Начинки для пирогів в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Начинки для пирогів в духовці – це те, що робить вашу випічку дивно смачною і особливою. Не знаєте, з чим приготувати домашній пиріг? Спеціально для вас ми підготували кулінарну добірку з десяти різних кулінарних варіантів. Тут ви знайдете солодкі і несолодкі ідеї. Обов’язково беріть на замітку!

Дуже смачна начинка для пирога з капустою

Дуже смачна начинка для пирога з капустою нікого не залишить байдужим. Така випічка вийде неймовірно соковитою, ніжною і апетитною. Для заготівлі капустяної начинки використовувати перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
0.4 кг.

  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Масло рослинне 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Вода кип’ячена ½ склянки

Процес приготування:

  1. капусту Промиваємо під водою, знімаємо з неї верхні листки. Сам продукт дуже дрібно шаткуємо соломкою.
  2. Нагріваємо сковороду з товстим дном з рослинним маслом. Викладаємо сюди капусту і прогріваємо її на невеликому вогні близько 5 хвилин. Періодично помішуємо вміст.
  3. Вливаємо в капусту півсклянки перевареної води. Закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо заготівлю близько 15-20 хвилин. Також не забуваємо помішувати вміст.
  4. Через зазначений час зменшуємо вогонь і знімаємо кришку. Обсмажуємо капусту до золотистого відтінку, але не даємо їй пригорати. Солимо інгредієнт, доповнюємо його подрібненим часником і дрібними кубиками відварених яєць.
  5. Тісто для пирога розгортаємо в тонкий пласт.
  6. Викладаємо на тісто підготовлену капустяну начинку.
  7. Закриваємо начинку другим пластом тіста. З’єднуємо його по краях
  8. Випікаємо частування до рум’яної скоринки. Такий пиріг смачно буде обмазати шматочком вершкового масла.
  9. Дуже смачна начинка для пирога з капустою готова радувати вас і ваших гостей!