Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею – 5 рецептів в духовці з покроковими фото

Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею – це дуже смачне і поживне частування для домашнього або святкового столу. Таке блюдо нікого не залишить байдужим. Для приготування своїми руками обов’язково використовуйте нашу кулінарну збірку з п’яти рецептів в духовці з докладним описом процесу.

Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею в духовці

Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею в духовці – це ситне і цікаве на смак блюдо для всієї родини. Подавайте частування в гарячому або охолодженому вигляді до обіду, в якості перекусу. Для приготування рум’яного заливного пирога з начинкою, використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Консервована риба 2 банки
  • 2 шт. Картопля (відварені)
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Сир 100 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Борошно 160 гр.
  • Ряжанка 3.2% 200 мл (або іншої жирності)
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Олія оливкова 20 мл
  • Розпушувач 10 гр.
  • Масло вершкове для змащування форми

Процес приготування:

  1. У глибоку миску вливаємо ряжанку кімнатної температури. Розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо сіль. Перемішуємо все віночком.
  2. Просіваємо сюди борошно з розпушувачем, вливаємо олію і вимішуємо однорідне тісто.
  3. Консервовану рибу ретельно розминаємо виделкою.
  4. Додаємо до риби подрібнену ріпчасту цибулю.
  5. виливаємо Половину тіста у форму для випікання, попередньо змащену вершковим маслом.
  6. Викладаємо на тісто консервовану рибу з цибулею.
  7. Подрібнюємо зелену цибулю і посипаємо їм начинку.
  8. Попередньо відварену в мундирі картоплю ріжемо кружальцями. Розкладаємо продукт по начинці. Солимо і перчимо.
  9. Зверху посипаємо тертим сиром.
  10. Заливаємо начинку другою частиною тіста.
  11. Прибираємо частування в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
  12. Дістаємо рум’яний пиріг з духовки і акуратно витягаємо з форми.
  13. Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею

Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею виходить неймовірно соковитим і яскравим смаком. Поживна випічка нікого не залишить байдужим. До того ж, її неважко приготувати в домашніх умовах. Для цього обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Риба консервована – 1 банку.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кефір – 250 мл
  • Борошно – 160 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Кислота лимонна – для гасіння соди.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Виливаємо кефір в глибоку миску. Додаємо сюди соду, гашену лимонною кислотою, розбиваємо курячі яйця.

Крок 3. Перемішуємо заготівлю і поступово всипаємо борошно сюди. Вимішуємо до жидковатого однорідного тесту.

Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо під водою і ріжемо його тонкою соломкою.

Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання. Викладаємо на нього картопляну соломку.

Крок 6. Сюди ж викладаємо обсмажені цибулю і розім’яту виделкою рибну консерву.

Крок 7. Заливаємо другою частиною тіста і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Крок 8. Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Заливний пиріг на сметані з рибними консервами і картоплею

Заливний пиріг на сметані з рибними консервами і картоплею – це соковита і яскрава блюдо для вашого домашнього столу. Подавайте частування до обіду або в якості перекусу. Для приготування такої випічки використовуйте перевірений рецепт з нашої підбірки з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • Борошно – 170 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Куркума мелена – 1 ч. л.
  • пекарський Порошок – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Кунжут чорний – за смаком.
  • Масло – для змазування форми.

Для начинки:

  • Риба консервована – 2 банки.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку, зручну для замішування посуд, відправляємо курячі яйця, сметану, майонез. Додаємо сіль.

Крок 2. Збиваємо продукти віночком до однорідної суміші.

Крок 3. Всипаємо борошно сюди, мелену куркуму і пекарський порошок. Знову вимішуємо все до однорідності.

Крок 4. Для начинки розминаємо рибну консерву виделкою і перемішуємо її з подрібненою цибулею.

Крок 5. Половину жидковатого тесту виливаємо у форму для випікання, яку попередньо змащуємо вершковим маслом.

Крок 6. Викладаємо на тісто суміш з риби і ріпчастої цибулі.

Крок 7. Зверху укладаємо порізану тонкою соломкою картоплю. Посипаємо її чорним меленим перцем і подрібненою зеленню.

Крок 8. Заливаємо начинку другою частиною тіста.

Крок 9. Посипаємо заготівлю чорним кунжутом.

Крок 10. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Крок 11. Заливний пиріг на сметані з рибними консервами і картоплею готовий. Нарізайте апетитне частування і подавайте до столу!

Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею

Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею відрізняється ніжним смаком і соковитістю. Така кулінарна ідея точно різноманітить ваш домашній стіл. Подавайте апетитну випічку з цікавою начинкою до обіду або в якості перекусу. Ваші близькі не зможуть встояти!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • Риба консервована – 1 банку.
  • Картопля – 3 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – 250 гр.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Оцет для гасіння соди.
  • Борошно – 160 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця розбиваємо в глибоку миску, доповнюємо сіллю, майонезом і збиваємо до однорідності.

Крок 2. Просіваємо борошно сюди і продовжуємо вимішувати вміст.

Крок 3. Додаємо в масу соду, гашену оцтом. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо його і нарізаємо тонкими колами. Солимо за смаком.

Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання. За нього розподіляємо рибну консерву, попередньо розім’яту виделкою.

Крок 6. Викладаємо на рибу гуртки картоплі. Заливаємо другою частиною тіста і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Крок 7. Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею готовий. Подавайте до столу!

Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею

Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею – це ситне і смачне блюдо для всієї родини. Подавайте частування до обіду, святкового столу або в якості перекусу. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Риба консервована – 150 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – 6 ст. л.
  • Майонез – 250 гр.
  • Сметана – 250 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо сметану і майонез в глибокій мисці.

Крок 2. Розбиваємо сюди курячі яйця. Збиваємо до однорідності.

Крок 3. В отриману суміш додаємо сіль і розпушувач. Перемішуємо.

Крок 4. Просіваємо сюди борошно і замішуємо однорідне рідкувате тісто.

Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання.

Крок 6. Очищаємо і промиваємо картопля, після натираємо його на крупній тертці. Подрібнюємо цибулю. Обидва інгредієнта кладемо в глибоку тарілку.

Крок 7. Солимо, перчимо овочі і перемішуємо.

Крок 8. Викладаємо картоплю і цибулю на шар рідкого тесту.

Крок 9. Розминаємо консервовану рибу виделкою і також кладемо її на тісто.

Крок 10. Заливаємо начинку другою частиною тіста.

Крок 11. Випікаємо частування при температурі 180 градусів близько 40-45 хвилин.

Крок 12. Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу!