Бананові панкейкі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Бананові панкейкі – дивовижно смачна і поживна випічка. Панкейкі можна подати на сніданок з солодкими сиропами або варенням. Як приготувати повітряні бананові панкейкі, ви дізнаєтеся з 8 наведених у цій статті рецептів.

Як приготувати бананові панкейкі на молоці?

Ніжні бананові панкейкі готуються швидко і просто. Таку випічку з запалі з жару можна подати на сніданок або полуденок з фруктів і медом.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Молоко коров’яче 320 мл
  • Борошно пшеничне 1.5 склянки
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Банан 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Масло вершкове 30 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачні бананові панкейкі? Яйця збийте до однорідної маси з сіллю і цукром. Банан розімніть виделкою.
  2. Змішайте збиті яйця, молоко, розтоплене масло і розім’яту банан.
  3. В миску додайте просіяне борошно і розпушувач для тіста, перемішайте.
  4. Добре перемішайте тісто, щоб не було грудок.
  5. Викладайте тісто на добре розігріту суху сковороду. Коли на поверхні з’являться бульбашки, панкейк можна перевертати.
  6. Бананові панкейкі можна подавати відразу після приготування з будь-якими солодкими сиропами за смаком.

Приємного апетиту!