Морквяне печиво – 8 простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Морквяне печиво — це бюджетне частування, який не пропустить жоден ласун. У збірці зібрані різні рецепти. Для приготування використовуються продукти, які знайдуться на кожній кухні. Опережу питання і відразу відповім – морквина не має яскраво вираженого смаку і не вплине на кінцевий результат і смакові якості випічки. Яскраві вкраплення надають печиву цікавий зовнішній вигляд і ніяк не псують частування.

Морквяне печиво в домашніх умовах

Морквяне печиво в домашніх умовах готується легко і швидко. Випічка виходить соковитою і ошатною. Таким частуванням не соромно зустріти нежданих гостей. Морквяне печиво подобається маленьким діткам. Забирайте рецепт і готуйте для своєї сім’ї. Домашня випічка в рази виходить дешевше і смачніше магазинного.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Морква 2 шт.
  • Сіль 1 щіпка
  • Масло вершкове 125 гр.
  • Цукор-пісок 50 гр.
  • Ванільний цукор 1 пакет
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно пшеничне 250 гр.
  • Розпушувач 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Збираємо інгредієнти. Очищену морквину тремо з допомогою терки.
  2. М’яке вершкове масло перекладаємо в миску. Насипаємо цукровий пісок.
  3. Скориставшись електричним приладом, збиваємо до пишноти.
  4. Розбиваємо яйце. Вдруге перемішуємо.
  5. Слідом висипаємо подрібнену моркву. Об’єднуємо масу вручну.
  6. Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем. Присмачую сіллю і ванільним цукром.
  7. Замішуємо тісто до однорідної консистенції. Якщо є час, прибираємо тісто на холод приблизно на годину.
  8. Морквяне тісто ділимо на кульки. Деко застеляємо пергаментним папером і включаємо духовку розігріватися. Викладаємо кульки на деко. Поміщаємо гарячу духовку і печемо 20 хвилин при 180°.
  9. Яскраву випічку акуратно дістаємо з духовки і даємо їй охолонути.
  10. Заварюємо напої і пригощаємо рідних і близьких. Приємного апетиту!