Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею
Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею виходить неймовірно соковитим і яскравим смаком. Поживна випічка нікого не залишить байдужим. До того ж, її неважко приготувати в домашніх умовах. Для цього обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Риба консервована – 1 банку.
- Картопля – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кефір – 250 мл
- Борошно – 160 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Кислота лимонна – для гасіння соди.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Виливаємо кефір в глибоку миску. Додаємо сюди соду, гашену лимонною кислотою, розбиваємо курячі яйця.
Крок 3. Перемішуємо заготівлю і поступово всипаємо борошно сюди. Вимішуємо до жидковатого однорідного тесту.
Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо під водою і ріжемо його тонкою соломкою.
Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання. Викладаємо на нього картопляну соломку.
Крок 6. Сюди ж викладаємо обсмажені цибулю і розім’яту виделкою рибну консерву.
Крок 7. Заливаємо другою частиною тіста і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Крок 8. Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!