Крем для торта Наполеон – 10 найбільш смачних рецептів в домашніх умовах

Крем для торта Наполеон — це збита маса, яка використовується для просочення тесту. Ніжний та вишуканий десерт з листкового тіста з гучною назвою «Наполеон» готують з різними кремами. Кожна господиня вибирає варіант за своїм уподобанням. Хтось любить заварний, іншим подобається більш солодкий варіант зі згущеним молоком або легший зі сметаною. Ми зібрали 10 найбільш смачних рецептів крему для торта Наполеон, які можна приготувати в домашніх умовах.

Класичний рецепт заварного крему на молоці для Наполеона

Класичний заварний крем відмінне рішення для торта Наполеон. Рецепт такий простий і зрозумілий, що його зможе приготувати навіть недосвідчений кондитер.

Інгредієнти на
1 кг.

  • Молоко коров’яче 500 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Цукор-пісок 150 гр.
  • Масло вершкове 150 гр.
  • Ванільний цукор 10 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачний крем для торта Наполеон? У невелику каструлю всипте борошно, звичайний і ванільний цукор, розбийте яйця. Збийте інгредієнти до утворення однорідної маси.
  2. Потім влийте молоко і добре перемішайте.
  3. Поставте каструлю на вогонь, безперервно помішуючи крем, варіть до загустіння. Як тільки крем почне закипати, зніміть каструлю з вогню.
  4. У трохи остиглий крем додайте розм’якшене вершкове масло, розмішуйте до повного його розчинення.
  5. Накрийте каструлю харчовою плівкою і залиште крем до повного охолодження. Потім його можна використовувати у приготуванні домашніх десертів.

Приємного апетиту!