Піца з кабачків – 8 простих рецептів з покроковими фото

Піца з кабачків — це ідеальне блюдо для тих, хто хоче привести себе у форму, при цьому, не відмовляючи собі в улюблених стравах. Приготування кабачкової піци в рази скоротить тимчасові витрати, при цьому принесе максимум задоволення любителям випічки. В якості начинки для піци можна використовувати все, що подобається. Тут все залежить від власної фантазії і переваг.

ПП піца з кабачків в духовці

ПП піца з кабачків в духовці являє собою чудове частування. Цей рецепт чудово дозволяє замаскувати кабачки для тих, хто не любить їх. Однак, з’ївши одну порцію, завжди просять добавки. Кабачки чудово поєднуються з будь-якими начинками. Сьогодні приготуємо піцу для людей, які хочуть схуднути.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Куряча грудка 700 г
  • Помідори 2 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кабачок 2 шт. (середній)
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сир 200 гр.
  • Часник 5 зуб.
  • соєвий Соус за смаком
  • Грецький йогурт за смаком
  • Зелень за смаком

Процес приготування:

  1. Щоб приготувати піцу з кабачків, готуємо інгредієнти у відповідності зі списком.
  2. Вимиті кабачки тремо на крупній тертці, при необхідності видаляємо шкірку і нутрощі. Солимо натерту масу і даємо постояти, щоб сіль витягла надлишки соку.
  3. Томати промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкими скибочками.
  4. Соковитий перець теж обполіскуємо.
  5. Вичистивши нутрощі, нарізаємо довільно.
  6. Подрібнюємо на тертці сир. Очищаємо часник, споліскуємо зелень і промиваємо курячу грудку. Перераховані компоненти прокручуємо через м’ясорубку.
  7. Фарш вивантажуємо в ємність, розбиваємо яйце і кладемо віджаті кабачки. Ретельно вимішуємо до однорідності. Простилаем деко силіконізованим папером для випічки. Якщо використовуємо звичайний пергамент, злегка промазуємо маслом. Розподіляємо нашу заготовку. Переміщаємо деко в прогріту до 180° духовку і запікаємо 7 хвилин.
  8. Приготуємо соус.
  9. Змішуємо грецький йогурт з соєвим соусом.
  10. Консистенція виходить як у майонезу.
  11. Акуратно дістаємо подпекшееся основу. Промазуємо корж сумішшю грецького йогурту і соєвого соусу.
  12. Розподіляємо сирний шар.
  13. Укладаємо томати.
  14. Розподіляємо перець.
  15. Поливаємо залишками соусу.
  16. Присипаємо залишилися сиром.
  17. Доготавливаем в духовці 15 хвилин.
  18. Готовий виріб акуратно дістаємо, нарізаємо і насолоджуємося. Приємного апетиту!

ПП піца з кабачків на сковороді

ПП піца з кабачків на сковороді дозволяє не втказывать собі в задоволенні всім, хто веде зожный спосіб життя. Піца готується досить просто і значно економить час, на відміну від піци на традиційному тесті. Правильна піца виходить не менш смачною.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці – 6 ст. л.
  • Помідори – 1 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Шинка індички – 50 гр.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти.

Крок 2. Очищений кабачок тремо на середній тертці.

Крок 3. Очищений часник подрібнюємо на дрібній тертці.

Крок 4. Перекладаємо стружку в миску розбиваємо яйця. Солимо й додаємо розпушувач. Ретельно вимішуємо масу.

Крок 5. Вівсяні пластівці перемелюємо і висипаємо до отриманої раніше масі.

Крок 6. Розмішавши даємо набрякнути протягом півгодини. Через півгодини переходимо до наступного етапу.

Крок 7. Шинку нарізаємо, як показано на фото.

Крок 8. Вимитий солодкий перець звільняємо від насіння і ріжемо довільно.

Крок 9. Сир твердого сорту крупно натираємо на тертці.

Крок 10. Чисті томати ріжемо п’ятаками.

Крок 11. Кабачково-вівсяне розподіляємо тісто по промасленим сковорідці.

Крок 12. Присипаємо шинкою.

Крок 13. Розсипаємо болгарський перець.

Крок 14. Укладаємо томати.

Крок 15. Посипаємо сиром і рубаною зеленню.

Крок 16. Поміщаємо в прогріту до 180° духовку на 40 хвилин. Часу на готування може знадобитися менше в залежності від вашої техніки.

Крок 17. Приготовану піцу акуратно дістаємо і нарізаємо на порції.

Крок 18. Насолоджуємося корисної піцою. Приємного апетиту!

Кабачкова піца з сиром і помідорами в духовці

Кабачкова піца з сиром і помідорами в духовці втілюється в життя досить просто. Використання манки для тесту дозволяє залишатися основі більш ніжною, при цьому добре тримати форму і не розвалюватися. Низькокалорійна піца гармонійно вписується в будь-який прийом їжі.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Помідори – 3-4 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Борошно – 0,5 склянки
  • Манка – 0,5 ст.
  • Сир – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. До вимитому і натертою кабачка засипаємо манку і просіяне борошно. Розбиваємо яйце і гарненько розмішуємо. Якщо кабачок дуже соковитий, слід посолити його, щоб позбутися від соку, віджати, а потім використовувати далі. У цьому випадку сухі компоненти вводимо по трохи, щоб тісто залишалося ніжним і м’яким.

Крок 2. Тісто виходить досить в’язким.

Крок 3. За змащеного олією деку розсипаємо панірувальні сухарі або застеляємо пергаментом, а зверху розподіляємо тісто.

Крок 4. Чисті помідори нарізаємо кружечками.

Крок 5. Очищаємо цибулю, нарізаємо його півкільцями і розсипаємо по основі. Далі розкладаємо помідорні кружечки. Присипаємо тертим сиром.

Крок 6. В заздалегідь прогріту духовку до 200° встановлюємо нашу заготовку і випікаємо 25 хвилин.

Крок 7. Приготовану кабачкову піцу нарізаємо шматками і презентуємо до столу. Приємного апетиту!

Піца з кабачків з ковбасою і помідорами

Піца з кабачків з ковбасою і помідорами виходить соковитою і ніжною. Для начинки можна використовувати будь-яку ковбасу копчену або варену за вашим смаком. Для більш насиченого смаку можна використовувати кілька видів сирів. Від цього блюдо не тільки не постраждає, але і буде виглядати виграшно.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Кабачки середні – 1 шт.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Борошно – 150 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Зелень – за смаком.

Для начинки:

  • Ковбасні вироби – 120 гр.
  • Помідори – 5 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Перець пекучий стручковий – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти для апетитною піци. Форму для запікання попередньо простилаем пергаментом, якщо потрібно, змащуємо маслом.

Крок 2. Вимитий кабачок натираємо на тертці і складаємо в ємність. Зелень перебираємо і обполіскуємо під сильним напором. Стряхиваем надлишки вологи і дрібно рубаємо. Більшу частину відправляємо до кабачків і розмішуємо. Ковбасу розрізаємо на сегменти. Томати промиваємо та нарізаємо тонкими кружальцями. Вимитий перець очистити від нутрощів і нарізаємо кільцями.

Крок 3. Розбиті яйця разбалтываем в об’ємної ємності. Виливаємо до кабачків і розмішуємо.

Крок 4. Просіяне борошно солимо і розмішуємо з розпушувачем. Пересипаємо суху суміш до кабачкової суміші. Гарненько вимішуємо тісто.

Крок 5. Підстава розподіляємо по застеленій формі. Подрібнюємо сир на тертці.

Крок 6. Ковбасу і томати розкладаємо так, як подобається.

Крок 7. Присипаємо залишилася зеленню і пекучим перцем.

Крок 8. Засипаємо сирної стружкою, відправляємо випікатися при 180° на 25 хвилин.

Крок 9. Ароматну піцу подаємо з запалі з жару, нарізавши порційними шматками. Приємного апетиту!

Дієтична піца з кабачків без борошна

Дієтична піца з кабачків без борошна являє собою ніжну основу і соковиту начинку тягнеться з сиром. Приготування дієтичної піци займе менш ніж півгодини. Страва ідеально підходить для всіх, хто не вживає м’ясні вироби.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Помідори – 150 гр.
  • Яйця курячі – 110 гр.
  • Кабачки – 400 гр.
  • Сметана 25% – 50 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промитий кабачок подрібнюємо і посипаємо сіллю. Перемішавши масу, залишаємо постояти.

Крок 2. Яйця збовтуємо з улюбленими спеціями і сметаною.

Крок 3. Віджавши кабачки від надлишків соку, перекладаємо в підготовлену суміш.

Крок 4. Ретельно вимішуємо кабачкову масу.

Крок 5. Чисті помідори ріжемо кружальцями, сир твердих сортів перетворюємо в стружку за допомогою терки.

Крок 6. Кабачкову масу розподіляємо по формі. Розкладаємо томати і висипаємо сир.

Крок 7. Прибираємо в прогріту до 180° духовку на 25 хвилин.

Крок 8. Ароматну піцу дістаємо і акуратно ділимо на порції, щоб не обпектися. Приємного апетиту!

Кето піца з кабачків

Кето піца з кабачків виглядає досить красиво і апетитно. Страву можна презентувати як в гарячому, так і в охолодженому стані. Кабачкову піцу можна приготувати одним загальним стравою або зробити так, як продемонстровано в сьогоднішньому рецепті.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Пепероні – 80 гр.
  • Томатний соус низковуглеводний – ⅓ склянки
  • Свіжий базилік – 2 ст. л.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Сир моцарелла – ½ склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготувавши всі інгредієнти, приступаємо до готування. Зважуємо необхідну кількість продуктів. Включаємо духовку розігріватися.

Крок 2. Деко застеляємо тефлоновим килимком або папером для випічки. Кабачки ретельно промиваємо. Нарізаємо кружечками і розкладаємо по підготовленій листу. Відправляємо запікатися при температурі 180 градусів на 5 хвилин. В середині процесу перевертаємо кабачки на іншу сторону.

Крок 3. Подпекшиеся кабачки промазуємо низькокалорійним соусом. Далі посипаємо тертою моцарелою. Зверху кладемо нарізану пепероні.

Крок 4. Повертаємо доготавливаться, поки сир не розплавиться.

Крок 5. Готові міні-піци присипаємо сіллю і свіжим базиліком. Приємного апетиту!

Кабачкова піца з фаршем

Кабачкова піца з фаршем виходить досить легкою, але при цьому ситної. Піца з курячим фаршем підійде як для ситного обіду, так і для вечері. Низькокалорійне частування з збалансованими нутрієнтами неодмінно сподобається по смаку всім, котрі худнуть.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Кабачки – 3 шт.
  • Манна крупа – 4 ст. л.
  • Сир – 150 гр.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сметана – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для змазування форми

Процес приготування:

Крок 1. Чисті молоденькі кабачки натираємо на тертці разом з шкіркою, зрізавши кінчики. Посипаємо сіллю і відставляємо на 10 хвилин в бік.

Крок 2. Не гаючи часу, курку подрібнюємо і оперативно обсмажуємо на сухій сковорідці до повного випаровування вологи. Довго не смажимо, щоб не пересушити, так як основна термічна обробка буде відбуватися в духовці. Перекручуємо м’ясо через м’ясорубку. Приправляємо спеціями і сіллю. Вимішуємо. Можна використовувати сирий фарш, але при запіканні буде утворюватися зайва волога.

Крок 3. До віджатою кабачка вводимо розбите яйце, сиплемо манну крупу і просіяне борошно. Об’єднуємо до однорідності.

Крок 4. У змащену олією форму перекладаємо і розрівнюємо тісто, попередньо обсипати сухарями форму або манкою. Розподіляємо обсмажений фарш. Промазуємо сметаною для соковитості.

Крок 5. Укладаємо чисті нарізані напівкружечками помідори. Прибираємо запікати при 200° на 30 хвилин.

Крок 6. Через 20 хвилин засипаємо натертим сиром. Готову піцу дістаємо і нарізаємо на порції. Приємного апетиту!

Піца з кабачків з грибами

Піца з кабачків з грибами являє собою яскраве частування, яке хочеться спробувати від одного тільки зовнішнього вигляду. Достаток овочів надає страві неймовірно багатий смак і презентабельний вигляд. Дивовижна випічка стане для вас фаворитом у весняно-літній період.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Печериці – 120 гр.
  • Помідори черрі – 120 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно – 80 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Кабачки – 600 гр.
  • Перець болгарський – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 40 гр.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Сир моцарелла – 50 гр.
  • Часник сушений мелений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Трави сушені – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти.

Крок 2. Кабачки промиваємо, висушуємо паперовими рушниками. Обрізаємо кінчики і тремо на крупній тертці. Перекладаємо стружку в миску і посипаємо сіллю. Забуваємо про них на 10 хвилин.

Крок 3. Віночком збовтуємо яйця.

Крок 4. Окремо просіваємо борошно. Включаємо розігрів духовки, встановивши важіль на 200°.

Крок 5. Кабачки проціджуємо через сито і віджимаємо надлишки соку.

Крок 6. Вичавлені кабачки перекладаємо до збитим яєць і засипаємо просіяним борошном. Сиплемо сухий часник і трохи сухих трав.

Крок 7. Перемішуємо тісто до однорідності.

Крок 8. На килимку формуємо основу. Прибираємо запікатися на 15 хвилин.

Крок 9. Вимиті перець очищаємо від насіння. Нарізаємо кільцями.

Крок 10. Чисті помідори ріжемо часточками.

Крок 11. Підготовлені печериці нарізаємо тонкими скибочками.

Крок 12. Очищений цибулю нарізаємо півкільцями.

Крок 13. Моцарелу ріжемо кубиком.

Крок 14. Завантажуємо нарізку в загальну миску, присмачую оливковою олією і гарненько розмішуємо.

Крок 15. Дістаємо напівготовий корж.

Крок 16. Розкладаємо начинку.

Крок 17. Присипаємо залишилися запашними травами і повертаємо допекаться на 15 хвилин в гарячій духовці.

Крок 18. Запашну піцу акуратно дістаємо і нарізаємо шматками. Скроплюємо маслом і подаємо. Приємного апетиту!