Піца з кабачків на сковороді – 5 простих рецептів з покроковими фото

Піца з кабачків на сковороді — це низькокалорійне частування, яке дозволяє смачно і апетитно перетворити нічим не примітний овоч в кулінарний шедевр. Кабачкова випічка має безліч інтерпретацій. У сьогоднішній добірці зібрані основні рецепти. Дієтична страва багата клітковиною, і чудово підійде котрі худнуть персонам.

ПП піца з кабачків на сковороді

ПП піца з кабачків на сковороді втілюється в життя за лічені хвилини. Освоїти процес зможе кожен. Якщо кабачкові оладки перестали користуватися попитом, то піца стане улюбленим простою стравою. В якості начинки можна вибрати все, що подобається.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Шинка 100 гр. (з індички)
  • Помідори черрі 150 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кабачок 2 шт. (невеликі)
  • Борошно 3 ст. л.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 70 гр.
  • Кетчуп 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 30 мл
  • Базилік сушений, за смаком

Процес приготування:

  1. Для приготування піци з кабачків на сковороді, готуємо інгредієнти і переходимо безпосередньо до процесу.
  2. Промивши і очистивши за допомогою економки кабачки, натираємо на тертці м’якоть. Злегка посоливши, залишаємо хвилин на 15. Коли утворюється рідина, віджимаємо від її надлишків. Вбиваємо яйце і ретельно вимішуємо.
  3. Приправляємо сушеним базиліком і вводимо просіяне борошно, вимішуємо основу.
  4. Розжаривши сковорідку з рослинним маслом, розподіляємо основу піци, розрівнюючи лопаткою.
  5. Підрум’янивши і перевернувши на іншу сторону корж, доводимо до готовності.
  6. Практично готове підстава просочуємо кетчупом або використовуємо аналог у вигляді домашньої аджики та іншого.
  7. Нарізує шинку, розподіляємо її по промазаної поверхні
  8. Промивши помідори черрі, ділимо навпіл і хаотично розкидаємо.
  9. Натерти сир, розсипаємо його за томатного шару.
  10. Сковорідку знову розміщуємо на плиті і, прикривши кришкою, чекаємо, коли сир розплавиться. Присипаємо апетитне блюдо рубаною зеленню.
  11. Переклавши корисну піцу на блюдо, переходимо до дегустації. Приємного апетиту!