Пиріжки з сиром – 10 рецептів приготування пиріжків з сирною начинкою з покроковими фото

Пиріжки з сиром – це просте у виконанні і дуже смачне частування для домашнього столу. Такий продукт можна приготувати солодким чи солоним. Беріть до уваги яскраві кулінарні ідеї з нашої добірки, де ми зібрали десять рецептів з покроковими фотографіями.

Тістечка з сиром у духовці

Пиріжки з сиром у духовці виходять неймовірно пишними та соковитими. Таке ніжне за смаком та привабливе частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до філіжанки гарячого чаю, а для приготування використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Сир – 300 гр.
  • Родзинки – 150 гр.
  • Борошно – 1 кг
  • Молоко коров’яче – 200 мл.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Свіжі дріжджі – 20 гр.

Процес приготування:

Як приготувати пиріжки з сиром? Борошно просіюємо в глибоку миску.

Вимірюємо необхідну кількість молока кімнатної температури.

У борошняну суміш розбиваємо курячі яйця і починаємо перемішувати.

Сюди вливаємо молоко і продовжуємо все перемішувати.

Тепер приготуємо опару. Для цього з’єднуємо в окремій мисці цукор та столову ложку борошна.

Всипаємо сюди сухі дріжджі.

Вливаємо сюди трохи теплого молока і добре замішуємо масу.

Залишаємо опару на 10-15 хвилин.

Після цього переливаємо її в тісто і добре вимішуємо.

Отримане тісто залишаємо у теплому місці для збільшення.

Для начинки розтираємо сир вилкою. Родзинки промиваємо та обсушуємо.

Тісто, що підійшло, ділимо на невеликі шматочки. Кожен шматочок наповнюємо сиром та родзинками, формуємо акуратно пиріжок. Всі заготовки перекладаємо в лист і відправляємо в розігріту до 220 ° духовку на 30 хвилин.

Тістечка з сиром у духовці готові. Частуйтесь!