Млинці на молоці з окропом – 8 рецептів тонких заварних млинців з дірочками

Млинці на молоці з окропом — це тонкі, ажурні млинці з дірочками. Такий продукт можна просто подавати з вершковим маслом, варенням та іншими доповненнями за смаком. Також млинці підійдуть для приготування окремих страв. Для замішування тіста на молоці з окропом використовуйте перевірені покрокові рецепти.

Тонкі млинці на молоці з окропом з дірочками

Приготувати яскраві млинці з дірочками допоможе простий рецепт на молоці з додаванням окропу. Порадуйте домашніх тонким і хрустким частуванням. Можна подавати на сніданок або до обіду.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Борошно 200 гр.
  • Молоко коров’яче 200 мл
  • Окріп 150 мл
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цукор-пісок 20 гр.
  • Сіль 1 щіпка
  • Сода харчова ½ ч. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Масло вершкове для смаження

Процес приготування:

  1. Як спекти тонкі млинці на молоці з дірочками на окропі? У глибоку тарілку вливаємо молоко кімнатної температури, розмішуємо в ньому сіль з цукром і вливаємо олію.
  2. Розбиваємо в рідкий продукт куряче яйце. Збиваємо до однорідності.
  3. Просіваємо сюди додаємо борошно і соду. Збиваємо інгредієнти віночком, поки не вийде рідке тісто без грудочок. Потім вливаємо сюди крутий окріп.
  4. Ставимо сковороду на вогонь. Смажимо млинці на рослинній олії до рум’янцю. Тіста кладемо трохи.
  5. Рум’яні млинці з дірочками готові. Викладайте їх на тарілку і пригощайте близьких!