Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею – 5 рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею

Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею виходить неймовірно соковитим і яскравим смаком. Поживна випічка нікого не залишить байдужим. До того ж, її неважко приготувати в домашніх умовах. Для цього обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Риба консервована – 1 банку.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кефір – 250 мл
  • Борошно – 160 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Кислота лимонна – для гасіння соди.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Виливаємо кефір в глибоку миску. Додаємо сюди соду, гашену лимонною кислотою, розбиваємо курячі яйця.

Крок 3. Перемішуємо заготівлю і поступово всипаємо борошно сюди. Вимішуємо до жидковатого однорідного тесту.

Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо під водою і ріжемо його тонкою соломкою.

Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання. Викладаємо на нього картопляну соломку.

Крок 6. Сюди ж викладаємо обсмажені цибулю і розім’яту виделкою рибну консерву.

Крок 7. Заливаємо другою частиною тіста і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Крок 8. Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!