Млинці з куркою, грибами і сиром
Млинці з куркою, грибами і сиром – це неймовірно смачне і поживне частування для вашого сімейного столу. Приготувати апетитну страву в домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковим описом процесу. Урізноманітніть своє меню!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Борошно – 5 ст. л.
- Молоко – 0,8 л.
- Яйце – 4 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л. + для смаження.
Для начинки:
- Гриби печериці – 400 гр.
- Філе куряче – 500 гр.
- Сир твердий – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
Крок 2. Куряче філе промиваємо під водою і ріжемо на невеликі кубики.
Крок 3. З’єднуємо куряче м’ясо з цибулею. Солимо і посипаємо спеціями за смаком.
Крок 4. Ретельно перемішуємо продукти.
Крок 5. Обсмажуємо їх на розігрітій з маслом сковороді до повної готовності, постійно помішуючи.
Крок 6. Подрібнюємо промиті гриби і обсмажуємо їх на рослинному маслі до готовності в окремій сковороді.
Крок 7. На тертці натираємо сир.
Крок 8. З’єднуємо курячу частина, гриби і сир. Додаємо подрібнену зелень і добре перемішуємо начинку.
Крок 9. Замішуємо млинцеве тісто з борошна, молока, яєць, солі, цукру і рослинної олії. Обсмажуємо на сковороді тонкі млинці.
Крок 10. На кожен млинець викладаємо трохи начинки.
Крок 11. Звертаємо заготовки в щільні рулетики.
Крок 12. Викладаємо фаршировані млинці у форму для запікання. Доповнюємо шматочками вершкового масла.
Крок 13. Запікаємо частування близько 10-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 14. Млинці з куркою, грибами і сиром готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!