Сирні рогалики – 6 кращих рецептів в духовці з покроковими фото

Домашня випічка часто виступає приводом, щоб зібрати всю родину за столом з ароматним чаєм. Пропонуємо спекти повітряні і соковиті сирні рогалики. Причому, варіантів смачною сирною випічки може бути багато, ми підібрали 6 найкращих рецепта.

Домашні рогалики з сирного тіста в духовці

Це самий простий і швидкий спосіб спекти сирні рогалики. Випічка виходить повітряної і ніжною. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 24 рогалика.

Інгредієнти на
12 порц.

  • Борошно 250 гр.
  • Сир 250 гр.
  • Цукор-пісок 140 гр.
  • Екстракт ванілі 5 крапель
  • Масло вершкове 130 гр.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Цукрова пудра 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати сирні рогалики в духовці в домашніх умовах? Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло. Змішайте масло, сир і цукор.
  2. У сирну масу частинами всипте просіяне борошно і розпушувач для тіста, додайте ванільний екстракт.
  3. Вимісіть тісто, воно має бути еластичним і не липким. Загорнути тісто у харчову плівку і помістіть його в холодильник на годину.
  4. Розділіть тісто на 3 частини. Кожну розкачайте в тонкий круглий коржик.
  5. Кожне коло розріжте на 8 частин.
  6. Посипте тісто цукром і втисніть його качалкою.
  7. Поверніть кожен трикутник в рогалик.
  8. Деко застеліть пергаментом, викладіть заготовки. Випікайте рогалики в духовці, розігрітій до 180 градусів 30-40 хвилин.
  9. Гарячі рогалики посипте цукровою пудрою, остудіть і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!

Сирні рогалики ніжніше ніжного з цукром

Ця випічка користується величезною популярністю і все стрімкіше завойовує нові серця. Є один невеликий секрет для того, щоб приготувати ніжні і соковиті сирні рогалики, про нього ми розповімо в нашому рецепті.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 36.

Склад:

  • Сир – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукор – 100-150 гр.
  • Розпушувач для тіста – 10 гр.
  • Борошно – 300-350 гр.
  • Масло рослинне – для змазування форми.

Процес приготування:

1. Розітріть 100 грам цукру з вершковим маслом.

2. Потім в отриману масу додайте сир.

3. Добре перемішайте інгредієнти.

4. Далі додайте просіяне борошно і розпушувач для тіста, добре вимісіть тісто.

5. Розділіть тісто на три рівні частини. Розкачайте їх у круглі коржі.

6. Кожен гурток щедро посипте цукром.

7. Розріжте коржі на 12 рівних частин.

8. Скачайте рогалики.

9. Обваляйте рогалики в цукрі.

10. Деко змастіть маслом. Розкладіть заготовки на деку. Випікайте рогалики в духовці при 180 градусах 35-45 хвилин.

11. Випічку трохи остудіть і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Дуже смачні сирні рогалики з начинкою

Сирні рогалики просто тануть у роті і не сохнуть пості остигання. Форма рогаликів до того ж дозволяє додати будь-яку начинку по вашому смаку: фрукти, варення, шоколад, горіхи або сухофрукти. Спробуйте, вам точно сподобається.

Час готування: 120 хв

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 10.

Склад:

  • Сир – 330 гр.
  • Борошно – 300 гр.
  • Масло вершкове – 140 гр.
  • Цукор – 70 гр.
  • Цукор ванільний – 0,3 ч. л.
  • Розпушувач для тіста – 1,5 ч. л.
  • Сіль – 0,25 ч. л.
  • Мак – 2 ст. л.
  • Вершки – 2 ст. л.
  • Цукор коричневий – 2 ст. л.

Для начинки:

  • Джем – за смаком.

Процес приготування:

1. У миску просійте борошно, додайте сіль, розпушувач для тіста, звичайний і ванільний цукор. Потім до сухих інгредієнтів додайте нарізане кубиками вершкове масло. Перемішайте інгредієнти руками.

2. Далі додайте сир, змішайте інгредієнти. У вас вийде однорідне пластичне тісто. Оберніть його в харчову плівку і приберіть в холодильник на годину.

3. Після цього розділіть тісто на 4 частини. Розкачайте їх у круглі коржі, кожну розрізати на 8 рівних частин.

4. Змастіть трикутники джемом.

5. Потім поверніть рогалики.

6. Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього рогалики. Змастіть тісто вершками.

7. Потім посипте заготівлю сумішшю маку і коричневого цукру.

8. Випікайте рогалики в духовці при 180 градусах 35 хвилин. Подавайте рогалики до чаю після того, як випічка охолоне.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт рогаликів з сиру з яблуками

Яблучна начинка як ніщо краще доповнює сирне тісто. Рогалики виходять повітряними і ароматними. Їх дуже смачно їсти не тільки з чаєм, але і з прохолодним молоком.

Час готування: 120 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Сир – 260 гр.
  • Маргарин вершковий – 120 гр.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Борошно – 1,3 склянки
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для начинки:

  • Яблука – 2 шт.
  • Кориця мелена – 1 щіпка.
  • Цукор – 3 ч. л.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.

Для посипання:

  • цукрова Пудра – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Сир протріть через сито.

2. Розм’якшений маргарин змішайте з сіллю і цукром.

3. В масляну масу додайте сир і перемішайте до однорідності.

4. Всипте просіяне борошно і замісіть тісто.

5. Тісто загорнути в харчову плівку і приберіть в холодильник на 1 годину.

6. Потім тісто розділіть на 2 частини. Розкачати тонкі круглі коржі, кожну розрізати на 8 рівних частин.

7. Яблука помийте, очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Складіть їх у миску, збризніть лимонним соком і посипте корицею.

8. На широкий край трикутників покладіть трохи яблучної начинки, посипте її цукром.

9. Поверніть рогалики.

10. Застеліть деко пергаментом, розкладіть рогалики і відправте в духовку на 35-40 хвилин. Попередньо розігрійте духовку до 190 градусів.

11. Готові рогалики вийміть з духовки.

12. Поки рогалики ще гарячі, посипте їх цукровою пудрою.

13. Дайте випічці трохи охолонути і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!

Як спекти сирні рогалики з повидлом в духовці?

Сирні рогалики хоч і виглядають оригінально, але готуються досить просто. З цим рецептом впорається будь-який школяр. А щоб рогалики були ще смачніше і соковитіше, будемо використовувати для начинки повидло.

Час готування: 110 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Борошно – 300 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Сіль – ¼ гр.
  • Розпушувач для тіста – 10 гр.
  • Повидло – 150 мл
  • цукрова Пудра – для посипання.

Процес приготування:

1. У миску просіяти борошно разом з розпушувачем, сіллю і ваніліном.

2. Потім прямо в миску натріть на тертці заморожене вершкове масло, змішайте інгредієнти руками. Далі додайте сир, ще раз перемішайте вміст миски.

3. Розбийте в миску куряче яйце і замісити тісто. Скачайте колобок і помістіть тісто в холодильник на годину.

4. Просыпьте робочу поверхню борошном і розкачайте тісто в тонкий круглий коржик.

5. Розріжте коло на трикутники і змастіть їх повидлом з широкої сторони.

6. З кожного трикутника поверніть рогалик. Розкладіть заготовки на деку, застеленому пергаментом. Випікайте рогалики в духовці при 200 градусах 30-40 хвилин.

7. Гарячі рогалики посипте цукровою пудрою, дайте їм трохи охолонути і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування сирних рогаликів з мармеладом

Сирні рогалики вже самі по собі дуже смачні, вони солодкі і розсипчасті. Проте немає межі досконалості. За цим рецептом ми будемо готувати дуже смачне домашнє ласощі – рогалики з мармеладом.

Час готування: 120 хв

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 8-12.

Склад:

  • Сир – 180 гр.
  • Маргарин – 100 гр.
  • Сода – 5 гр.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Борошно пшеничне – 1,5 склянки
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Цукор – 0,3 склянки
  • Мармелад – за смаком.

Процес приготування:

1. У миску розбийте одне яйце, всипте столову ложку цукру, додайте маргарин і сіль, добре перемішайте інгредієнти. В отриману масу додайте сир.

2. Поступово додайте просіяне борошно і замісіть однорідне тісто.

3. З тіста сформуйте колобок і приберіть його в холодильник на 30-60 хвилин.

4. Після цього розкачайте тісто в круглу корж, розріжте її на 8-12 рівних трикутників, в залежності від того, якого розміру ви хочете в результаті отримати випічку.

5. На широку частину трикутника покладіть мармелад і починаючи від начинки поверніть рогалики.

6. Вмочіть рогалики з одного боку в цукор і викладіть їх на деко.

7. Випікайте рогалики в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин. Як тільки рогалики помітно підрум’яняться, вийміть їх з духовки, остудіть і подавайте до столу.

Приємного апетиту!