Млинці на воді з яйцями – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Млинці на воді з яйцями – це універсальний продукт для домашнього меню. М’які і тонкі млинці можна подавати як самостійне блюдо, доповнивши вершковим маслом, варенням або іншими продуктами за смаком. Також їх можна начинити сиром, сиром, м’ясом або грибами. Застосування борошняному частування ви точно знайдете!

Тонкі ажурні млинці на воді з яйцем

Великі ажурні млинці можна приготувати на воді. Завдяки додаванню в тісто яєць вони виходить щільними і поживними. Такі млинці стануть смачним сніданком для всієї родини!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Борошно пшеничне 2 склянки
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Вода-1.5 склянки
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Масло вершкове 30 гр.

Процес приготування:

  1. Як спекти смачні млинці на воді з яйцями? Пшеничне борошно просіваємо з допомогою ситечка. Так вона наповнитися киснем, а млинці будуть більш повітряними.
  2. Тепер невеликими порціями додаємо борошно в воду, щоб тісто вийшло без грудочок. І заважаємо суміш віночком або вилкою.
  3. В окремій ємності злегка збиваємо яйця.
  4. Додаємо їх в борошняну суміш. Також засипаємо цукровий пісок, сіль і вливаємо 2 ст. л. рослинного масла. Готове тісто для млинчиків добре розмішуємо. По густоті воно повинно нагадувати рідку сметану.
  5. Беремо сковороду, промазуємо її рослинною олією, щоб вони не пригоріли. На один млинець знадобитися трохи менше ополоника тесту. Розподіляємо тісто по всій сковороді. Для цього трохи нахиляємо її в сторони, даючи тесту розтектися.
  6. Випікаємо кожен млинець з обох боків до рум’яного кольору приблизно 3 хв.
  7. Готові млинчики змащуємо вершковим маслом для смаку.

Приємного апетиту!