Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею
Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею – це ситне і смачне блюдо для всієї родини. Подавайте частування до обіду, святкового столу або в якості перекусу. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Риба консервована – 150 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Борошно – 6 ст. л.
- Майонез – 250 гр.
- Сметана – 250 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
- Сіль – 2 щіпки.
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо сметану і майонез в глибокій мисці.
Крок 2. Розбиваємо сюди курячі яйця. Збиваємо до однорідності.
Крок 3. В отриману суміш додаємо сіль і розпушувач. Перемішуємо.
Крок 4. Просіваємо сюди борошно і замішуємо однорідне рідкувате тісто.
Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання.
Крок 6. Очищаємо і промиваємо картопля, після натираємо його на крупній тертці. Подрібнюємо цибулю. Обидва інгредієнта кладемо в глибоку тарілку.
Крок 7. Солимо, перчимо овочі і перемішуємо.
Крок 8. Викладаємо картоплю і цибулю на шар рідкого тесту.
Крок 9. Розминаємо консервовану рибу виделкою і також кладемо її на тісто.
Крок 10. Заливаємо начинку другою частиною тіста.
Крок 11. Випікаємо частування при температурі 180 градусів близько 40-45 хвилин.
Крок 12. Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу!