Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею
Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею відрізняється ніжним смаком і соковитістю. Така кулінарна ідея точно різноманітить ваш домашній стіл. Подавайте апетитну випічку з цікавою начинкою до обіду або в якості перекусу. Ваші близькі не зможуть встояти!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Риба консервована – 1 банку.
- Картопля – 3 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Яйце – 3 шт.
- Майонез – 250 гр.
- Сода – 1 ч. л.
- Оцет для гасіння соди.
- Борошно – 160 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця розбиваємо в глибоку миску, доповнюємо сіллю, майонезом і збиваємо до однорідності.
Крок 2. Просіваємо борошно сюди і продовжуємо вимішувати вміст.
Крок 3. Додаємо в масу соду, гашену оцтом. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок.
Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо його і нарізаємо тонкими колами. Солимо за смаком.
Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання. За нього розподіляємо рибну консерву, попередньо розім’яту виделкою.
Крок 6. Викладаємо на рибу гуртки картоплі. Заливаємо другою частиною тіста і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Крок 7. Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею готовий. Подавайте до столу!