Млинці з куркою і грибами – 5 рецептів фаршированих млинців з покроковими фото

Яєчні млинці з куркою і грибами

Яєчні млинці з куркою і грибами – оригінальне частування, яке точно різноманітить ваше домашнє меню. Готове блюдо виходить дуже ситним, гарним і яскравим смаком. Подавайте до сімейного або святкового столу. Обіцяємо, що ваші близькі та гості не зможуть встояти!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Молоко – 1 склянка
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.

Для начинки:

  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Сир Російський – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез/сметана – 80 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця збиваємо з сіллю, цукром і борошном до утворення пишної піни. Вливаємо сюди молоко і ще раз збиваємо. З цього тіста смажимо тонкі млинчики.

Крок 2. Подрібнюємо гриби з цибулею і обсмажуємо їх на сковороді. Додаємо до грибів дуже дрібно порізане куряче філе, половину натертого сиру, сіль, перець і зелень. Ретельно перемішуємо.

Крок 3. На одну половинку кожного яєчного млинці викладаємо начинку.

Крок 4. Підверніть краю млинців і звертаємо заготовки.

Крок 5. Необхідно отримати акуратні конвертики з начинкою.

Крок 6. Викладаємо млинці у форму для запікання. Обмазуємо їх майонезом і посипаємо тертим сиром. Готуємо 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Яєчні млинці з куркою і грибами готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!