Сочник з сиром – 10 покрокових рецептів класичного сочника в домашніх умовах

Сочник з сиром – апетитне частування для всієї родини. Таке ласощі порадує поживними властивостями і ніжним смаком. Подавайте його в якості перекусу або в рамках домашнього чаювання. Для приготування сочника використовуйте перевірені рецепти з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Класичний рецепт сочника з сиром в домашніх умовах

Сочник – улюблена ніжна випічка з далекого дитинства. Я пропоную скористатися класичним рецептом і приготувати сочник з сиром в домашніх умовах. Домашня випічка виходить неймовірно смачною і ароматною.

Інгредієнти на
9 порц.

  • Для тіста:
  • Борошно пшеничне 300 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Масло вершкове 125 гр. (82,5%)
  • Цукор-пісок 75 гр.
  • Розпушувач ½ ч. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Сметана 20% 60 гр.
  • Для начинки:
  • Сир 9% 300 гр.
  • Жовтки 1 шт.
  • Борошно пшеничне 35 гр.
  • Цукор-пісок 60 гр.
  • Сметана 20% 30 гр.
  • Ванілін за смаком
  • Для змащування сочников:
  • Жовтки 1 шт.
  • Молоко коров’яче 1 ч. л.
  • Цукрова пудра для прикраси

Процес приготування:

  1. Як приготувати сочник з сиром за класичним рецептом? Вершкове масло хорошої якості і підвищеної жирності заздалегідь дістаньте з холодильника. Розм’якшене вершкове масло наріжте на невеликі шматочки, покладіть в чашу міксера, додайте необхідну кількість цукрового піску. Збийте до пишної консистенції на середніх обертах.
  2. Потім викладіть необхідну кількість сметани, розбийте куряче яйце, додайте сіль і ретельно перемішайте міксером.
  3. В окрему ємність через дрібне сито просіяти необхідну кількість пшеничного борошна і розпушувач, добре перемішайте, а потім додайте в чашу міксера.
  4. Скориставшись міксером, ретельно перемішайте на високій швидкості.
  5. тісто зібрати в кулю, помістіть в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою і поставте його в холодильник приблизно на 20 хвилин.
  6. Тим часом приготуйте начинку. У глибокій ємності з’єднайте жирний сир, цукровий пісок, борошно пшеничне, курячий жовток, сметану і ванілін. Ретельно перемішайте до однорідної гладкої консистенції, оберніть харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.
  7. Відпочиле тісто розділіть на 9 однакових частин.
  8. Кожну частину розкачайте качалкою, намагаючись, щоб вийшов рівний коло товщиною приблизно 5-7 міліметрів.
  9. На половину кожної частини тесту викладіть начинку. А другою половиною накрийте начинку.
  10. Деко застеліть папером для випічки. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром. У невеликій ємності з’єднайте курячий жовток і молоко, ретельно перемішайте і отриманою сумішшю покрийте верхівки сочников, скориставшись силіконової пензликом.
  11. помістіть Деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте сочники 30 хвилин. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам, а потім прикрасьте їх цукровою пудрою.
  12. Готові сочники з сиром, приготовані за класичним рецептом подавайте на стіл до своїх улюблених гарячих напоїв.

Приємного чаювання!

Домашній зочник з сиром з пісочного тіста

Якщо ви хочете приготувати смачну домашню випічку, я від усієї душі рекомендую скористатися популярним і простим у приготуванні рецептом сочника з сиром з пісочного тіста. Сочники виходять з ніжною начинкою і розсипчастим тестом.

Час готування: 1 година 15 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Сметана – 100 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 350 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Для начинки:

  • Сир – 350 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Крупа манна – 1 ст. л.
  • Яйця курячі – 1 шт.

Процес приготування:

1. У глибоку ємність розбийте куряче яйце і додайте сіль.

2. Потім додайте необхідну кількість цукрового піску.

3. Після чого додайте сметану в необхідній кількості.

4. Вершкове масло хорошої якості і підвищеної жирності заздалегідь дістаньте з холодильника. Розм’якшене вершкове масло додайте в ємність до решти інгредієнтів.

5. Скориставшись міксером, збийте інгредієнти до однорідної пухкої консистенції.

6. Через дрібне сито просіяти невелику кількість пшеничного борошна і харчову соду.

7. Скориставшись міксером, ретельно перемішайте на високій швидкості.

8. Потім просіяти через сито залишився кількість пшеничного борошна. Руками замісити м’яке еластичне тісто.

9. Тісто зібрати в кулю, помістіть в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою і поставте його в холодильник приблизно на 20 хвилин.

10. Тим часом приготуйте начинку. У глибоку ємність викладіть жирний сир.

11. Потім додайте сметану.

12. Скориставшись заглибним блендером, подрібніть масу до однорідної гладкої консистенції.

13. Куряче яйце розбийте в глибоку ємність.

14. Відокремте жовток від білка. У ємність з білком додайте необхідну кількість цукрового піску.

15. Скориставшись міксером, збийте білок з цукровим піском до стану твердих піків.

16. Збитий білок, додайте до сирної маси.

17. Акуратно перемішайте до однорідної консистенції, а потім додайте манну крупу.

18. Ще раз гарненько перемішайте силіконової лопаткою.

19. Відпочиле тісто розкачайте качалкою в коло товщиною приблизно 5-7 міліметрів.

20. Скориставшись круглої вирубкою, виріжте однакові кружечки.

21. На половину кожного кружечка покладіть начинку.

22. А потім другою половиною накрийте начинку.

23. Деко застеліть папером для випічки. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром. Попередньо збитим жовтком покрийте верхівки сочников, скориставшись силіконової пензликом.

24. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте сочники 30 хвилин. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам.

25. Готові сочники з сиром з пісочного тіста подавайте на стіл до своїх улюблених гарячих напоїв.

Приємного чаювання!

Дуже смачний сочник з сиром по ГОСТу в духовці

З великим задоволенням хочу поділитися рецептом своєї улюбленої випічки, яку часто можна було зустріти в дитинстві в шкільному буфеті або кулінарії. Сочник з сиром виходить з соковитою повітряної начинкою і розсипчастим пісочним тістом.

Час готування: 1 година 15 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 12

Склад:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Розпушувач – 1/2 ч. л.
  • Сіль – щіпка

Для начинки:

  • Сир жирний – 300 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Білки курячі – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Сметана 20% – 40 гр.
  • Ванілін – за смаком

Для змащування сочников:

  • курячі Жовтки – 1 шт.
  • Молоко – 2 ст. л.
  • цукрова Пудра для прикраси

Процес приготування:

1. Насамперед приготуйте начинку. У глибокій ємності з’єднайте жирний сир, цукровий пісок, борошно пшеничне, куряче яйце і білок, сметану і ванілін.

2. Ретельно перемішайте до однорідної гладкої консистенції, оберніть харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.

3. Вершкове масло хорошої якості і підвищеної жирності заздалегідь дістаньте з холодильника. Розм’якшене вершкове масло викладіть в миску, додайте необхідну кількість цукрового піску, сіль і курячі яйця. Збийте до пишної консистенції на середніх оборотах міксера.

4. В окрему ємність через дрібне сито просіяти необхідну кількість пшеничного борошна і розпушувач, добре перемішайте, а потім поступово додайте в тісто. Скориставшись міксером, ретельно перемішайте на високій швидкості.

5. Потім тісто добре вимісити руками.

6. Тісто зібрати в кулю, помістіть в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою і поставте його в холодильник приблизно на 15 хвилин.

7. Відпочиле тісто розділіть на 12 однакових частин.

8. Кожну частину розкачайте качалкою, намагаючись, щоб вийшов рівний коло товщиною приблизно 5-7 міліметрів.

9. На половину кожної частини тесту викладіть начинку. А другою половиною накрийте начинку.

10. Деко застеліть папером для випічки. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром.

11. У мене вийшло 2 дека.

12. У невеликій ємності з’єднайте курячий жовток і молоко, ретельно перемішайте і отриманою сумішшю покрийте верхівки сочников, скориставшись силіконової пензликом.

13. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте сочники 30 хвилин. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам, і зніміть їх з дека.

14. Потім прикрасьте їх цукровою пудрою.

15. Готові сочники з сиром по ГОСТу, приготовлені в духовці, подавати на стіл до своїх улюблених гарячих напоїв – ароматного чаю або свіжозвареної кави.

Приємного насолоди!

Простий рецепт приготування сочника з сиру як в дитинстві

На мій погляд, всі радянські діти люблять сочники з сиру. Раніше не було такого різноманіття смачної випічки, як можна знайти сьогодні. Процес приготування сочников досить простий, а в результаті – неймовірне смачне частування.

Час готування: 1 година 15 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Склад:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 210 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Розпушувач – 1/4 ч. л.
  • Сіль – щіпка

Для начинки:

  • Сир жирний – 200 гр.
  • курячі Жовтки – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 30 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Сметана 20% – 50 гр.
  • Ванілін – за смаком

Для змащування сочников:

  • курячі Жовтки – 1 шт.
  • Молоко – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Відміряйте необхідну кількість жирного сиру.

2. Потім відміряйте необхідну кількість цукрового піску.

3. У глибоко ємності з’єднайте відміряну кількість жирного сиру і цукрового піску, потім додайте сметану.

4. Після чого додайте курячий жовток, пшеничне борошно і ванілін.

5. Скориставшись віночком, ретельно перемішайте до однорідної гладкої консистенції, оберніть харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.

6. Вершкове масло хорошої якості і підвищеної жирності заздалегідь дістаньте з холодильника. Потім відміряйте необхідну кількість розм’якшеного вершкового масла.

7. Після чого додайте необхідну кількість цукрового піску і солі. Збийте до пишної консистенції на середніх оборотах міксера. Потім розбийте куряче яйце.

8. В тісто через дрібне сито просіяти необхідну кількість пшеничного борошна і розпушувач, добре перемішайте.

9. Тісто зібрати в кулю, помістіть в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою і поставте його в холодильник приблизно на 20 хвилин.

10. Відпочиле тісто розділіть на 6 однакових частин.

11. Кожну частину розкачайте качалкою, намагаючись, щоб вийшов рівний коло товщиною приблизно 5-7 міліметрів.

12. На половину кожної частини тесту викладіть начинку.

13. А другою половиною накрийте начинку зверху.

14. Деко застеліть папером для випічки. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром.

15. У невеликій ємності з’єднайте курячий жовток і молоко, ретельно перемішайте і отриманою сумішшю покрийте верхівки сочников, скориставшись силіконової пензликом.

16. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте сочники 30 хвилин. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам, а потім викладіть їх на блюдо для подачі.

17. Готові сочники з сиром подавайте на стіл до своїх улюблених гарячих напоїв.

Приємного чаювання!

ПП дієтичний сочник з сиром

Хочу поділитися чудовим рецептом дієтичних сочников з сиром. Випічка виходить неймовірно смачною і ароматною. Ніхто і не помітить, що сочники приготовані за рецептом низькокалорійної випічки. Начинка виходить ніжною і повітряної.

Час приготування: 55 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 15

Склад:

  • Борошно рисова – 120 гр.
  • Сир 2% – 180 гр.
  • курячі Жовтки – 2 шт.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Підсолоджувач – за смаком

Для начинки:

  • Сир 2% – 200 гр.
  • Підсолоджувач – за смаком
  • Білки курячі – 2 шт.
  • Ізюм – за смаком

Процес приготування:

1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для ПП сочников з сиром.

2. Приготуйте тісто. Сир викладіть в глибоку ємність і додайте курячі жовтки. Гарненько перемішайте.

3. Потім через дрібне сито просіяти необхідну кількість рисового борошна і розпушувач, додайте підсолоджувач за смаком.

4. Тісто зібрати в кулю, оберніть харчовою плівкою і поставте його в холодильник приблизно на 15 хвилин.

5. Відпочиле тісто розкачайте качалкою в коло товщиною приблизно 5 міліметрів. Потім скориставшись спеціальною вирубкою, виріжте рівні кружечки.

6. Приготуйте начинку. У глибокій ємності з’єднайте сир, підсолоджувач, курячі білки і попередньо вимитий і обсушенный родзинки. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

7. На половину кожної частини тесту викладіть начинку. А другою половиною накрийте начинку.

8. Деко застеліть папером для випічки. На відстані один від одного викладіть ПП сочники з сиром. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте сочники 30 хвилин.

9. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам, а потім викладіть їх на блюдо для подачі. Готові ПП сочники з сиром подавайте на стіл зі своїми улюбленими гарячими напоями.

Приємного чаювання!

Простий рецепт приготування сочника з сиром без сметани

Я дуже люблю домашню випічку і часто балую своїх домашніх. Сьогодні з превеликим задоволенням хочу поділитися з вами рецептом сочников, приготованих з сиром без сметани. Випічка виходить ніжною, і буквально тане в роті.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 12

Склад:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Розпушувач – 1/2 ч. л.
  • Сіль – щіпка
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.

Для начинки:

  • Сир жирний – 270 гр.
  • Білки курячі – 1 шт.
  • Крупа манна – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 35 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • курячі Жовтки – 1 шт.

Процес приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло викладіть в миску, додайте необхідну кількість цукрового піску, розбийте куряче яйце, додайте ванільний цукор і ретельно перемішайте міксером.

2. В окрему ємність через дрібне сито просіяти необхідну кількість пшеничного борошна і розпушувач, додайте сіль і добре перемішайте.

3. Приготуйте начинку. У глибокій ємності з’єднайте жирний сир, цукровий пісок, манну крупу, курячий білок і ванільний цукор. Ретельно перемішайте до однорідної гладкої консистенції.

4. До збитого вершкового масла поступово введіть сухі інгредієнти Тісто добре перемішайте, а потім вимісити руками. Тісто зібрати в кулю, помістіть в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою і поставте його в холодильник приблизно на 20 хвилин.

5. Відпочиле тісто розділіть на 12 однакових частин.

6. Кожну частину розкачайте качалкою, намагаючись, щоб вийшов рівний коло товщиною приблизно 5-7 міліметрів. На половину кожної частини тесту викладіть начинку. А другою половиною накрийте начинку.

7. Деко застеліть папером для випічки. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром. Покрийте верхівки сочников попередньо збитим курячим жовтком, скориставшись силіконової пензликом. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте сочники 30 хвилин.

8. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам. Готові сочники з сиром подавайте на стіл з ароматним чаєм.

Приємного чаювання!

Як приготувати сочник з сиром з листкового тіста

Любителів домашньої випічки рекомендую приготувати неймовірно смачні сочники з сиром з листкового тіста. Сочники можна приготувати з готового листкового тіста, що значно скоротить час на приготування. Випічка виходить хрустким зовні і соковитим всередині.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Тісто дріжджове листкове – 500 гр.
  • Масло – 1,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.
  • Цукор-пісок – 3,5 ст. л.
  • Сир жирний – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 30 гр.
  • Цукор ванільний – за смаком
  • Молоко – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

1. Приготуйте начинку. У глибокій ємності з’єднайте жирний сир, цукровий пісок, розм’якшене вершкове масло і ванільний цукор. Ретельно перемішайте до однорідної гладкої консистенції за допомогою заглибного блендера або міксера.

2. Готове листкове дріжджове тісто розріжте на 12 рівних частин.

3. Чисту робочу поверхню присипте невеликою кількістю пшеничного борошна. Кожну частину тіста розкачайте качалкою в квадрат товщиною приблизно 5-7 міліметрів. На половину кожної частини тесту викладіть начинку.

4. А другою половиною накрийте начинку і добре скріпіть краю.

5. Деко застеліть папером для випічки. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром. Скориставшись силіконової пензликом, змастіть верх молоком.

6. Помістіть деко в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і випікайте сочники 15 хвилин. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам. Готові сочники з сиром з листкового тіста на стіл до чаю або кави.

Приємного чаювання!

Сочники з сиром на кефірі в домашніх умовах

З великим задоволенням і неймовірним бажанням хочу поділитися чудовим рецептом надзвичайно смачних і апетитних сочников, приготованих з сиром на кефірі. Така випічка стане чудовим частуванням для ваших рідних і близьких.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 15

Склад:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 480 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Сода харчова – 1/2 ч. л.
  • Кефір – 200 мл

Для начинки:

  • Сир жирний – 400 гр.
  • Борошно пшеничне – 30 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Сметана 20% – 20 гр.
  • Ванілін – за смаком

Процес приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло викладіть в миску, додайте необхідну кількість кефіру.

2. Потім розбийте куряче яйце.

3. Після чого через дрібне сито просіяти необхідну кількість пшеничного борошна і харчової соди, додайте необхідну кількість цукрового піску. Добре перемішайте.

4. Тісто зібрати в кулю, помістіть в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою і поставте його в холодильник приблизно на 20 хвилин.

5. Куряче яйце розділіть на жовток і білок.

6. Приготуйте начинку. В чаші блендера з’єднайте жирний сир, цукровий пісок, пшеничне борошно, сметану і ванілін. Ретельно збийте до однорідної гладкої консистенції.

7. Курячий білок збийте міксером в щільну піну. Сирну масу викладіть в окрему миску, а потім додайте збитий білок. Акуратними рухами начинку перемішайте до однорідної консистенції.

8. Відпочиле тісто розділіть на 15 однакових частин. Кожну частину розкачайте качалкою, намагаючись, щоб вийшов рівний коло товщиною приблизно 5-7 міліметрів. На половину кожної частини тесту викладіть начинку.

9. А другою половиною накрийте начинку.

10. Деко застеліть фольгою або папером для випічки. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром. Покрийте верхівки сочников попередньо збитим курячим жовтком, скориставшись силіконової пензликом.

11. Помістіть деко в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і випікайте сочники 25 хвилин. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам.

12. Готові сочники з сиром, приготовані на кефірі, подавайте на стіл до своїх улюблених гарячих напоїв.

Приємного чаювання!

Покроковий рецепт приготування сочников з сиром на маргарині

Любителям смакоти, а також іншої випічки від усієї душі рекомендую приготувати сочники з сиром на маргарині. Випічка виходить розсипчастою і ніжною. Апетитні сочники – чудове частування на сімейному чаюванні. Ваше близькі залишаться в захваті.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 10

Склад:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Маргарин – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Сметана 20% – 100 гр.
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.
  • Сіль – щіпка
  • Масло рослинне – для змазування дека

Для начинки:

  • Сир жирний – 350 гр.
  • Білки курячі – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 30 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Лимон – ½ шт.
  • Ванілін – за смаком
  • Сіль – щіпка

Для змащування сочников:

  • курячі Жовтки – 1 шт.

Процес приготування:

1. Приготуйте начинку. Лимон ретельно вимийте, обсушіть, розріжте навпіл, вийміть кісточки, подрібніть блендером. У глибокій ємності з’єднайте жирний сир, цукровий пісок, борошно пшеничне, курячий білок, подрібнений лимон, сіль і ванілін. Ретельно перемішайте до однорідної гладкої консистенції.

2. Розм’якшений маргарин викладіть в ємність, додайте необхідну кількість цукрового піску.

3. Потім викладіть необхідну кількість сметани, пшеничного борошна, розпушувач, розбийте куряче яйце, додайте сіль і ретельно перемішайте. Замісіть еластичне тісто.

4. Тісто зібрати в кулю, помістіть в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою і поставте його в холодильник приблизно на 20 хвилин.

5. Відпочиле тісто розкачайте качалкою в коло товщиною приблизно 5-7 міліметрів.

6. З тіста виріжте рівні кружечки, скориставшись спеціальною формочкою або пиалкой.

7. На половину кожної частини тесту викладіть начинку.

8. А другою половиною накрийте начинку зверху.

9. Деко змастіть невеликою кількістю рослинного масла. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром. Верх сочников попередньо змастіть збитим жовтком, скориставшись силіконової пензликом.

10. Помістіть деко в попередньо розігріту до 190 градусів духовку і випікайте сочники 30 хвилин.

11. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам.

12. Готові сочники з сиром, приготовані на маргарині, подавайте на стіл з гарячими напоями.

Приємного чаювання!

Дуже смачні ледачі сочники з сиром

Любителям швидкої випічки хочу запропонувати простий рецепт лінивих сочников з сиром. Випічка виходить незвичайно апетитною і сподобається всім ласунам. Спробуйте приготувати, і ваші близькі не залишаться байдужими.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 12

Склад:

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Вершки – 100 мл
  • Цукор-пісок – 160 гр.
  • Розпушувач – 1/3 ч. ложки
  • Сіль – щіпка
  • Сир жирний – 300 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Масло рослинне – для змазування дека

Процес приготування:

1. У глибокій ємності змішайте половину необхідної кількості пшеничного борошна, третина необхідної кількості цукрового піску, розпушувач і сіль. Розбийте куряче яйце і поступово влийте вершки або молоко. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

2. Вершкове масло хорошої якості і підвищеної жирності заздалегідь дістаньте з холодильника, натріть на крупній тертці. З’єднайте приготоване тісто, подрібнене вершкове масло і залишився кількість пшеничного борошна. Тісто зібрати в кулю, помістіть в поліетиленовий пакет, помістити його в холодильник на 15 хвилин.

3. Тим часом приготуйте начинку. У глибокій ємності з’єднайте жирний сир, що залишився цукровий пісок і курячий яйце. Ретельно перемішайте начинку до однорідної гладкої консистенції.

4. Відпочиле тісто розділіть на 2 однакові частини. Кожну частину розкачайте качалкою, намагаючись, щоб вийшов рівний коло товщиною приблизно 5-7 міліметрів. На невеликій відстані викладіть начинку.

5. А другою половиною тіста накрийте начинку зверху. Скориставшись склянкою, виріжте кружечки.

6. Деко змастіть невеликою кількістю рослинного масла. На відстані один від одного викладіть сочники з сиром. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте сочники 25 хвилин.

7. Гарячий деко акуратно вийміть з духовки. Дайте повністю охолонути сочникам. Готові ледачі сочники з сиром подавайте на стіл до своїх улюблених гарячих напоїв.

Насолоджуйтесь неймовірно смачною і соковитою випічкою!