Пиріжки з сиром – 10 рецептів приготування пиріжків з сирною начинкою з покроковими фото

Пиріжки з сиром – це просте у виконанні і дуже смачне частування для домашнього столу. Такий продукт можна приготувати солодким чи солоним. Беріть до уваги яскраві кулінарні ідеї з нашої добірки, де ми зібрали десять рецептів з покроковими фотографіями.

Тістечка з сиром у духовці

Пиріжки з сиром у духовці виходять неймовірно пишними та соковитими. Таке ніжне за смаком та привабливе частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до філіжанки гарячого чаю, а для приготування використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Сир – 300 гр.
  • Родзинки – 150 гр.
  • Борошно – 1 кг
  • Молоко коров’яче – 200 мл.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Свіжі дріжджі – 20 гр.

Процес приготування:

Як приготувати пиріжки з сиром? Борошно просіюємо в глибоку миску.

Вимірюємо необхідну кількість молока кімнатної температури.

У борошняну суміш розбиваємо курячі яйця і починаємо перемішувати.

Сюди вливаємо молоко і продовжуємо все перемішувати.

Тепер приготуємо опару. Для цього з’єднуємо в окремій мисці цукор та столову ложку борошна.

Всипаємо сюди сухі дріжджі.

Вливаємо сюди трохи теплого молока і добре замішуємо масу.

Залишаємо опару на 10-15 хвилин.

Після цього переливаємо її в тісто і добре вимішуємо.

Отримане тісто залишаємо у теплому місці для збільшення.

Для начинки розтираємо сир вилкою. Родзинки промиваємо та обсушуємо.

Тісто, що підійшло, ділимо на невеликі шматочки. Кожен шматочок наповнюємо сиром та родзинками, формуємо акуратно пиріжок. Всі заготовки перекладаємо в лист і відправляємо в розігріту до 220 ° духовку на 30 хвилин.

Тістечка з сиром у духовці готові. Частуйтесь!

Смажені пиріжки з сиром на сковороді

Смажені пиріжки з сиром на сковороді порадують вас своєю м’якістю та ніжним смаком. Таке частування стане чудовим перекусом для всієї родини. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 200 гр.
  • Молоко – 1 ст.
  • Цукор – 3 ст.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Олія – ​​100 мл.
  • Дріжджі сухі – 2 ч. л.
  • Борошно – 3,5 ст.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо дріжджове тісто. У глибоку миску вливаємо молоко, додаємо сюди столову ложку цукру та сіль.

Крок 2. Далі вводимо сюди дріжджі та перемішуємо.

Крок 3. Вливаємо три столові ложки олії і знову добре вимішуємо вміст.

Крок 4. Всипаємо сюди борошно, що просіює, і починаємо замішувати м’яке тісто.

Крок 5. Підготовлене тісто прикриваємо плівкою або рушником. Забираємо на 1 годину у тепле місце.

Крок 6. Для начинки добре розтираємо вилкою сир з двома видами цукру.

Крок 7. Через годину тісто підійде і помітно збільшиться у розмірі.

Крок 8. Перекладаємо його на робочу поверхню та розминаємо руками.

Крок 9. Розділяємо заготовку на невеликі рівні шматочки. Кожен розкочуємо в тонкий коржик і наповнюємо сирною начинкою.

Крок 10. Далі защипуємо краї навколо начинки, формуємо пиріжки.

Крок 11. Сковороду розігріваємо з олією і викладаємо сюди пиріжки швом донизу.

Крок 12. Обсмажуємо приблизно 3-4 хвилини з кожної сторони до появи золотистого відтінку.

Крок 13. Смажені пиріжки із сиром на сковороді готові. Подавайте до столу!

Тістечка з дріжджового тіста з сиром у духовці

Тістечка з дріжджового тіста з сиром в духовці – це неймовірно апетитне і смачне частування для вашого домашнього столу. Такий продукт порадує своєю ніжністю та легкістю. Порадуйте себе та близьких за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепту з фотографіями.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Тісто дріжджове – 500 гр.
  • Сир – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт. + для обмазування.
  • Цукор – 4 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. У глибоку миску викладаємо сир і добре розминаємо його.

Крок 3. Розбиваємо до сиру куряче яйце.

Крок 4. Сюди ж відправляємо два види цукру та солі.

Крок 5. Вимішуємо масу до однорідності та відправляємо в холодильник на якийсь час.

Крок 6. Дріжджове тісто розділяємо на рівні шматочки, після кожного з них розкочуємо в тонкий шар.

Крок 7. Отримуємо акуратні кружечки і робимо в кожному по два паралельні надрізи.

Крок 8. По центру надрізи викладаємо начинку сиру.

Крок 9. Край заготовки із тіста просовуємо в надріз іншого краю. Формуємо усі пиріжки таким чином.

Крок 10. Далі заготовки залишаємо у теплому місці на 30 хвилин, прикривши серветкою. Після цього обмазуємо тісто збитим яйцем.

Крок 11. Перекладаємо частування на лист і відправляємо в розігріту до 180° духовку на 30 хвилин.

Крок 12. Тістечка з дріжджового тіста з сиром у духовці готові. Частуйтесь!

Тістечка з сиром та яблуками

Пиріжки з сиром і яблуками – це неймовірно соковиті і апетитні ласощі для всієї родини. Таке частування можна подавати до чаю або як цікаве перекушування. Для нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 1 година 50 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 150 гр.
  • Яблуко – 2 шт.
  • Борошно – 3 ст.
  • Молоко – 1 ст.
  • Цукор – 3 ст.
  • Сіль – 1 год.
  • Дріжджі сухі – 2 ст.
  • Олія – ​​100 мл.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо столову ложку цукру, сіль та дріжджі.

Крок 2. Відправляємо до продуктів тепле молоко та починаємо перемішувати.

Крок 3. Сюди ж вливаємо три столові ложки олії, знову перемішуємо.

Крок 4. Всипаємо борошно сюди і замішуємо однорідне м’яке тісто. Прикриваємо його рушником і прибираємо на 1:00 в тепле місце.

Крок 5. Для начинки з’єднуємо сир з цукром, що залишився. Добре розминаємо вилкою.

Крок 6. Промиваємо та очищаємо яблука, потім натираємо на дрібній тертці. З отриманої маси злегка віджимаємо сік. Яблучне пюре вкладаємо до сиру та перемішуємо.

Крок 7. Тісто, що підійшло, розминаємо руками і ділимо на рівні невеликі шматочки. Кожен розгортаємо в тонке коло і наповнюємо начинкою. З’єднуємо щільно краї тіста, формуємо пиріжки.

Крок 8. Викладаємо заготовки на сковороду з олією і обсмажуємо до яскравого рум’янцю з обох боків.

Крок 9. Пиріжки з сиром та яблуками готові. Швидше пригощайтеся!

Тістечка з сирного тіста з м’ясом

Тістечка з сирного тіста з м’ясом – це ситне, соковите і дуже смачне частування для домашнього столу. Подавайте до обіднього столу або як перекушування. Для приготування апетитної страви використовуйте наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 125 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія вершкове – 125 гр.
  • Борошно – 150 гр.
  • Сіль – ч.л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 30 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Для обмазування тіста:

  • Жовток – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. М’ясний фарш викладаємо в глибоку миску, солимо і перчимо його. Сюди ж викладаємо цибулину, попередньо натерту на тертці. Ретельно перемішаємо вміст миски.

Крок 3. В окремому посуді з’єднуємо сир, яйце та сіль.

Крок 4. Сюди ж викладаємо шматочки розм’якшеного вершкового масла. Починаємо перемішувати продукти.

Крок 5. Просіюємо в масу борошно.

Крок 6. Замішуємо м’яке однорідне тісто.

Крок 7. Далі тісто розгортаємо в тонкий пласт і поділяємо його на рівні квадратики. По центру кожного квадрата кладемо м’ясну начинку. Далі з’єднуємо тісто з начинкою по краях та формуємо акуратні трикутні пиріжки.

Крок 8. Перекладаємо заготовки на лист з пергаментом. Обмазуємо тісто збитим жовтком.

Крок 9. Випікаємо 25 хвилин|мінути| при температурі 180°.

Крок 10. Тістечка з сирного тіста з м’ясом готові. Подавайте до столу!

Тістечка з листкового тіста з сиром

Пиріжки з листкового тіста з сиром порадують вас своїм смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Таке частування стане чудовим доповненням до чаю для всієї родини. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 180 гр.
  • Тісто листкове дріжджове – 400 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 50 гр.
  • Кунжут – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо сир та цукор.

Крок 3. В окремому посуді збиваємо курячі яйця і половину цієї суміші вливаємо у сирні заготовки.

Крок 4. Ретельно вимішуємо начинку сиру.

Крок 5. Листкове тісто попередньо розморожуємо і злегка розкочуємо.

Крок 6. Далі поділяємо його на рівні квадрати.

Крок 7. По центру кожного квадрата кладемо трохи сирної начинки. З’єднуємо заготовки з обох боків.

Крок 8. Перекладаємо пиріжки на лист з пергаментом. Обмазуємо їх збитим яйцем та посипаємо кунжутом. Випікаємо 20 хвилин|мінути| при температурі 180°.

Крок 9. Тістечка з листкового тіста з сиром готові. Подавайте до столу та пригощайтеся!

Тістечка на кефірі з сиром, смажені на сковороді.

Пиріжки на кефірі з сиром, смажені на сковороді виходять неймовірно соковитими та рум’яними. Таке апетитне частування нікого не залишить байдужим. Обов’язково спробуйте приготувати своїми руками за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 0,6 кг.
  • Борошно – 4 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кефір – 1,5 ст.
  • Олія – ​​6 ст.л. + для смаження.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Цибуля зелена – 10 пір’я.
  • Сіль за смаком.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Кислота лимонна – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. У глибоку миску всипаємо борошно. Додаємо сюди щіпку солі, чайну ложку соди, половину чайної ложки лимонної кислоти, розбиваємо куряче яйце, вливаємо олію та кефір.

Крок 3. Починаємо вимішувати тісто і обминаємо його близько 3 хвилин до м’якості.

Крок 4. Далі заготовку прикриваємо харчовою плівкою і на якийсь час залишаємо.

Крок 5. У глибокій мисці підготуємо начинку. З’єднуємо тут сир, куряче яйце, сіль та подрібнену зелень. Вимішуємо.

Крок 6. Підготовлене тісто ділимо на кульки рівного розміру.

Крок 7. Кожну кульку розкочуємо в тонке коло і центром викладаємо начинку.

Крок 8. Закриваємо начинку краями тіста та щільно закріплюємо.

Крок 9. Злегка притискаємо заготовки руками, надаючи форму акуратних пиріжків.

Крок 10. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо сюди наші заготовки. Прикриваємо кришкою.

Крок 11. Обсмажуємо до золотистої скоринки з кожного боку на помірному вогні.

Крок 12. Тістечка на кефірі з сиром, смажені на сковороді, готові. Можна куштувати!

Тістечка з сиром і зеленню

Пиріжки з сиром та зеленню порадують вас своїм цікавим смаком та апетитним виглядом. Таке частування стане чудовим перекусом для всієї родини. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 180 гр.
  • Борошно – 380 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Дріжджі пресовані – 12 грн.
  • Сметана – 150 грн.
  • Цукор – 1 ст.
  • Сіль – 1/3 ч. л.
  • Рукола – 80 гр.
  • Кріп – 50 гр.
  • Олія – 2 ст.л. + для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розминаємо дріжджі вилкою, з’єднуємо їх цукром, двома столовими ложками сметани та двома столовими ложками борошна. Добре вимішуємо і залишаємо на 20 хвилин.

Крок 2. На підготовлену опару виливаємо сметану, що залишилася, розбиваємо яйце, додаємо рослинне масло і сіль.

Крок 3. Перемішуємо вміст до однорідності та поступово всипаємо борошно.

Крок 4. Замішуємо м’яке тісто однорідне і залишаємо його на 1 годину.

Крок 5. Через зазначений час продукт підійде та збільшиться обсягом.

Крок 6. Для начинки з’єднуємо сир із подрібнену руколу з кропом. Можна використовувати й іншу зелень до смаку.

Крок 7. Готове тісто поділяємо на невеликі акуратні кульки. Залишаємо їх ще на 30 хвилин.

Крок 8. Кожну кульку перетворюємо на акуратний круглий коржик.

Крок 9. На коржики з тіста викладаємо начинку з сиром та зеленню. Формуємо акуратні пиріжки, закриваємо начинку краями тіста.

Крок 10. Далі заготовки відправляємо в розігріту з олією сковороду.

Крок 11. Закриваємо кришкою і обсмажуємо до рум’янцю з обох боків.

Крок 12. Пиріжки з сиром та зеленню готові. Подавайте апетитне частування до столу!

Тістечка з сирно-вишневою начинкою

Пиріжки з сирно-вишневою начинкою – це яскраві і соковиті ласощі для всієї родини. Перед апетитним ароматом таких пиріжків ніхто не зможе встояти. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями. Ваші близькі та гості залишаться задоволені.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 500 гр.
  • Молоко – 300мл.
  • Олія – ​​70 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст.
  • Сіль – 1 год.
  • Ванілін – за смаком.
  • Дріжджі – 7 гр.

Для начинки:

  • Вишня – 300 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Цукор – до смаку.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Тісто можна замішувати самостійно або з використанням хлібопічки. Якщо використовувати другий варіант, то в хлібопіч відправляємо молоко, яйце, олію, цукор, ванілін і сіль.

Крок 2. Всипаємо борошно та дріжджі.

Крок 3. Включаємо програму «тісто» та чекаємо на її завершення.

Крок 4 Для начинки відправляємо в сотейник вишню і посипаємо її цукром. Ставимо на невеликий вогонь і проварюємо до повного розчинення цукру.

Крок 5. З сотейника беремо трохи вишневого соку та розводимо в ньому крохмаль. Ретельно перемішуємо.

Крок 6. Заготівлю з крохмалю відправляємо у сотейник із вишнею.

Крок 7. Проварюємо начинку до загусання і після цього перекладаємо в інший посуд. Даємо охолонути.

Крок 8. Готове тісто трохи розминаємо руками.

Крок 9. Далі його поділяємо на невеликі кульки.

Крок 10. Кожну кульку розкочуємо в тонке коло.

Крок 11. На кожне коло кладемо трохи сиру та вишневої заготовки.

Крок 12. З’єднуємо краї тіста навколо начинки.

Крок 12. Формуємо акуратні довгі пиріжки. Трохи притискаємо їх руками.

Крок 14. Далі кожен плаский пиріжок складаємо навпіл і скріплюємо кінці.

Крок 15. Заготовки кладемо на лист з пергаментом. З боків робимо привабливі надрізи та залишаємо на 20 хвилин.

Крок 16. Далі частування обмазуємо жовтком.

Крок 17. Випікаємо близько 20-25 хвилин|мінути| при температурі 180°.

Крок 18. Тістечка з сирно-вишневою начинкою готові. Можна куштувати!

Тістечка з сиром і зеленою цибулею

Пиріжки з сиром та зеленою цибулею порадують вас своєю поживністю та ніжним смаком. Таке частування стане чудовим перекусом для всієї родини. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 1 година 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 350 гр.
  • Борошно – 0,8 кг.
  • Дріжджі сухі – 10 гр.
  • Вода – 1,5 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сіль за смаком.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Для тесту з’єднуємо дріжджі, дрібку солі, столову ложку олії, півтори склянки теплої води та борошно. Ретельно все вимішуємо та залишаємо на 60 хвилин у теплому місці.

Крок 3. У цей час промиваємо та обсушуємо зелену цибулю з кропом. Після зелень дрібно рубаємо ножем.

Крок 4. У великій мисці з’єднуємо сир, куряче яйце, сіль та зелень. Перемішуємо добре виделкою.

Крок 5. Через годину тісто помітно підійде та збільшиться в об’ємі.

Крок 6. Злегка розминаємо тісто руками та ділимо його на невеликі кульки. Кожну кульку розкочуємо в плоске коло і по центру кладемо начинку з сиру та зеленої цибулі.

Крок 7. З’єднуємо краї тіста, закриваючи начинку.

Крок 8. Отримані заготовки злегка розрівнюємо пальцями, щоб отримати акуратні плоскі коржики.

Крок 9. Перекладаємо заготовки в сковороду з олією.

Крок 10. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох боків.

Крок 11. Пиріжки з сиром та зеленою цибулею готові. Частуйтесь!