Бананові панкейкі – дивовижно смачна і поживна випічка. Панкейкі можна подати на сніданок з солодкими сиропами або варенням. Як приготувати повітряні бананові панкейкі, ви дізнаєтеся з 8 наведених у цій статті рецептів.
Як приготувати бананові панкейкі на молоці?
Ніжні бананові панкейкі готуються швидко і просто. Таку випічку з запалі з жару можна подати на сніданок або полуденок з фруктів і медом.
Інгредієнти на
6 порц.
- Молоко коров’яче 320 мл
- Борошно пшеничне 1.5 склянки
- Цукор-пісок-1 ст. л.
- Банан 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Розпушувач 2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Масло вершкове 30 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати смачні бананові панкейкі? Яйця збийте до однорідної маси з сіллю і цукром. Банан розімніть виделкою.
- Змішайте збиті яйця, молоко, розтоплене масло і розім’яту банан.
- В миску додайте просіяне борошно і розпушувач для тіста, перемішайте.
- Добре перемішайте тісто, щоб не було грудок.
- Викладайте тісто на добре розігріту суху сковороду. Коли на поверхні з’являться бульбашки, панкейк можна перевертати.
- Бананові панкейкі можна подавати відразу після приготування з будь-якими солодкими сиропами за смаком.
Приємного апетиту!
Пишні бананові панкейкі на кефірі
Бананові панкейкі мають приємний фруктовий аромат і високі поживні властивості. Це відмінне рішення для сніданку для дітей і дорослих. На кефірі тісто виходить дуже пишним.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 3-4.
Інгредієнти:
- Кефір – 250 мл
- Розпушувач для тіста – 1,5 ч. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Банан – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Мед – для подачі.
Процес приготування:
1. У миску налийте кефір, всипте розпушувач для тіста, перемішайте і залиште на 5-10 хвилин.
2. Після цього додайте цукор, яйце і рослинне масло, перемішайте.
3. Банан розімніть виделкою і додайте цю масу в миску.
4. Далі всипте просіяне борошно і замісіть тісто.
5. Тісто по консистенції нагадуватиме дуже густу сметану, дайте йому відпочити 10 хвилин.
6. Випікайте панкейкі на добре розігрітій сухій сковороді. Полийте панкейкі медом і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Пісні бананові панкейкі без молока і яєць
В Піст також дуже хочеться смачної їжі. Як замісити тісто і приготувати пишні панкейкі без молока і яєць, ми розповімо в нашому рецепті. Завдяки банану, випічка виходить смачною і ароматною.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Банан – 140 гр.
- Пластівці вівсяні – 100 гр.
- Крупа манна – 140 гр.
- Вода – 400 мл
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Вівсяні пластівці подрібніть блендером до стану борошна.
2. Банан розімніть вилкою або подрібніть блендером.
3. Змішайте вівсяне борошно, манку, банан, воду і сіль. Так як манка і вівсяна мука розбухають у воді, то періодично підливати воду, якщо тісто стане дуже густим.
4. Добре розігрійте сковороду з антипригарним покриттям. Викладайте тісто і смажте панкейкі з двох сторін до золотистого кольору.
5. Дуже смачно подавати пісні панкейкі з ягідним пюре і медом.
Приємного апетиту!
ПП бананові панкейкі з рисовим борошном
Якщо ви любите оладки, але при цьому стежите за фігурою, цей рецепт стане вам у пригоді. Смачні і ніжні панкейкі з банана і рисового борошна можна приготувати на сніданок або спекти їх до чаю серед дня.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Інгредієнти:
- Борошно рисова – 1 склянка
- Яйце куряче – 1 шт.
- Молоко – 1 склянка
- Банан – 1 шт.
- Цукор – 1 ст. л.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. У чашу блендера викладіть нарізаний банан і розбийте яйце.
2. Влийте молоко і рослинне масло, всипте рисову муку і розпушувач для тіста. Змішайте інгредієнти до однорідності.
3. Смажте панкейкі на сухій сковороді до красивого золотистого кольору.
4. Коли на поверхні панкейків стануть з’являтися бульбашки, переверніть панкейкі і смажте з іншого боку.
5. Подавайте панкейкі зі свіжими фруктами і медом.
Приємного апетиту!
Вівсяно-бананові панкейкі в домашніх умовах
Часто на сніданок готують оладки. Ми пропонуємо вам смачний і корисний варіант з вівсянки і бананів. Навіть прихильники правильного харчування можуть сміливо скористатися цим рецептом.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Банани – 300 гр.
- Борошно вівсяна – 100 гр.
- Молоко – 60 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. У мисці збийте яйця, сіль і молоко.
2. Банани розімніть виделкою.
3. Додайте банани в яєчно-молочну масу, перемішайте.
4. Частинами введіть вівсяну борошно і замісіть тісто, що нагадує по консистенції густу сметану.
5. Розігрійте Сковороду і злегка змастіть рослинною олією. Смажте панкейкі з обох сторін по 1-2 хвилини.
6. Панкейкі подавайте з медом або варенням.
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт шоколадно-бананових панкейків
Неймовірно смачні шоколадно-бананове панкейкі. Какао надає панкейкам красивий вигляд, банани – ніжну і вологу текстуру. Є таку випічку одне задоволення.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Молоко – 230 мл
- Яйце куряче – 1 шт.
- Борошно – 200 гр.
- Цукор – 35 гр.
- Банан – 1 шт.
- Сіль – 1/3 ч. ложки
- Розпушувач для тіста – 5 гр.
- Какао – 30 гр.
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
1. У мисці змішайте цукор і яйце. Додайте рослинне масло, ще раз збийте.
2. Борошно і какао просіяти через дрібне сито, змішайте з розпушувачем для тесту. Додайте сухі інгредієнти в миску.
3. Банан розімніть виделкою до стану кашки.
4. Додайте бананову масу в тісто і добре перемішайте.
5. Смажте панкейкі на сухій сковороді з обох сторін.
6. Подавайте панкейкі з медом або згущеним молоком.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування сирно-бананових панкейків
Сирно-бананові панкейкі – щось середнє між оладками і сирниками. Ласуни оцінять це ніжне і смачне блюдо. Його можна подавати не тільки на сніданок, а й влаштувати собі легкий вечерю.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 2-3.
Склад:
- Сир – 150 гр.
- Банан – 1 шт.
- Молоко – 200 мл
- Борошно пшеничне – 120 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Цукор – 1-2 ст. л
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Сир і банан подрібніть блендером.
2. Яйце збийте з цукром.
3. Змішайте збите яйце з сирно-банановою масою.
4. Потім всипте борошно і розпушувач для тіста.
5. Готуйте панкейкі на сухій сковороді 1-2 хвилини до золотистого кольору.
6. Гарячі панкейкі можна посипати цукровою пудрою і подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Бананові панкейкі без розпушувача на молоці
Пишні і ароматні панкейкі з бананом готуються швидко і просто. Є декілька хитрощів, за допомогою яких навіть без розпушувача і соди ваші млинці будуть повітряними і пористими.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 8.
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Молоко – 350 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 1,5 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
Процес приготування:
1. Яйця добре промити гарячою водою, висушіть і відокремте білки від жовтків.
2. Борошно просіяти через дрібне сито.
3. Жовтки разом з цукром збийте до отримання світлої маси. Потім додайте тепле молоко і перемішайте.
4. Далі влийте рослинне масло, ще раз добре перемішайте. Після цього частинами додайте просіяне борошно і замісіть тісто.
5. Білки збийте в густу стійкої піни. У процесі збивання додайте сіль, це зробить піну більш щільною.
6. Отриману масу додайте в тісто і повільними рухами змішайте, це і зробить панкейкі пишними.
7. Випікайте панкейкі на сухій сковороді з антипригарним покриттям до рум’яного кольору з обох сторін.
8. Пишні бананові панкейкі подавайте з варенням або медом.
Приємного апетиту!