Піца з кабачків на сковороді – 5 простих рецептів з покроковими фото

Кабачкова піца з помідорами і сиром на сковороді

Кабачкова піца з помідорами і сиром на сковороді займе не більш півгодини. Максимально простий процес освоїть навіть недосвідчений кулінар. Нескладні маніпуляції під силу кожному любителю експериментувати. Для більш економною версії допускається готувати піцу з сиром середньої цінової категорії, наприклад, моцарелою.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1

Склад:

  • М’ясо в’ялене – 50 гр.
  • Помідори – 1-2 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сир «Дор блю» – 40 гр.
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти і вперед творити!

Крок 2. Чисті кабачки звільняємо від кінчиків і за бажанням знімаємо шкірку. Подрібнюємо на тертці. Склавши в миску, солимо і чекаємо, поки виділиться сік. Проціджуємо рідина через сито, віджимаючи масу.

Крок 3. Відправляємо розбиті яйця.

Крок 4. Розмішавши, потроху додаємо борошно. Об’єднавши компоненти, залишаємо набухати.

Крок 5. Наливаємо на гарячу сковорідку рослинне масло і розкладаємо тісто рівним шаром.

Крок 6. Обсмаживши, перевертаємо і промазуємо соусом.

Крок 7. Ріжемо сир та в’ялене м’ясо. Промиваємо томати і нарізаємо кружечками. Розподіляємо начинку по коржу в будь-якому порядку.

Крок 8. Закриваємо і готуємо під кришкою, поки не зарум’яниться дно, а сир не розплавиться.

Крок 9. Перемістивши на блюдо для подачі, ділимо на порції. Приємного апетиту!