Млинцевий торт

Млинцевий торт — це відмінний смачний десерт, який можна приготувати в домашніх умовах з млинців. Торт можна зібрати не тільки з бісквітних коржів. Для млинцевого торта підійдуть будь-які креми та посипання, що робить цей десерт дуже різноманітним. Ось 10 найбільш смачних рецептів.

Класичний млинцевий торт зі сметанним кремом

Простий і смачний млинцевий торт зі сметанним кремом. Це самий бюджетний спосіб приготування соковитого домашнього торта. Завдяки тонким млинців він виходить м’яким і ніжним.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Для тіста:
  • Молоко коров’яче 1 л
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Масло рослинне 4 с. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Борошно пшеничне 400 гр.
  • Сода харчова 1 ч. л.
  • Для крему:
  • Сметана 30% 500 мл
  • Цукор-пісок 250 гр.
  • Екстракт ванілі 10 мл

Процес приготування:

  1. Як приготувати млинцевий торт в домашніх умовах? Яйця збийте з цукром і сіллю.
  2. Потім додайте в миску молоко, перемішайте.
  3. Далі всипте просіяне борошно і замісіть тісто, яке буде нагадувати по консистенції густу сметану.
  4. Додайте соду і рослинне масло, ще раз перемішайте тісто.
  5. Приготуйте крем. Збийте міксером сметану і цукор.
  6. випікайте Млинці на розігрітій сковороді.
  7. Готові млинчики складайте один на одного і промазывайте сметанним кремом.
  8. Млинцевий торт прикрасити шоколадною крихтою і свіжими ягодами.

Приємного апетиту!

Як приготувати смачний млинцевий торт з сирним кремом?

в міру Солодкий торт з млинців з сирним кремом. Приготування цього десерту займе деякий кількість вашого часу, але результат вас порадує.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 80 хв

Порцій: 10.

Склад:

  • Для тіста:
  • Молоко – 0,5 л.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 1,5-2 склянки
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Для крему:
  • Сир – 300 гр.
  • Ягоди – 150-200 гр.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • цукрова Пудра – 100 гр.

Процес приготування:

1. У миску просійте борошно, додайте цукор, сіль і яйця. Змішайте ці інгредієнти до однорідного стану.

2. Невеликими порціями влийте в миску молоко і замісіть тісто для млинців. Дайте тісту відпочити 10-15 хвилин.

3. Сир протріть через дрібне сито, щоб вийшла однорідна дрібнозерниста маса. Окремо збийте вершкове масло з цукровою пудрою. Потім з’єднайте сирну і масляну масу.

4. У тісто додайте розтоплене вершкове масло і перемішайте.

5. На добре розігрітій сковороді посмажте млинці без масла.

6. Млинці остудіть. Складіть їх один на одного і промажте сирним кремом.

7. Ягоди промийте і просушіть. Прикрасьте млинцевий торт ягодами і смачне частування готово.

Приємного апетиту!

Простий і дуже смачний млинцевий торт з заварним кремом

Чудове поєднання ніжних млинців та заварного крему. Щоб десерт мала ніжну консистенцію, робіть млинці як можна більш тонким і дайте торту час на просочення.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 80 хв

Порцій: 8.

Склад:

  • Для тіста:
  • Молоко – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Для крему:
  • Молоко – 500 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Цукор – 150 гр.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

1. Замісіть тісто. У мисці збийте яйце і цукор, додайте рослинне масло і молоко. Потім всипте борошно, перемішайте.

2. Випікати тонкі млинці на добре розігрітій сковороді.

3. Для приготування заварного крему в каструлю влийте 400 мілілітрів молока і всипте цукор. Поставте каструлю на вогонь і доведіть її вміст до кипіння.

4. В окремій мисці збийте залишився молоко, яйця, борошно і ванілін. Отриману масу додайте в каструлю. На невеликому вогні доведіть масу до загусання.

5. Зніміть каструлю з вогню і додайте в крем вершкове масло, перемішайте. Заварний крем повинен вийти гладким і блискучим.

6. Кожен млинець промажте кремом і складіть їх один на одного. Торт виходить неймовірно ніжним і в міру солодким.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування шоколадного млинцевого торта

Любителі всього шоколадного тепер зможуть отримувати смачні десерти ще більш просто і швидко. Варіант шоколадного млинцевого торта можна подати у будні та з урочистого приводу.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 45 хв.

Порцій: 10.

Склад:

  • Для тіста:
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Молоко згущене – 0,5 банки.
  • Шоколад чорний – 60 гр.
  • Молоко – 500 мл
  • Какао – 2 ст. л.
  • цукрова Пудра – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – ¼ ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Для крему:
  • Сир вершковий – 400 гр.
  • Молоко згущене варене – 0,5 банки.
  • Вершки жирні – 200 мл

Процес приготування:

1. У каструлю влийте 500 мілілітрів молока, додайте вершкове масло і шоколад. Поставте каструлю на повільний вогонь і доведіть все інгредієнти до однорідності. Потім отриману суміш остудіть.

2. Окремо збийте яйця з цукровою пудрою. Продовжуючи збивати, введіть молочно-шоколадну масу.

3. Окремо змішайте борошно, какао та сіль. Просійте цю суміш у миску з рідкими інгредієнтами і замістити тісто для млинців.

4. Для першого млинця змастіть розігріту сковороду оливковою олією. Інші випікайте млинці на добре розігрітій сковороді без олії з двох сторін.

5. Приготуйте крем. Збийте до пишної маси вершки, додайте згущене молоко і добре перемішайте.

6. Вершковий сир розімніть силіконової лопаткою, потім додайте його у збиті вершки і перемішайте.

7. Млинці промажте отриманим кремом і складіть їх один на одного. Зверху змастіть торт вареним згущеним молоком. Смачний десерт готовий.

Приємного апетиту!

Як спекти солодкий торт із млинців зі згущеним молоком?

Соковитий тортик з млинців і згущеного молока особливо сподобається дітям. Він виходить м’яким і солодким. Його можна подавати з гарячими і прохолодними напоями.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 80 хв

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 6 шт.
  • Молоко – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.
  • Молоко згущене варене – 200 мл
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Курячі яйця збийте разом з цукром і сіллю. Потім влийте молоко кімнатної температури і добре перемішайте.

2. Далі всипте просіяне борошно і замісіть тісто без грудочок. Перед тим, як приступити до випікання млинців додайте в тісто олію і ще раз перемішайте його.

3. Сковороду добре прогрійте, при необхідності для першого млинця змастіть її невеликою кількістю рослинного масла. Випікайте млинці з обох боків до рум’яного кольору.

4. Готові млинці трохи остудіть, промажте їх вареним згущеним молоком і складіть один на одного.

5. Отриманий торт прикрасьте свіжими ягодами і листочками м’яти.

Приємного апетиту!

Ніжний млинцевий торт з маскарпоне в домашніх умовах

Тонкі млинці молочні дуже вдало виконують роль коржів для торта. Якщо ви ще не пробували такий десерт, то цей рецепт дозволить виправити невелике упущення. Крем для торта готується на основі маскарпоне, що робить торт неймовірно ніжним.

Час готування: 3-4 години.

Час приготування: 70 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Молоко – 700 мл
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 280 гр.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Маскарпоне – 500 гр.
  • Молоко згущене – 380 мл

Процес приготування:

1. У мисці збийте яйця з сіллю і цукром.

2. Потім додайте просіяне борошно і молоко, замісити тісто без грудок.

3. Додайте олію і ще раз добре перемішайте тісто.

4. Випікайте млинці на добре розігрітій сковороді до рум’яного кольору з обох сторін.

5. Готові млинці трохи остудіть.

6. В окремій мисці збийте сир зі згущеним молоком.

7. Отриманим кремом змастіть млинці, накладаючи їх один на одного.

8. Торт поставте в холодильник на кілька годин для просочення, перед подачею прикрасьте його шоколадною крихтою.

Приємного апетиту!

Смачний і соковитий млинцевий торт з куркою і грибами

Ситний варіант млинцевого торта, який можна подати на обід або вечерю. М’які млинці ідеально поєднуються з білим м’ясом і грибами, в цілому страва виходить дуже соковитим і смачним.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8-10.

Склад:

  • Для млинців:
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Молоко – 2 склянки
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Для начинки:
  • Філе куряче – 700 гр.
  • Печериці – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.
  • Для соусу:
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сир твердий – 150-200 гр.

Процес приготування:

1. У глибокій мисці змішайте просіяне борошно, молоко, яйця, масло, сіль і цукор. У вас повинно вийде однорідне тісто без грудок.

2. Добре розігрійте Сковороду, з допомогою силіконової пензлика змастіть її рослинним маслом і влийте тісто для першого млинця, смажте з обох боків до золотистого кольору. Для решти млинців сковороду змащувати маслом не потрібно.

3. Млинці трохи остудіть. Тим часом займіться начинкою.

4. Ріпчасту цибулю і печериці наріжте невеликими кубиками, посоліть і приправте їх. Обсмажте ці інгредієнти на олії, в кінці додайте рубаний кріп.

5. Куряче філе відваріть в підсоленій воді, потім перекладе його в блендер і подрібніть.

6. Змішайте засмажку з цибулі і грибів з курячим м’ясом.

7. Окремо змішайте сметану і майонез, посоліть і приправити соус. Сир натріть на крупній тертці.

8. Торт збирайте в рознімної формі. Викладайте по черзі в неї млинці, змащуйте їх сметанно-майонезним соусом і викладайте начинку. Верх торта змастіть соусом і посипте тертим сиром.

9. Запікайте торт в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин. Млинцевий торт з куркою і грибами подавайте в гарячому вигляді, це дуже смачно.

Приємного апетиту!

Як приготувати ситний млинцевий торт з сиром та м’ясом?

Хочете здивувати і порадувати своїх близьких цікавою стравою на вечерю? Тоді приготуйте млинцевий торт з м’ясом і сиром. До того ж, це простіше і швидше, ніж загорнути начинку на млинці.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • житня Закваска – 100 гр.
  • Молоко – 250 мл
  • Цукор – 1,5 ч. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 170 гр.
  • Сода харчова – 1 гр.
  • Вода – 220 мл
  • Сир – 150 гр.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Спеції – за смаком.
  • М’ясо – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Вершки – 5 ст. л.

Процес приготування:

1. Просійте в миску половину борошна, додайте до неї 100 грамів закваски, перемішайте.

2. Після цього потроху влийте молоко і добре перемішайте, щоб не було грудок.

3. В окремій мисці збийте яйце і вилийте цю масу в тісто. Змішайте інгредієнти.

4. Потім всипте цукор і сіль, перемішайте.

5. Далі додайте борошно, харчову соду і влийте воду, перемішайте до однорідного стану.

6. Розігрійте сковороду, змастіть її рослинним маслом і влийте тісто для млинця, смажте з обох боків до золотистого кольору. Смажте на середньому вогні, перед кожною порцією тесту змащуйте маслом сковороду.

7. Млинці складіть стопкою і дайте їм охолонути.

8. М’ясо помийте і наріжте великими шматками. Цибулю очистіть від лушпиння. Пропустіть м’ясо і цибулю через м’ясорубку, фарш посоліть і приправте за смаком.

9. Фарш обсмажте до готовності на рослинному маслі, додайте до нього одне варене яйце. Подрібніть інгредієнти блендером до однорідності.

10. Сир натріть на середній терці.

11. Жаростійку форму застелити фольгою, змастіть дно вершковим маслом. Викладайте в неї млинці, промазуючи їх м’ясною начинкою і посипаючи сиром.

12. Збирайте торт, поки не закінчаться всі інгредієнти.

13. У мисці змішайте два яйця і вершки, отриманою масою залийте торт.

14. Зверху посипте його тертим сиром.

15. Накрийте форму фольгою і відправте її в духовку, розігріту до 220 градусів на 15-20 хвилин. Потім зніміть фольгу і готуйте ще 10 хвилин у відкритому вигляді.

16. Торт вийміть з форми і подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Простий рецепт приготування торта з млинців з бананами

Пропонуємо вашій увазі смачний млинцевий торт з бананами. Для його приготування не знадобиться духовка і підійде навіть вчорашні млинці, які залишилися не з’їденими.

Час готування: 3 години.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Банани – 2 шт.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Цукор – 140 гр.
  • Молоко – 1 склянка
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Сир – 400 гр.
  • Сметана – 50 мл
  • Шоколад чорний – 40 гр.
  • Ваніль – за смаком.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. У миску влийте молоко, додайте яйця, цукор, просіяне борошно, сіль і один банан. За допомогою блендера збийте інгредієнти до однорідного стану. Готове тісто поставте в холодильник і займіться приготуванням крему.

2. За допомогою блендера змішайте банан, сметану, цукор і ваніль. Потім додайте в цю масу сир, перемішайте.

3. Дістаньте тісто з холодильника. Розігрійте сковороду і смажте на неї тонкі рум’яні млинці. Кожен раз промазывайте вершковим маслом сковороду, щоб млинці не пригоріли.

4. Коли млинці повністю охолонуть, приступайте до складання торта. Викладайте млинці на плоске блюдо і промазывайте їх банановим кремом.

5. Верх і краю торта також змастіть кремом. Посипте торт шоколадною крихтою і помістіть в холодильник для просочення на кілька годин. Потім торт можна подавати до чаю.

Приємного апетиту!

Неймовірно смачний млинцевий торт «Червоний оксамит» з вершковим кремом

Цей торт має прекрасний смак і незвичайний зовнішній вигляд. Тонкі червоні млинці промащуються вершковим кремом і складаються один на одного. Після недовгої просочення цей десерт просто тане у роті.

Час готування: 4-5 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Молоко – 600 мл
  • Борошно – 240 гр.
  • Какао – 10 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Пудра цукрова – 90 гр.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор ванільний – 15 гр.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Барвник харчовий червоний – 1 ч. л.
  • Вершки 33 % – 500 мл
  • Сир сирний – 300 гр.
  • Пудра цукрова – 190 гр.

Процес приготування:

1. Яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб вони прогрілися до кімнатної температури. Борошно, какао і цукрову пудру просійте в миску, додайте сіль, ванільний цукор і яйця, змішайте всі інгредієнти.

2. Далі поступово влийте молоко і рослинне масло перемішайте тісто до однорідного стану.

3. Після цього додайте харчовий барвник, перемішайте, накрийте миску харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 30-40 хвилин.

4. Приготуйте крем. В охолоджені вершки всипте цукрову пудру і збийте їх міксером. Потім додати вершковий сир і змішайте інгредієнти на низьких оборотах міксера.

5. Розігрійте Сковороду, змастіть рослинним маслом і влийте тісто для першого млинця. Смажте млинці на середньому вогні з обох сторін. Для решти млинців маслом сковороду змащувати вже не потрібно.

6. На плоску тарілку викладайте остиглі млинці і промазывайте їх вершковим кремом.

7. Краю і верх торта також промажте кремом. Коли торт буде зібраний, помістіть його в холодильник на 3-4 години для просочення.

Приємного апетиту!