Млинці з червоною ікрою – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Млинці з червоною ікрою — це розкішне частування, яке підійде для будь-якого приводу без винятку. Божественна закуска подобається всім гостям. Страва виглядає чарівно. Жодна Масляна не пройде без шалено апетитного страви. У збірці зібрані різні рецепти, кожен обере свій ідеальний варіант. Хоча всі вони бездоганні, але розрізняються набором інгредієнтів. Експериментуйте і насолоджуйтеся!

Тонкі млинці на молоці з червоною ікрою

Тонкі млинці на молоці з червоною ікрою полонити всіх, і це не порожні слова. Цінителі домашньої випічки не залишаться байдужими. Ситне і ошатне частування завжди буде до місця, незалежно від події. Млинці готуються максимально просто. Впорається кожен. Навіть той, хто з випічкою не водив дружби.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Молоко коров’яче 2 склянки
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне 1.5 ст.
  • Сода харчова ⅓ ч. л.
  • Олія соняшникова 50 мл
  • Вода 50 мл (гаряча)
  • Топлене масло 30 гр.
  • Ікра червона 95 гр.

Процес приготування:

  1. Зберіть інгредієнти.
  2. Молоко злегка підігрійте, влийте в чашу, вбийте яйця, збовтайте віночком.
  3. Посоліть і поцукруйте. Всипте просіяне борошно з содою.
  4. Вилийте масло і знову об’єднайте складові.
  5. Налийте окріп і розмішайте інтенсивними рухами.
  6. Тісто вийде досить рідким, так і треба.
  7. Розжарте блинницу або сковорідку, на якій печете млинці, промажте маслом або салом, щоб не вийшов «перший млинець грудкою».
  8. Топлене масло складіть в піалу і розпустіть в мікрохвильовці.
  9. Розтоплене масло знадобиться, для змазування готових млинців.
  10. Ополоником наберіть тісто.
  11. Вилийте на прогріту сковороду і розподіліть по всій поверхні ворочающими рухами. Печіть на середній конфорці, регулюючи нагрівання. Для економії часу, озбройтеся двома сковородами.
  12. Коли краюшки стануть рум’яними, переверніть млинець на другий бік.
  13. Испекшиеся млинці промажте розтопленим маслом.
  14. Зверху посипте ікрою.
  15. Складіть трикутниками.
  16. Подавайте чарівне частування. Решту ікру складіть у невелику піалу, кому недостатньо ікри, можна додати.
  17. Запрошуйте домочадців на дегустацію кулінарного шедевра. Приємного апетиту!