Піца з кабачків на сковороді – 5 простих рецептів з покроковими фото

Піца з кабачків на сковороді — це низькокалорійне частування, яке дозволяє смачно і апетитно перетворити нічим не примітний овоч в кулінарний шедевр. Кабачкова випічка має безліч інтерпретацій. У сьогоднішній добірці зібрані основні рецепти. Дієтична страва багата клітковиною, і чудово підійде котрі худнуть персонам.

ПП піца з кабачків на сковороді

ПП піца з кабачків на сковороді втілюється в життя за лічені хвилини. Освоїти процес зможе кожен. Якщо кабачкові оладки перестали користуватися попитом, то піца стане улюбленим простою стравою. В якості начинки можна вибрати все, що подобається.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Шинка 100 гр. (з індички)
  • Помідори черрі 150 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кабачок 2 шт. (невеликі)
  • Борошно 3 ст. л.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 70 гр.
  • Кетчуп 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 30 мл
  • Базилік сушений, за смаком

Процес приготування:

  1. Для приготування піци з кабачків на сковороді, готуємо інгредієнти і переходимо безпосередньо до процесу.
  2. Промивши і очистивши за допомогою економки кабачки, натираємо на тертці м’якоть. Злегка посоливши, залишаємо хвилин на 15. Коли утворюється рідина, віджимаємо від її надлишків. Вбиваємо яйце і ретельно вимішуємо.
  3. Приправляємо сушеним базиліком і вводимо просіяне борошно, вимішуємо основу.
  4. Розжаривши сковорідку з рослинним маслом, розподіляємо основу піци, розрівнюючи лопаткою.
  5. Підрум’янивши і перевернувши на іншу сторону корж, доводимо до готовності.
  6. Практично готове підстава просочуємо кетчупом або використовуємо аналог у вигляді домашньої аджики та іншого.
  7. Нарізує шинку, розподіляємо її по промазаної поверхні
  8. Промивши помідори черрі, ділимо навпіл і хаотично розкидаємо.
  9. Натерти сир, розсипаємо його за томатного шару.
  10. Сковорідку знову розміщуємо на плиті і, прикривши кришкою, чекаємо, коли сир розплавиться. Присипаємо апетитне блюдо рубаною зеленню.
  11. Переклавши корисну піцу на блюдо, переходимо до дегустації. Приємного апетиту!

Піца з кабачків на сковороді з ковбасою і сиром

Піца з кабачків на сковороді з ковбасою і сиром – простий варіант апетитного перекусу. Відмінна альтернатива для тих, хто стежить за фігурою. Калорійність страви може варіюватися залежно від жирності використовуваних інгредієнтів. Овочева основа чудово поєднується з будь-якою начинкою.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Ковбаса – 120 гр.
  • Помідори – 1-2 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сир твердий – 70 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Зібравши інгредієнти, починаємо цікавий процес.

Крок 2. Молоді кабачки промиваємо водою, змиваючи забруднення, при необхідності позбавляємося від шкірки. Тремо на тертці і віджимаємо сік. Даємо трохи стекти, залишивши на ситі.

Крок 3. Виливаємо яйце і вводимо борошно, не забуваючи її просіяти.

Крок 4. Приправляємо сіллю і перцем. За бажанням додаємо прянощі, наприклад, сухий часник, італійські або прованські трави.

Крок 5. Вимішуємо тісто, поки не утвориться однорідна консистенція.

Крок 6. Варену ковбасу тонко нарізаємо.

Крок 7. Вимиті помідори ріжемо кружальцями, сир подрібнюємо за допомогою терки.

Крок 8. Прогрів змащену рослинним маслом сковороду, викладаємо кабачкову основу. Готуємо на мінімальному вогні.

Крок 9. Через 5 хвилин перевертаємо корж.

Крок 10. Розподіливши соус, розкладаємо ковбасу і томати.

Крок 11. Зверху посипаємо тертим сиром. Накривши сковороду і зменшивши нагрів, доготавливаем. Зовнішній вигляд виробу підкаже, коли пора завершувати процес.

Крок 12. Апетитну піцу переміщаємо на блюдо, прикрашаємо листочками петрушки.

Крок 13. Нарізаємо порційно і угощаемся. Приємного апетиту!

Кабачкова піца з помідорами і сиром на сковороді

Кабачкова піца з помідорами і сиром на сковороді займе не більш півгодини. Максимально простий процес освоїть навіть недосвідчений кулінар. Нескладні маніпуляції під силу кожному любителю експериментувати. Для більш економною версії допускається готувати піцу з сиром середньої цінової категорії, наприклад, моцарелою.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1

Склад:

  • М’ясо в’ялене – 50 гр.
  • Помідори – 1-2 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сир «Дор блю» – 40 гр.
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти і вперед творити!

Крок 2. Чисті кабачки звільняємо від кінчиків і за бажанням знімаємо шкірку. Подрібнюємо на тертці. Склавши в миску, солимо і чекаємо, поки виділиться сік. Проціджуємо рідина через сито, віджимаючи масу.

Крок 3. Відправляємо розбиті яйця.

Крок 4. Розмішавши, потроху додаємо борошно. Об’єднавши компоненти, залишаємо набухати.

Крок 5. Наливаємо на гарячу сковорідку рослинне масло і розкладаємо тісто рівним шаром.

Крок 6. Обсмаживши, перевертаємо і промазуємо соусом.

Крок 7. Ріжемо сир та в’ялене м’ясо. Промиваємо томати і нарізаємо кружечками. Розподіляємо начинку по коржу в будь-якому порядку.

Крок 8. Закриваємо і готуємо під кришкою, поки не зарум’яниться дно, а сир не розплавиться.

Крок 9. Перемістивши на блюдо для подачі, ділимо на порції. Приємного апетиту!

Кабачкова піца з манкою на сковороді

Кабачкова піца з манкою на сковороді виходить ніжною і дуже апетитною. В якості начинки можна використовувати все що завгодно. Це можуть бути гриби, куряче м’ясо, шинка, овочі або морепродукти. Сушений часник надає особливий аромат, який заповнює весь будинок.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Манна крупа – 3 ст. л.
  • Помідори – 1 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Кабачок великий – 1 шт.
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Ковбаса – 100 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – для смаження.
  • Кріп – пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти. Промиваємо кабачок і помідор.

Крок 2. Почистивши і натерти кабачок на тертці, солимо і залишаємо, щоб позбавитися від зайвої вологи.

Крок 3. Подрібнюємо ковбасні вироби, можна замінити відвареним м’ясом.

Крок 4. Половину сиру натираємо на дрібній тертці, залишився сир на крупній тертці.

Крок 5. Помідор нарізаємо тонкими скибочками.

Крок 6. До віджатою від соку кабачка кладемо натерту на крупній тертці сир.

Крок 7. Далі вводимо яйце.

Крок 8. Сиплемо гранульовану часникову спецію.

Крок 9. Промитий кріп дрібно рубаємо, вводимо в масу. Перемішуємо і додаємо манку. Розмішавши, залишаємо набрякнути.

Крок 10. Розігріваємо сковорідку і промазуємо оливковою олією.

Крок 11. Розподіляємо основу піци, злегка трамбуючи лопаткою.

Крок 12. Підсмаживши, перевертаємо корж на другий бік.

Крок 13. Розподіляємо ковбасний шар і розкладаємо томати.

Крок 14. Засипаємо дрібно натертим сиром і накриваємо кришкою.

Крок 15. Готуємо, поки сир не розплавиться.

Крок 16. Ароматну піцу перекладаємо на дошку. Декоруємо, якщо хочеться зеленими листочками базиліка.

Крок 17. Нарізавши на порції насолоджуємося! Приємного апетиту!

Піца з кабачків без борошна на сковороді

Піца з кабачків без борошна на сковороді володіє ніжною текстурою. Кабачкова випічка добре насичує і ніяк не зашкодить вашій фігурі. Це чудовий варіант для тих, хто дотримується дієти. Смачно і дешево. Піцу подають як в гарячому, так і в охолодженому стані.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1

Інгредієнти:

  • М’ясо запечене куряче – 150 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Кабачки невеликі – 1 шт.
  • Пластівці вівсяні – 80 гр.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Кетчуп низькокалорійний – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти. Курку попередньо запікаємо або відварюємо, або використовуємо низкожирные ковбасні вироби. Грунтовно промиваємо овочі.

Крок 2. Натираємо на дрібній тертці кабачки. Солимо і даємо постояти, щоб сіль витягла зайвий сік. Віджимаємо кабачкову масу.

Крок 3. До кабачків відправляємо вівсяні пластівці. На розсуд їх можна перемолоти. Розмішавши, даємо масі набрякнути.

Крок 4. Розбиваємо яйце.

Крок 5. Вимішуємо тісто і розподіляємо по гарячій промасленим сковороді.

Крок 6. Підсмаживши до рум’яності, перевертаємо корж на іншу сторону.

Крок 7. Рум’яну основу просочуємо низькокалорійним кетчупом.

Крок 8. Нарізаємо помідори кружечками і викладаємо на корж. Курку ділимо на волокна і раскидываем довільно.

Крок 9. Присипаємо сирної стружкою.

Крок 10. Доготавливаем під кришкою, поки не розплавиться сир.

Крок 11. Частування переносимо на красиве блюдо і ділимо на порції. Приємного апетиту!