Оладки без дріжджів – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Оладки без дріжджів – це простий і смачний варіант для вашого домашнього столу. Апетитні оладки ідеально підходять для сімейного сніданку, також їх можна подавати до чаю або разом з обідніми гарячими стравами. Наприклад, супами. Для приготування користуйтеся перевіреної підбіркою з десяти рецептів з покроковими фотографіями.

Пишні оладки без дріжджів на молоці

Пишні оладки без дріжджів на молоці порадують вас своїм ніжним смаком і гарним зовнішнім виглядом. Подавайте їх до столу, доповнивши сметаною, варенням або іншими продуктами за смаком. На приготування ви не витратите багато часу. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Борошно 200 гр.
  • Молоко коров’яче 200 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Сода харчова ¼ ч. л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
  2. У глибоку миску розбиваємо курячі яйця, доповнюємо їх цукром. Починаємо вимішувати віночком.
  3. Додаємо сюди молоко, сіль, соду і поступово просіваємо борошно.
  4. Вимішуємо досить густе однорідне тісто. Намагайтеся, щоб у ньому не було грудочок.
  5. Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Порційно викладаємо в неї тісто з допомогою столової ложки.
  6. Обсмажуємо оладки з обох сторін до яскравого рум’янцю.
  7. Пишні оладки без дріжджів на молоці готові. Можна пробувати!