана – 80 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця збиваємо з сіллю, цукром і борошном до утворення пишної піни. Вливаємо сюди молоко і ще раз збиваємо. З цього тіста смажимо тонкі млинчики.
Крок 2. Подрібнюємо гриби з цибулею і обсмажуємо їх на сковороді. Додаємо до грибів дуже дрібно порізане куряче філе, половину натертого сиру, сіль, перець і зелень. Ретельно перемішуємо.
Крок 3. На одну половинку кожного яєчного млинці викладаємо начинку.
Крок 4. Підверніть краю млинців і звертаємо заготовки.
Крок 5. Необхідно отримати акуратні конвертики з начинкою.
Крок 6. Викладаємо млинці у форму для запікання. Обмазуємо їх майонезом і посипаємо тертим сиром. Готуємо 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Яєчні млинці з куркою і грибами готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!