Млинці з куркою і грибами – 5 рецептів фаршированих млинців з покроковими фото

Млинці з куркою, грибами і сиром

Млинці з куркою, грибами і сиром – це неймовірно смачне і поживне частування для вашого сімейного столу. Приготувати апетитну страву в домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковим описом процесу. Урізноманітніть своє меню!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 5 ст. л.
  • Молоко – 0,8 л.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л. + для смаження.

Для начинки:

  • Гриби печериці – 400 гр.
  • Філе куряче – 500 гр.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло вершкове – 40 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.

Крок 2. Куряче філе промиваємо під водою і ріжемо на невеликі кубики.

Крок 3. З’єднуємо куряче м’ясо з цибулею. Солимо і посипаємо спеціями за смаком.

Крок 4. Ретельно перемішуємо продукти.

Крок 5. Обсмажуємо їх на розігрітій з маслом сковороді до повної готовності, постійно помішуючи.

Крок 6. Подрібнюємо промиті гриби і обсмажуємо їх на рослинному маслі до готовності в окремій сковороді.

Крок 7. На тертці натираємо сир.

Крок 8. З’єднуємо курячу частина, гриби і сир. Додаємо подрібнену зелень і добре перемішуємо начинку.

Крок 9. Замішуємо млинцеве тісто з борошна, молока, яєць, солі, цукру і рослинної олії. Обсмажуємо на сковороді тонкі млинці.

Крок 10. На кожен млинець викладаємо трохи начинки.

Крок 11. Звертаємо заготовки в щільні рулетики.

Крок 12. Викладаємо фаршировані млинці у форму для запікання. Доповнюємо шматочками вершкового масла.

Крок 13. Запікаємо частування близько 10-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 14. Млинці з куркою, грибами і сиром готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!