Піца з кабачків – 8 простих рецептів з покроковими фото

Піца з кабачків — це ідеальне блюдо для тих, хто хоче привести себе у форму, при цьому, не відмовляючи собі в улюблених стравах. Приготування кабачкової піци в рази скоротить тимчасові витрати, при цьому принесе максимум задоволення любителям випічки. В якості начинки для піци можна використовувати все, що подобається. Тут все залежить від власної фантазії і переваг.

ПП піца з кабачків в духовці

ПП піца з кабачків в духовці являє собою чудове частування. Цей рецепт чудово дозволяє замаскувати кабачки для тих, хто не любить їх. Однак, з’ївши одну порцію, завжди просять добавки. Кабачки чудово поєднуються з будь-якими начинками. Сьогодні приготуємо піцу для людей, які хочуть схуднути.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Куряча грудка 700 г
  • Помідори 2 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кабачок 2 шт. (середній)
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сир 200 гр.
  • Часник 5 зуб.
  • соєвий Соус за смаком
  • Грецький йогурт за смаком
  • Зелень за смаком

Процес приготування:

  1. Щоб приготувати піцу з кабачків, готуємо інгредієнти у відповідності зі списком.
  2. Вимиті кабачки тремо на крупній тертці, при необхідності видаляємо шкірку і нутрощі. Солимо натерту масу і даємо постояти, щоб сіль витягла надлишки соку.
  3. Томати промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкими скибочками.
  4. Соковитий перець теж обполіскуємо.
  5. Вичистивши нутрощі, нарізаємо довільно.
  6. Подрібнюємо на тертці сир. Очищаємо часник, споліскуємо зелень і промиваємо курячу грудку. Перераховані компоненти прокручуємо через м’ясорубку.
  7. Фарш вивантажуємо в ємність, розбиваємо яйце і кладемо віджаті кабачки. Ретельно вимішуємо до однорідності. Простилаем деко силіконізованим папером для випічки. Якщо використовуємо звичайний пергамент, злегка промазуємо маслом. Розподіляємо нашу заготовку. Переміщаємо деко в прогріту до 180° духовку і запікаємо 7 хвилин.
  8. Приготуємо соус.
  9. Змішуємо грецький йогурт з соєвим соусом.
  10. Консистенція виходить як у майонезу.
  11. Акуратно дістаємо подпекшееся основу. Промазуємо корж сумішшю грецького йогурту і соєвого соусу.
  12. Розподіляємо сирний шар.
  13. Укладаємо томати.
  14. Розподіляємо перець.
  15. Поливаємо залишками соусу.
  16. Присипаємо залишилися сиром.
  17. Доготавливаем в духовці 15 хвилин.
  18. Готовий виріб акуратно дістаємо, нарізаємо і насолоджуємося. Приємного апетиту!