Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею – 5 рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею

Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею відрізняється ніжним смаком і соковитістю. Така кулінарна ідея точно різноманітить ваш домашній стіл. Подавайте апетитну випічку з цікавою начинкою до обіду або в якості перекусу. Ваші близькі не зможуть встояти!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • Риба консервована – 1 банку.
  • Картопля – 3 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – 250 гр.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Оцет для гасіння соди.
  • Борошно – 160 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця розбиваємо в глибоку миску, доповнюємо сіллю, майонезом і збиваємо до однорідності.

Крок 2. Просіваємо борошно сюди і продовжуємо вимішувати вміст.

Крок 3. Додаємо в масу соду, гашену оцтом. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо його і нарізаємо тонкими колами. Солимо за смаком.

Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання. За нього розподіляємо рибну консерву, попередньо розім’яту виделкою.

Крок 6. Викладаємо на рибу гуртки картоплі. Заливаємо другою частиною тіста і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Крок 7. Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею готовий. Подавайте до столу!