Курячі оладки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Оладки з курячого філе – це просте в приготуванні і надзвичайно поживне блюдо. Його можна подавати з гарніром на обід або в якості швидкого перекусу. Крім того, частування відрізняється корисними властивостями. Беріть на замітку яскраву добірку з 8-і кулінарних рецептів з покроковим описом процесу.

Оладки з рубаною курячої грудки

Щоб домашні курячі оладки вийшли максимально соковитими, приготуйте їх з рубаних шматочків філе. Страва порадує поживністю, яскравим смаком і корисними властивостями. Спробуйте!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Куряче філе 500 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Кріп за смаком
  • Борошно 2 ст. л.
  • Майонез столовий молочний 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Курячі оладки приготувати дуже просто. Підготуємо куряче філе. Його необхідно розморозити і, при необхідності, звільнити від шкірки.
  2. Далі м’ясо рубаємо дрібними кубиками.
  3. Продукт викладаємо в глибоку миску.
  4. Сюди нарізаємо цибулину і продавлюємо зубчик часнику.
  5. Розбиваємо в продукти куряче яйце, ріжемо кріп, додаємо сіль і чорний мелений перець.
  6. Додаємо майонез з борошном.
  7. Вимішуємо інгредієнти до отримання однорідного тіста.
  8. З допомогою ложки кладемо заготовку на сковороду з олією.
  9. Смажимо з кожного боку до золотистого відтінку.
  10. Рубані курячі оладки готові. Пробуйте і пригощайте близьких!